بهترین کار همان زدن دکمه sleep است. بنظرم حتی در را تا حد امکان زیاد باز و بسته نکنید.
بهترین کار همان زدن دکمه sleep است. بنظرم حتی در را تا حد امکان زیاد باز و بسته نکنید.
من این لپ تاپ رو یه ماهی میشه گرفتم.مشکل من اینکه بعضی وقتا که لپ تاپ رو که روشن میکنم تاچ پد کار نمیکنه و کیبرد هم هنگه یعنی باید چند بار یه کلید رو فشار بدی تا کار کنه.وقتی هم که eplan که نرم افزاره تاچ پد رو پاک میکنم درست میشه.جالب اینجاست که وقتی eplan رو پاک میکنم energy manager هم از کا میافته و اون رو هم باید پاک کنم و دوباره نصب کنم.حالا اگه میشه منو رو راهنمایی کنین چون واقعا دارم پشیمون میشم از خریدم.
راستی یه سوال دیگه.موقع اهنگ پخش کردن چرا موقعی که صدا یه هو زیاد میشه کل صدا میره سمت بلندگو راست؟راه حل ندارین براش؟
یه سوال دیگه.بعضی وقت ها windows explorer ریست میشه.اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.در ضمن این مشکلاتی که گفتم با عوض شدن ویندوز هم حل نشد
ممنون میشم جواب بدین.چون اگه مشکلی داره ببرم گارانتی
تاچ پدش ک بعضی اوقات قاط میزنه! ویندوز شرکتش هم عوض کن مثن ویندوز 8.1 پرنیان داشتی نوین پندار بنصب زمین تااسمون فرق دارن!!! همه درایوارو نصب کردی؟! 10 تارو! حدودا ده تا!
تاچ پدش ک بعضی اوقات قاط میزنه! ویندوز شرکتش هم عوض کن مثن ویندوز 8.1 پرنیان داشتی نوین پندار بنصب زمین تااسمون فرق دارن!!! همه درایوارو نصب کردی؟! 10 تارو! حدودا ده تا!
اره همش تست شده.والا موندم چکار کنم دیگه.زمان پخش اهنگ اون اتفاقی که گفتم برای شما نمیافته؟
Last edited by razieemostafa; 11-01-2015 at 18:56.
سلام به همه ی عزیزان.
بلوتوث لپ تاپ از کار افتاده، داخل دیوایس منیجر هم اثری ازش نیست. چیکار کنم؟
با تشکر.
سلام
شاید این مو ضوع قبلا توسط دوستان مطرح شده باشه اگه تکراریه معذرت
ممکنه سرعت کارت شبکه این لپ تاپ بعضی از دوستان رو هم مثل من اذیت کرده باشه ( برای انتقال فایل از طریق شبکه )
برای رفع این محدودیت چند کار میشه کرد
1. تعویض کارت شبکه با یه کارت دیگه با سرعت 1000
این کار شدنیه و تو اینترنت مواردی ازش دیده میشه اما تو ایران ؟؟؟؟
2. استفاده از یه کارت شبکه وایرلس دیگه با سرعت بالا
از این کارت شبکه ها تو ایران هست اما چند تا مشکل دارن
الف > گرونند
ب > سرعت واقعی شون با سرعت اسمی شون خیلی فرق می کنه
ج> سرعتشون پایدار نیست و نوسان داره
د> دستگاه فرستنده هم ( مودم - روتر ) باید سرعتش بالا باشه
من خودم یکی از همینها با قیمت بالا خریدم ولی پشیمان شدم
3 . استفاده از یه مبدل شبکه به usb
مثل این : از دیجی کالا
فکر کنم ارزانتترین و ساده ترین را ممکن باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم دارم استفاده می کنم و بسیار راضیم
این هم اسکرین شات تصادفی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت شبکه لنوو z510
سرعت کارت شبکه لنوو z510
Last edited by alirafaat; 12-01-2015 at 21:53.
چند روزه که لپ تاپمو روشن میکنم خیلی طول میکشه که روشن شهاول که روشنش میکنم آرم ویندوز که میاد کاملا صفحه مشکی میشه بعد چند دقه میره
روی لاگ این
وقتیم که صفحه دسکتاپ میاد اول هیچکدوم از آیکن ها نیستن بعد 10 ثانیه میان اول اصلن اینجوری نبود
دیروزم که موزیک گذاشتم وسط موزیک پارازیت میداد مشکل چیه؟
احتمال داره هارد مشکل پیدا کرده باشه. موقعی که لپتاپ روشن هست، لپتاپ رو تکون میدید؟
شاید هم با تعویض ویندوز مشکل حل بشه.
یه عکس از تب health نرم افزار hdtune اینجا قرار بدید، تا ببینم مشکل از هارد هست یا نه؟
این عکسشه
گفتم شاید بدسکتور داشته باشه با نرم افزار گذاشتم که شناسایی کنه 3 ساعت طول کشید ولی هیچی پیدا نکرد اما سیستم درست شد دیگه دیر بالا نمیاد حالا بازم ممنون
میشم شما این عکسم یه نگا بندازین اگه پیشنهادی دارین بگین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)