اگه نسخه KDE رو دانلود و از اول اونو نصب کنم که با کامندلاین مواجه نمیشم؟
اگه نسخه KDE رو دانلود و از اول اونو نصب کنم که با کامندلاین مواجه نمیشم؟
اگه دسکتاپ دیگه ای داشته باشی نه
منظورم اینه که کلا دبین نسخه kde رو نصب کنم. اون نسخه xfce-lxde که قبلا نصب کرده بودم توی پارتیشن ext4 بود و اونم همراه بقیه پاک شده! شما وقتی دبین نصب میکردین، kde از اول روش بود؟ یا با خط فرمان نصبش کردین؟
درضمن، واسه آپدیت دبین به ورژن جدید، باید دوباره نصبش کرد یا مثل آرچ میشه بدون نصب دوباره آپدیت کرد؟ البته حدود دو سال طول میکشه ورژن جدید بیاد!![]()
دیبن موقع نصب گزینه برای نصب kde به عنوان دسکتاپ پیش فرض داره ولی نمی دونم چرا دی وی دی من مشکل داشت و وقتی دسکتاپ رو برای نصب انتخاب می کردم نصب نمی شد برای همین مجبور شدم بدون دسکتاپ نصب کنم و بعد از نصب با خط فرمان kde رو نصب کردمشما وقتی دبین نصب میکردین، kde از اول روش بود؟ یا با خط فرمان نصبش کردین؟
بستگی به نسخه دارهدرضمن، واسه آپدیت دبین به ورژن جدید، باید دوباره نصبش کرد یا مثل آرچ میشه بدون نصب دوباره آپدیت کرد؟
نسخه 6 رو اصلا توصیه نمی کنم نصب کنی هدف اصلیش پایداریه و برای همین بستههاش قدیمی هستند
ولی نسخه تستیگنش انتشار غلطان هست و مثل آرچه.
دوستانی که میخواندبیانرونصب کنن و بروز باشن بهترین پیشنهاد براشون استفاده از توزیع هایی مثل minit و ubuntu هستش. خود دبیان بر پایداری و stable بودن تاکید داره و بدرد یوزرهای تازه کار و کارهای خانگی نمیخوره.
در ضمن هر سوالی درباره سیستم عامل های BSD و LINUX داشتید تا جایی که از دستم بر بیاد و وقت کنم کمکتون می کنم.
نه من کلا به اصل KISS علاقه دارم. ولی آرچ هم واسم زوده و زیادی سادست برای من (منظورم راحتی نیست). از توزیعهای ردهت/فدورا/سنتوس هم دیگه زیاد خوشم نمیاد (درواقع بیشتر به خاطر yum و خاطرهی بد فدورا!). پس میمونه توزیعهای برپایه دبین، و چی بهتر از خود دبین؟ ![]()
Last edited by afterpc; 18-06-2012 at 11:29.
خوب اگه با دبيان راحتي ميتوني استفاده كني. من بهت پيشنهاد ميكنم از دبيان با كرنل freebsd استفاده كني . kfreebsd رو نصب كن و به اصطلاحي حالشو ببر
حالا من بهت پیشنهاد میکنم شما gentoo یا arch رو حتما نصب کن و تجربه کن. نظرت کاملا عوض میشه . یا کلا freebsd هم خیلی خوبه
توی مینت چطور باید وایرلس لپ تاپ رو تبدیل به یک hot-spot کرد؟ داخل ویندوز با برنامه Connectify میشد این کار رو براحتی کرد. آیا راهی هست؟
------------------------------------------------
اکثر برنامه ها رو می خوام نصب کنم ۱۰۸ تا پکیج لازم دارن که درست هم دانلود نمیشه. اینا چی هستن؟از کجا میشه دانلودشون کرد؟ نمونه: team viewer و CrossOver
Last edited by pcsoft; 21-06-2012 at 10:31.
کامندی هست که به جای replace توی زبانهای برنامه نویسی عمل کنه؟ tr میاد مثلا وقتی میخوام salam رو بکنم bye، میکنه beeee!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)