آخه با همشون که نمیشه . با اونایی که روی سرشون علامت آبی هست . مثلا در کلاس رانندگی .سلام ميشه بگي كه چه جور ميشه با اين دخترا دوست شد؟ مرسي
آخه با همشون که نمیشه . با اونایی که روی سرشون علامت آبی هست . مثلا در کلاس رانندگی .سلام ميشه بگي كه چه جور ميشه با اين دخترا دوست شد؟ مرسي
ای بابابابا!عزیز جان این فایل لینک آخری 97 کیلوبایت هست و ناقص هست چون سیوهای بازی 204 کیلوبایت هستند پس لود نمیشه.
![]()
من یک سرعت سنج دانلود کردم ولی وقتی که می زنم که لود بشه میگه فعال نشده کسی می تونه راهنمایی کنه
با سلام كسي مي تونه مرحله اموزش پرواز رو برام رد كنه
اگه مي تونين سيوم رو اپلود كنم مخلصيم
مشكل حل شد.
يه سوال كسي اون رمزي كه ماشين منفجر نميشه رو داره
Last edited by good_messi; 25-07-2007 at 11:08.
سلام من در بازی Gta5 تو مرحله آخرش گیرکردم.همون جایی که یه S سفید هست وقتی میرم اونجا مرحله باز نمیشه میگه یو نید ا تانک.......حالا اونجا باید چیکار کنم.لطفا اگه کسی میدونه زدتر منو راهنمایی کنه چون کارم خیلی فوریه.
You Need To Take More Enemy Territories To Start This Missionسلام من در بازی Gta5 تو مرحله آخرش گیرکردم.همون جایی که یه S سفید هست وقتی میرم اونجا مرحله باز نمیشه میگه یو نید ا تانک.......حالا اونجا باید چیکار کنم.لطفا اگه کسی میدونه زدتر منو راهنمایی کنه چون کارم خیلی فوریه.
البته اینه یادم مونده.
باید هودهای بیشتری تصرف کنی. یعنی مناطق بیشتری رو سبز کنی توی لوس سنتوس. حد اقل 14 تا.
مرحله رقص ماشین رو میشه برام رد کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان من اشتباه خوندم اخه قبلا یکی از دوستام گفته بود که باید تو مرحله آخرش یه تانک برونی هم فکر کردم که شاید نوشته تانک![]()
سلام دوستا من یه چنتا اسکین برای جی تی ای دارم اما نمیدونم چی جوری اونارو به بازی اضافه کنم اگه کسی میتونه بهم کمک کنه البته مد لباسنا
([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 139 Kb)
اینم کد دانلودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کمک کنین خیلی چیزای دیگه هم هست
اینم یکی دیگه
([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 31 Kb)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)