دوستان من رو هم راهنمایی نمی فرمایید
دوستان من رو هم راهنمایی نمی فرمایید
شما یه دونه 650 بگیر من اگه میخواستم ایرفون بگیرم حتما میگرفتمش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یکی از دوستان در مورد هدفون AKG K420 که چند وقت پیش اینجا گفتم خریدم از من سوال کرده بود. مثکه من چون کمتر از 10 تا پست دارم نمی تونم بهشون خصوصی جواب بدم. به همین خاطر جوابشون رو اینجا گذاشتم.
سوال:
آقا این AKG K420 که گفتی 90 تومن چطوره؟ به لحاظ این که گوش رو خسته نکنه.
(آخه اکثر هدفون ها وقتی میذاری روی سر بعد از مدت کوتاهی سر و گوش رو خسته میکنه.)
بعد، از نظر درز کردن صدا به بیرون چطوریه؟ یعنی کسی که توی اتاق باشه میشنوه صدا رو؟ عایق صدا نداره؟
جواب:
من قبل از این هدفون از یه ایرفون متوسط استفاده می کردم. نسبت به اون مدت بیشتری می شه بدون خستگی موسیقی باهاش گوش کرد. ولی طبیعتا بعد از 3، 4 ساعت متداوم خسته می شید. اما از لحاظ ارگونومی می شه گفت که بعد از یه مدتی تقریبا فراموش می کنید که هدفون گذاشتین. من معمولا تا آخر بازش می کنم تا قسمت بالایی هدفون هم به موهام فشار نیاره. و اینجوری روی سرم هم حسش نمی کنم. در ضمن این که یرعکس هدفون های کلوز و یه سری از ایرفونها می تونید صدای بیرون هم تا حدودی بشنوید باعث خستگی کمتر می شه.
در مورد درز کردن، این دسته از هدفون ها صداشون به بیرون می رسه. اگه با صدای زیاد گوش بدی از بیرون قابل شنیدن هستش تا حدود زیادی.
این هدفون چجوریه بنظرتون از نظر شفافیت صدا
میشه به هدفونهای PLILIPS اعتماد کرد تا حالا کسی از این مدل داشته
SHM-7110
بودجه ام کمی افزایش پیدا کرد.
هدفون یا هدست فرقی نمیکنه. برای استفاده با کامپیوتر و موزیک که کیفیت مناسبی داشته باشه . ترجیحا میکروفون داشته باشه (به نظرتون میکرفون جداگانه بهتره؟) قیمتش هم حدود 40-50 تومان
سلام بچه ها یه هدفون با کیفیت خوب صدا واسه j3 کوون میخوام که قیمتش بین 70 تا 80 تومن باشه حالا اگه یه خورده بالا پایین شد مهم نیست ممنونم ازتون
بچه ها اگه میشه این هدستو برام قیمتشو بنویسید از کجا میتونم ارزون تر از همه جا بگیرم
هرکی قیمت داره بگه
Philips Headset SHM7110
اینم عکسشه
![]()
اینی که عکسش رو گذاشتید کیفیتش خوبه؟میکروفون داره؟
بله میکروفون داره کیفیتش هم خوبه صداش 110 db اطلا عات دقیق تر رو میتونید از این جا بگیرید
دوستان میشه جواب بدین چون میخوام بخرم کسی شاره ی نمایندگی فیلیپس رو نداره یا نمیدونه این مدل رو کجا میفروشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه قیمت داشتین هم بگین
![]()
Last edited by majid322; 03-01-2011 at 21:41.
معمولا اینایی که میکروفون دارند صداشون هوا داره . اینم همونجوریه؟
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)