تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 755 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه pulp_fiction's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو تا پرینتر R800 و یک پرینتر 1200 Canon دارم که یه نفر توی وسایل به درد نخورش بود و داد من !!
    یه سری مشکلات دارند میخواستم بدونم جایی هست که بشه مشکلات سخت افزاری پرینتر ها رو گرفت (سایت خارجی ،مجله آموزشی ، .. )
    اصلا ارزش تعمیر دارند ؟!
    مشکلات پرینترتون برام شرح بدین چی ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

من یه سوال کاملا تخصصی دارم . این پرینتر cn5110 , cn3010 از شرکت دل قیمتاشون تو چه حدودی میچرخه؟

به نظرتون پرینتر خوبین؟

(دوستان هر کی فروشگاه اینترنتی باحال مخصصوص فروش پرینتر سراغ داره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میل بزنه - یه فروشگاه اینترنتی هم برای فروش این دو مدلی که گفتم سراغ دارید به این ایمیل سایتش میل بزنید)

ممنون
    مشخصات پرینترهای کنن 3010
    پرینترلیزری تک رنگ LBP-3010 ، با سرعت 14 برگ دردقیقه و 2 مگا بایت حافظه می باشد. LBP-3010 دارای حداکثر رزولوشن(سیاه-سفید) 2400*600 dpiوحداکثر سایز کاغذ(انتخابی) 216 mm x 356 mm است. این پرینتر دارای یک سال گارانتی معتبر ریزکامپیوتر می باشد

اگر قصید خرید دارید با گارانتی کامپیوتر ریز تهیه نمایید . اینم شماره تلفن نمایندگیش 8348 و اینم سایت مریوطه ۸۸۸۱۱۱۳۶
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by pulp_fiction; 07-02-2010 at 00:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

چرا چيپست چابگر لكسماركe260dزود مي سوزه؟ آدرس براي خريد چيپست بهم بديد.
    با این شماره تماس بگیرین هم چیپش داره هم نرم افزاریی برای ریست چیپ قیمت چیپ هم 5000 تومن
    09121032942

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

Printer Epson TX200
    HP Laserjet P1006
    samsung ML-1915
    printer brother HL-2140
    Printer Canon LBP 3010B

دوستان به نظر شما کدام بهتره؟؟؟؟
    پرینتر های سامسونگ هم هزینه شارژ کمتری دارن هم هزینه تعمیر . گارانتی معتبری هم داخل ایران دارن . که شما تا یک سال دیگه خیالتون راحته من خودم تعمیر پرینتر انجام میدم پرینتر های سامسونگ بیشتر قبول دارم هزینه تعمیرشونم بعد از تعمیر کمه و هر کارتریجشم حداکثر تا 5 بار شارژ میشه بعد از اونم با تعویض درام می تونین شارژ کنید هزینه دارمشم 7000 تومن هزینه هر بار شارژم بین 7000 تا 10000 تومن .
    موفق باشین

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

دوستان من می خواهم یک سامسونگ ML-1915 بگیرم اما واقعا انتخاب برام سخت شده نمی دانم همین را بگیرم یا hp1006 !!؟؟؟
    آخه الان خیلی قیمت hp الکی بالا رفته الان شده 165 !!!!! راستی کسی میدونه هنوز مشکل چیپ این پرینتر ها حل شده یا نه ؟؟
    یعنی هنوز باید برای شارژ. آن هم تعویض کرد یا نه؟؟ و از نظر هزینه شارژ کدام کمتر میشه؟؟ آخه میگن شارژ تونر سامسونگ 30 تومان است !!!و hp فقط 8 تومان !!!
    ممنون میشم من را راهنمایی کنید با تشکر
    پرینتر های سامسونگ هم هزینه شارژ کمتری دارن هم هزینه تعمیر . گارانتی معتبری هم داخل ایران دارن . که شما تا یک سال دیگه خیالتون راحته من خودم تعمیر پرینتر انجام میدم پرینتر های سامسونگ بیشتر قبول دارم هزینه تعمیرشونم بعد از تعمیر کمه و هر کارتریجشم حداکثر تا 5 بار شارژ میشه بعد از اونم با تعویض درام می تونین شارژ کنید هزینه دارمشم 7000 تومن هزینه هر بار شارژم بین 7000 تا 10000 تومن .
    موفق باشین

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

سلام دوستان عزيز اگر كسي در مورد صفر كردن كنتور پرينتر هاي اپسون معلومات و آموزش داره ممنون ميشم برام بزاره اپسون آر 290 به بالا البته آموزش اگه با نرم افزار باشه بهتره بازهم ممنون و ابراز سپاس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

دوستان من توی سرچهایی که کردم CLP-315 نظرم رو جلب کرده ... فقط چندتا سوال دارم ازش
    1- اینی که نوشته 2400* dpi 600 کمه؟؟؟؟ چون اکثر جوهر افشان ها خیلی بالاتر از این هستند..!!!!
    2- باهاش تقریباً چندتا صفحه تمام رنگی میشه زد؟؟؟؟
    3- هزینه شارژش چطوره؟؟؟؟؟؟؟

میخوام اگه هزینه شارژ لیزری بالا باشه D7463 HP بگیرم با تانک برای شارژش....
    خواهشاً جواب بدید
    من خودم samsung clp 315 دارم باهاش تا 300 برگ با کیفیت عالی چاپ گرفتم هزینه شارژش برای هر کارتریج حدود 10000 هزار تومن به نظر من همنون hp بگیری بهتره چون هزینه شارژ کمتری داره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه signul.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Fasa

6

مشکلات پرینترتون برام شرح بدین چی ؟
    ممنون از توجه شما
    پرینتر 2100 دو روز اول مشکلی نداشت و راحت پرینت می کرد اما روز سوم وقتی میخواست پرینت کنه فکر کنم اسمش هد باشه چند بار راستو چپ رفت و یهویی محکم خورد به سمت چپ و بعدش دیگه هر چی میخواستم پرینت کنم فقط برگ سفید بیرون میداد
    اون R800 ها رو امتحان نکردم اما خودشون میگن مشکلش اینه که رنگ با فشار زیادی بیرون میده و چند بار تعمیر شده و ارزش تعمیر نداره دیگه ! زیر پرینتر رو که نگاه کردم جوهر زیادی ریخته بود ..
    می خواستم بدونم حالا با این مشکلات ارزش تعمیر و یا خرید کارتریج واسه این مدل پرینترها هست یا نه !؟
    ممنون
    Last edited by signul.online; 07-02-2010 at 16:11. دليل: 1200 نبود 2100 بود :)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

ممنون از توجه شما
    پرینتر 2100 دو روز اول مشکلی نداشت و راحت پرینت می کرد اما روز سوم وقتی میخواست پرینت کنه فکر کنم اسمش هد باشه چند بار راستو چپ رفت و یهویی محکم خورد به سمت چپ و بعدش دیگه هر چی میخواستم پرینت کنم فقط برگ سفید بیرون میداد
    اون R800 ها رو امتحان نکردم اما خودشون میگن مشکلش اینه که رنگ با فشار زیادی بیرون میده و چند بار تعمیر شده و ارزش تعمیر نداره دیگه ! زیر پرینتر رو که نگاه کردم جوهر زیادی ریخته بود ..
    می خواستم بدونم حالا با این مشکلات ارزش تعمیر و یا خرید کارتریج واسه این مدل پرینترها هست یا نه !؟
    ممنون
    در مورد پرینت 2100 باید بگم قسمت موتور ریل هد تون یا جابجا شه یا شکسته چون روش یک چرخ دنده است که زیاد نمی تونه ضربه تحمل کنه اگه شسته باشه ارزش تعمیر ندارا باید تعویض کنید به این صورت که قاپ پرینتر را باز کنید و در قسمت ملیه ای که وسط قرار داره سمت چپ و راستش دو تا کیره است بازش کنید و موتور در بیایرید و تعویض کنید
    در مورد پرینتر اپسون r800 باید بگم باید نصف قیمت خود پرینتر هزینه تعمیرش کنید که زیاد به صرفه نیست چون تمام قطعات یدکی هم تو بازار هست از جنس نامرغوبی و قطعات یدکی اصلی به سختی پیدا می شه

10. این کاربر از pulp_fiction بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه signul.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Fasa

10

در مورد پرینت 2100 باید بگم قسمت موتور ریل هد تون یا جابجا شه یا شکسته چون روش یک چرخ دنده است که زیاد نمی تونه ضربه تحمل کنه اگه شسته باشه ارزش تعمیر ندارا باید تعویض کنید به این صورت که قاپ پرینتر را باز کنید و در قسمت ملیه ای که وسط قرار داره سمت چپ و راستش دو تا گیره است بازش کنید و موتور در بیایرید و تعویض کنید
    در مورد پرینتر اپسون r800 باید بگم باید نصف قیمت خود پرینتر هزینه تعمیرش کنید که زیاد به صرفه نیست چون تمام قطعات یدکی هم تو بازار هست از جنس نامرغوبی و قطعات یدکی اصلی به سختی پیدا می شه
    سایتی واسه آموزش اختصاصی یا هر چیز دیگه ای برای تعمیر این نوع پرینتر ها نیست ؟!
    من چند تا قطعه پولوم هم دارم که برای این نوع پرینترها هست می تونین عکسی یا اسمی از این قطعه ها بگین ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •