دوستان یه برنامه میخوام تا باهاش بتونم فایل های Mp3 را به mmf تبدیل کنم.
خواهشا اگه برنامه ای را میشناسید معرفی کنید.ممنون میشم
دوستان یه برنامه میخوام تا باهاش بتونم فایل های Mp3 را به mmf تبدیل کنم.
خواهشا اگه برنامه ای را میشناسید معرفی کنید.ممنون میشم
من از برنامه Smart Guard V2.00 كرك شده استفاده مي كنم و خيلي بيسته.نوشته شده توسط hamid110
با اين برنامه مي تونين Folder / Contacts / messege ها رو مخفي كنين.
من دوتا نرم افزار نیاز دارم
اولی دیکشنری oxford جاوا هست که روی v3x نسب بشه
بعدی هم پلیریه که بتونم باهاش در v3x فایلهای با فرمت divx رو پخش کنم
ممنون
سلام . .نوشته شده توسط mohammadirani
دوست عزيز در اين مورد خيلي برنامه هستش . .![]()
ساخت آهنگ های موبایل Mobile Music Polyphonic 2.62
![]()
اغلب مردم کشور ما الان موبايل دارند و خيلي از افراد هم علاقه زيادي به آهنگ زنگ موبايل خود دارند! Mobile Music Polyphonic نام نرم افزاری است كه با آن ميتوانيد خود آهنگهاي مورد علاقه خود را در گوشي خود بریزید! اصول كار اين برنامه با فايل هاي MIDI هست يعني Midi ها را به آسوني براتون به آهنگ گوشي خود تبديل ميكند. ولي اگه Midi هم دم دست نبود مشكلي نيست چون آهنگ را هم خود ميتوانيد با Mobile Music Polyphonic بسازيد! از ويژگيهاي ديگر اين آهنگساز واقعا مفيد ميشود به کارکرد آسان برنامه و مبدل هاي عالي نرم افزار اشاره كرد كه به شما توانايي تبديل:Midi To MMF و MMF To Mid و حتي MP3 & Wav به MMF و .... را ميدهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود غير مستقيم . .
پسورد فايل زيپ . .
موفق باشي . .
اين هم يكي ديگه . .نوشته شده توسط mohammadirani
ساخت و تهيه رينگ تون Kylix Ringtone Maker 2.1
![]()
![]()
رينگ تون و زنگ گوشي هاي تلفن همراه از اهميت ويژه اي براي صاحبان گوشي برخوردار است و هر كس زيباترين را براي خود مي خواهد تا هنگلام پخش اطرافیان را جذب خود كند. حال رينگ تون مورد علاقه ي خود را چگونه بدست بياوريم ؟
Kylix Ringtone Maker محصوليست كه به شما امكان تهيه ي آهنگ موبايل يا رينگ تون مورد علاقتان را به طرق مختلف مي دهد تا هر چه سريعتر به آنچه مكه مي خواهيد برسيد .
قابليت تبديل انواع فرمتهاي صوتي به فرمت هاي رايج رينگ تون موبايل , ضبط صداي كامپيوتر يا موسيقي هاي اينترنتي به صورت رينگ تون و تبديل سي دي هاي مختلف صوتي به فرمتهاي گوناگون رينگ تون هاي گوشيهاي مختلف از ويژگي هاي اين محصول است .
قابليت هاي كليدي نرم افزار Kylix Ringtone Maker 2.1 : قابليت تبديل فرمت MP3 به فرمتهاي AAC , M4A , MMF , AFR و WAVE رينگتون گوشي هاي تلفن همراه ، قابليت تبديل فرمت WMA به فرمتهاي MP3 , MMF , AMR و WAVE رينگتون گوشي هاي تلفن همراه ، قابليت تبديل فرمتهاي تصويري RMVB , XVID , DIVX , ASF و DVD به فرمت رينگتون ويديويي قابل پخش در گوشي هاي تلفن همراه ، ضبط رينگتون از موسيقي هاي آنلاين , فيلم هاي آنلاين , موسيقي بازي و حتي ميكروفن و ذخيره آن ، قابليت تبديل فرمت سي دي هاي صوتي به فرمتهاي MP3 , SMAF MMF , M4A , AAC , AMR و WAVE رينگتون گوشي هاي تلفن همراه ، ساخت رينگ تون در 4 مرحله آسان و ساده در محيط نرم افزار ، پشتيباني زبان هاي مختلف و چندين پوسته ي زيبا براي ايجاد تنوع در ظاهر نرم افزار ، سازگاري با گوشي هاي مطرح : Nokia ,Motorola ,Sony-Ericsson ,Samsung ,LG و Philips ، سازگاري با رينگ تون تمامي گوشي هاي Symbian و .....
لينك دانلود غير مستقيم . .
پسورد فايل زيپ . .
موفق باشي . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
آیا کسی میدونه کرک شده این دیکشنری رو از کجا میشه گیر اورد
MSDict Concise Oxford English Dictionary
سلام دوستان عزيزنوشته شده توسط mani 203
من يك بر نامه دارم كه عكسها داخل گوشي رو به تور ميكس نشون ميده
شما بارفتن به داخل برنامه و start كردن برنامه از options- slideshow برنامه كاره زيبايه
اونو ميبينيد شما همچنين متوانيد عكسها سر تايمه مختلف ورق بخورن.
من روي n90 ازمايش نكردم!انشااللاه كه كر كونه
مرا ببخشيد از اموزش بدم.
متشكرم
Last edited by sajey; 05-10-2006 at 01:30.
بچه ها كسي كرك kaspersky 6 رو داره؟!! براي اكتيو كردن دائمش به كرك احتياج دارم.
آره عزيز جان هموني ه حجمش 43mb هست؟نوشته شده توسط Kolang
هر چی هست بزار ممنونت می شم
آقا من براي موبايل يه برنامه ميخواستم كه تو صفحه ي اصلي استارت بياره عين ويندوز
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)