ای خدا.من از خیلی وقته تنظیمات دستی رو میخوام ولی کیه که بده؟
ای خدا.من از خیلی وقته تنظیمات دستی رو میخوام ولی کیه که بده؟
من مطمئنم شما هنگام ارسال اس ام اس به 2225 يه جا اشتباه ميكني.اصلا شما يه كار ديگه كن.به جاي اينكه اسم گوشي را ارسال كني شماره سريال گوشي را بفرست به اين صورت كه اول يه s ميزاري بعد يه فاصله و بعد شماره سريال گوشي كه يه شكماره 15 رقمي هست و پشت گوشي يا روي جعبه و يا با زدن كد ستاره مربع 06 مربع مياد.فقط دقت كن 15 رقم اول.مثلا اينطوري:
s 359087012689620
اينو بفرست حتما جواب ميده.حتي اگر همين شماره اي كه من گذاشتم را هم بفرستي جواب ميده.خداييش اگر جواب نداد من خودم نوكرتم هستم تنظيمات دستي را ميذارم برات.
سلام .. برای دوستم میخوام گوشی s500 بخرم ولی راستش خیلی اهل خرید گوشی نیستم و اطلاعات کمی دارم ...در مورد خرید این گوشی به چه نکاتی باید توجه کنم ؟ منظورم اصل بودن قطعات است ؟ ایا جعبه حتما باید پلمپ باشه ؟ تو بازار مغازه های مختلف قیمتای مختلفی میدن بین 3 الی 7 تومان تفاوت قیمت هست .فرقشون در چی هست ؟ گارانتی مهمه ؟ در ضمن تو جعبه چه مواردی باید باشه ؟
خود گوشي كه اصل و غير اصل نداره ولي لوازم جانبي را عوض ميكنن مثلا باتري را عوض ميكنن.به نظر من بيشتر پول بده ولي مطمئن باش كه اصلي خريدي.البته گفتم خود گوشي اصلي و غير اصلي نداره ممكنه باتري و شارژر و... را عوض كرده باشن.در ضمن s500 اونطور كه من شنيدم دكمه هاش زود ميشكنه به نظر من دبليو 580 بگير قشنگتر از اس500 هست.
اينكه گارانتي داشته باشه اصلا مهم نيست چون هيچ كس تا حالا نتونسته از گارانتي استفاده كنه يا اگر بخواي استفاده كني پشيمون ميشي ولي اگر گارانتي دار باشه از نظر اصل بودن قطعات جانبي مطمئن تره.
در ضمن سعي كن جعبه را جلوي خودت باز كنن كه كمتر كسي اين كار را انجام ميده و اكثرا جعبه ها از قبل باز شده.
امروز باز واسه خرید s500 رفتم ولی بعضی ها میگفتن که گوشی فروشی اونا اصل مالزی هست و بعضی ادعا میکردن که تمام گوشیها چینی هست ...در ضمن قیمت بین 170 تا 178 متغیر بود اون کسی که میگفت 178 ادعا میکرد که لوازم جانبی اون اصل هست و حاضره تو فاکتور خرید ضمانتشو کنه... آیا قیمت بالاتر دلیلی بر اصل بودن هست یا صرفا بازار گرمی فروشنده جهت بالا بردن قیمت هست ؟ ایا درج تو فاکتور تضمینی برای اصل بودن هست یا اینها صرفا یه حقه برای فروش هست ؟؟
در ضمن فروشنده ها ادعا کردن که گوشی با جعبه پلمپ ندارن و تمامی گوشیها باز هست ایا این درسته ؟
می گن که s500 دکمه هاش ترک بر میداره یا میشکنه ایا این درسته یا بستگی به نحوه استفاده داره ؟ تو رنج 180 تومان شما چه مدل گوشی با چه برندی رو پیشنهاد میدید ؟
بالاتر بودن قيمت كه شرط بر اين نيست كه اصل هستـــش
شايد اينا ندارن گوشي با جعبه پلمپ شـــده هســــت
استفاده ات درستـــه باشه نه ترك برميداره نه ميشكنــــه
با 10 هزار تومن بالا پايين يه K800 بـــگيره اين گوشي هم خيلي خوبــــه
موفق باشيد!
هميشه ميگن چوب گروني را نخور گول ارزوني را هم نخور.
تا جايي كه من اطلاع دارم گوشي هاي سوني اريكسون تقلبي ندارن و همشون مونتاژ چين هست و احتمالا اونايي كه ميگن مال ما مالزي هست دروغ ميگن.تازه بر فرض كه مالزي باشه.مگه سوني اريكسون مال مالزي هست؟يا فكر كردي مالزي خيلي از چين پيشرفته تره؟ولي يه چيزي را بهت بگم تو بازار موبايل رقابت خيلي شديده و بين 2 تا جنس مشابه كسي نميتونه بيشتر از 2000 تومن بالا پايين بگه اگر اختلاف 7 تومنه پس مطمئن باش اون كه 7 تومن ارزون تره با اون كه 7 تومن گرونتره يه فرقي داره.
اون كه ميگن گوشي با جعبه پلمپ ندارن راست ميگن چون من تا حالا نشده گوشي آك بخرم جعبش پلمپ باشه فكر كنم خودشون باز ميكنن نگاه ميكنن چون بعضي وقتها از دوبي كه ميفرستن وسايل توش را ميدزدن.
در مورد دكمه هاي اس500 راست ميگن ترك ميخوره مخصوصا اگر زياد اس ام اس بازي كني.من نظرم را گفتم دبليو 580 شبيه اس500 هست و قشنگتر و بهتره.ولي كا810 هم به نظرم گوشي خيلي خوبيه با توجه به قيمتش البته اگر ظاهرش برات مهم نيست.
دوستان یکی لطف می کنه به من بگه فرق w910 با w910i چی هست؟؟؟
آیا اختلاف قیمت هم دارن؟؟؟ اگر دارن در حدود چقدر؟؟؟
Last edited by Ac.Milan; 22-09-2008 at 01:32.
سلام دوستان.
یک سوال می خواهم بپرسم(البته خودم می دونم می خواهم مطمئن شم)
پچی برای قفلدار کردن صفحه دکستاپ(مثل نوکیا که اول پسورد میزنی بعد صفحه باز میشه)برای سونی اریکسون هست یا نه؟![]()
بله! به نسبت گوشی، و فریمور، این پچ وجود داره. (KeyLock)
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)