دو تا ترک با هم همسایه بودن ... هر سی ثانیه برق یکیشون می رفت ......... تحقیق می کنن می بینن از چراغ راهنمایی برق دزدیدن
دو تا ترک با هم همسایه بودن ... هر سی ثانیه برق یکیشون می رفت ......... تحقیق می کنن می بینن از چراغ راهنمایی برق دزدیدن
-اگر کسی می گوید برای تو می میرد دروغ می گوید...... حقیقت رو کسی می گوید که برای تو زندگی می کند
-har vaght tunesti barfo siyah koni,paye kalagho sefid koni,atisho boos koni,tooye ab ye nafase amigh bekeshi,oon moghe man mitoonam faramooshet konam!!!
eshghe vaghe'e messe ye oghyanoose , harche be omghe bishtari beri , aramesho bishtar ehsas mikone
بدترین نوع دلتنگی آن است که در کنار کسی باشی که
دوستش داری و بدانی که هرگز به او نمی رسی
ببخشيد هر چند نمي دونم به كدومشون بالاي 18 مي گين من سعي كردم توجه كنمنوشته شده توسط MaFia
اما اين دفعه كلي پيغام مثبت گذاشتم كه اميدوارم خوشتون بياد
دوسته عزیز یه تاپیک برای SMS های عاشقانه و رمانتیک هست ، اینها رو اونجا بذاری بهتره.نوشته شده توسط magmagf
تركه داشته زنشو كتك ميزده بهش ميـگن مگه زنت چيكار كرده تركه ميگه اگه ميدونستم چيــكار كرده كه ميكشـتمش.
ترکه دل درد داشت رفت دکتر. دکتر يه ظرف کوچيک بهش داد و گفت: فردا تو اين مدفوعت رو بريز بيار. ترکه فرداش با يه سطل پر رفت پيش دکتر! دکتر گفت اين چيه...؟ چرا اينقدر زياد...؟ گفت: آقای دکتر، گفتم شايد تعارف ميکنی
ترکه داشت دنبال جاي پارك مي گشته اما پيدا نمي كرد! در همون حال گشتن به خدا ميگه: خدايا اگه يه جاي پارك برام پيدا كنيا من نماز مي خونم، روزه مي گيرم كه يه دفعه يه جاي پارك مي بينه و به خدا مي گه! خدا جون نمي خوادخودم پيدا كردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)