من همین کارو کردم ... شما فکز کن adsl خریدی ولی مودم نزاشتی استفاده نمی کنی ...
نهایت رئیس مرکز گیر داد یه سری سریال فیک بده بهش بگو اینم مودما...
من همین کارو کردم ... شما فکز کن adsl خریدی ولی مودم نزاشتی استفاده نمی کنی ...
نهایت رئیس مرکز گیر داد یه سری سریال فیک بده بهش بگو اینم مودما...
دوستان اگر زحمتی نیست میشه یک اسپید تست از سرورهای داخلی برای من بزارید
ممنون
دوستان چنتا سوال دارم :
1.الان ما یک خط سیمی داریم با گرفتن FTTH باید خود تلفن هم عوض بشه یا از خود همون مودمی که میزاریم میشه خروجی گرفت و همین تلفن قبلی کار میکنه؟
2.هزینه سیم کشی داخلی طبقه 4 و 5 چقدره ؟ و اینکه خودشون انجام میدن ؟
3.صرفا درخواست اینترنتی کافیه یا مثل همیشه پیگیری تلفنی و حضوری لازمه ؟
4.مودم رو خودم از الان بخرم بهتره ؟ اگر مدل خوبی میشناسید معرفی کنید لطفا
------------------
جوابایی که از صفحات قبل گرفتم :
برای کابل کشی رایگان حتما سه ماهه بگیرم و بیشتر نگیرم .
هزینه سیم کشی داخلی یکی گفت 400 یکی گفته 1100 کدومش درسته متوجه نشدم .
هزینه مودم 600-900 تومنه مدل هوایی و یک برند دیگه هست کلا توی بازار
خودم مودم رو بگیرم از الان مشکل نداره
درخواست اینترنتی که هیچی باید بری توی امور مشترکین با چوب بزنیشون بعد یکساعت هم التماس کنی
---------
جوابا درسته؟ اگر اره اون قسمتی که " آیا تلفن معمولی خونه رو باید عوض کنم یا ن" رو ج بدید .
پیشاپیش سپاس
به تلفنتون کاری ندارن و دومقوله جدا از همن
برای مودم به نظرم اول با رییس مخابراتتون صحبت کنید. به من گفتن از هر جا می گیری باید هواوی باشه
هزینه بستگی به پیمانکار و مخابرات و فاصله در ساختمان تا پنجره واحد داره. ۴۰۰-۵۰۰ بشه احتمالا. ۱۱۰۰ + مودم هستش
Last edited by pamjadi; 23-03-2020 at 11:13.
فیبر کشی پیمانکار با پیمانکار فرق داره , تک و توک هم توشون کسی پیدا میشه که تمیز کار کنه البته شما میتونی فیبر کشی رو خودت هم انجام بدی به پیمانکار بگی بیاد فقط فیوژن داخل FAT رو اون بزنه البته اونم خودت میتونی بزنی اگر FAT الان نصب هست ولی قبلش با رئیس مرکز هماهنگ کن ...
برای فیبر کشی یه پرس و جو بکن از اینا که توی دیوار و ... آگهی گزاشتن ببین چند میگیرن ...
اگر می خوای خیالت راحت باشه که پیمانکار خونه رو به گ*ه نکشه یه تخمین بزن ببین چند متر فیبر لازم داری بده به یه برق کار (یا خودت) از مسیر سیم برق یا تلفن بکشه برات بعد پیمانکار بیاد فقط دوتا فیوژن بزنه , کابلی هم که دنبالشی بهش میگن کابل دراپ یه همچین چیزی :
البته آپشن دیگه هم همون 3 ماهه فیبر کشی رایگان هست ولی زیاد روی تمیز کار کردن این پیمانکارا حساب باز نکن...
.
مودم رو میگن که هم برند OLT باشه (OLT رو همون dslam در نظر بگیر) , ولی یکم بیشتر که پرس و جو کردم فهمیدم اینو میگن که یه وقت به incompatibility نخوره آدم ...
لپ کلام این که مودم هرچی بگیری باید کار کنه ولی جهت اطمینان و اینکه بعدا شر نشه و مخابرات گیر نده که چرا مودمت برند دیگس مودم هم برند OLT بگیری بهتره...
چندین بار گفتم بازم میگم اصلا پول حروم این مودما نکنید مفت نمی ارزن , بگردید یدونه دست دوم یا استوکی چیزی بگیرید و توصیه اکید هم می کنم حتما بزاریدشون روی Bridge و تونل PPPOE روی روترتون باشه که کلا این مودما دخالتی توی routing شما نداشته باشن...
Last edited by crash00; 23-03-2020 at 22:23.
برای مودم کلا بهتر نیست یه میکروتیک بگیریم که ورودی فیبر داره ؟
از همشون بهتره فک کنم
اون چیزی که شما میگی یدونه sfp یا sfp+ cage داره که باید براش یه ماژول gpon بگیری که اونم ممکنه به مشکل compatibility بخوری و ...
برای روتر هم اگر می خواید زیاد ستاپتون پیچیده نباشه من openwrt رو من پیشنهاد می کنم اگر هم حال دارید با روترتون سروکله بزنید هم pfsense یا opnsense و پیشنهاد می کنم ...
من خودم رفتم روتر میکروتیک گرفتم که پورت sft داشت به خیال اینکه کابل نوری رو وصلش میکنم و تمام.وقتی رسید دستم دیدم فقط جای پورته و به کابل نمیخوره.رفتم سرچ کردم دیدم باید ماژولش رو هم بگیرم که اونم اصلا نتونستم پیدا کنم.پیدا هم بشه قیمت فقط همون ماژوله 1-1.5 ملیون هستش.حالا کار بکنه یا نه روهم تضمینی نیست.ولی اگه میخای یه روتر عالی داشته باشی میکروتیک خیلی جوابه
پورت sft من تاحالا نشنیدم
منظورتون همین sfp هست؟
اونم فک نکنم یک یکو نیم باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماژول gpon باید باشه...
مثلا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اونم باز بشه ازش استفاده کرد یا نه باید تست بشه...
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)