همه جا بر روی 15 مگ بستند؟
ایا سرور داخلی 15 مگ است یا سرور خارجی؟
بیشتر از 15 مگ است؟
همه سرویس ها بر روی 15 مگ بسته اند؟
همه جا بر روی 15 مگ بستند؟
ایا سرور داخلی 15 مگ است یا سرور خارجی؟
بیشتر از 15 مگ است؟
همه سرویس ها بر روی 15 مگ بسته اند؟
سلام.
Attainable Rate چیست؟
کسی میدونه سرعت دانلود سرویس آرت 5 چقدر هست؟
این عدد که توی تنظیمات مودم نوشته شده، با توجه به کیفیت و نویز خط، حداکثر سرعت قابل دستیابی روی خط تلفن شما رو نشون میده؛ که معمولا اگه مشکلی نباشه، خطوط مسی تا حدود 20 مگابیت بر ثانیه میتونن سرعت داشته باشند.
من خودم از این شرکت آرت ۵ دارم !
اگر مصرف پایین باشه در حد ۹۰ گیگ ، سرعت بین ۳۲۰-۲۸۰ متغییر هست !
اگر واقعا خیلی مصرف کنین یعنی بیش از ۹۰ گیگ ، پس حتما سرعتی که بالا گفتم بهتون نمیدن ! در هر صورت من ۳ سال هست از این شرکت سرویس دارم مشکلی نبوده !
اگر خیلی سرعت بالا میخواین یه Review که چه ارز کنم! یه ارزیابی کوچیک از شرکت های وب توی لینک زیر نوشتم که جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بگم که این سرعت هایی که من میگیرم برای منطقه سعادت آباد منطقه مخابراتی سلمان فارسی هست (تـهران) و ممکن متفاوت باشه برای شما
فقط از هر جا میگیرید از آسیا تک یا مخابرات نگیرید !
های وب هم خیلی ها میگن جالب نیست ولی من مشکلی نداشتم ، تصمیم با شماست.
دوست عزیز سلام
من فردا شاتل راه میوفته برام ولی چون هیچ تجربه ای ندارم از اینکه چه جوریاس از شما سوال میپرسم!
برای دانلود کدوم سرویسش بهتره شاتل؟ اکو یا ارت؟ من ۸ مگ اکو رو گرفتم
من واسم علاوه بر دانلود، سرعت مطلوب برای اپدیت و دانلود نرم افزار از سرور خارج هست چون الان که مخابرات دارم اصلا اپ استور رو نمیتونه باز کنه!
دانلودم هم در ماه شاید نهایتش تا ۷۰ گیگ بره اونم بعضی ماها! در ضمن مثه پارس انلاین خطتون رو یه مقدار ثابت بسته میشه یا نه هر سرویس متفاوته؟
ممنون
سرور:MEGA NETWORK
سرویس:Eco128nfg
سلام.
چرا سرعت آپلود خیلی کم است؟
ایا همه جا پورت ها 15 مگ شده است؟
بیشتر از 15 مگ است؟
90 گیگ با میانگین سرعت 300 خیلی عالی و معقوله مرسی
من مصرفم 1ماه شاید نزدیک 25 30 گیگ هم نشه ولی سرعت مناسب نیاز دارم که در حد همون 300 کفایت میکنه با این حساب آرت 6 هم فکر کنم 400 تارو بده
دوستان سلام از اسياتك ميخوام بيام شاتل خواستم ببينم وضعيت پينگ چطوره؟ضمنا تو طرح حجمي و نامحدود كدوم طرحا بهتره؟ثباتش تو ساعت پيك و تك لينك سرور خارجي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)