تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 249 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

نایب قهرمانی و کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا رو به همگی تبریک میگم
    خیلی تلاش کردن که امسال تیممون نتیجه نکیره ولی خوشبختانه موفق نشدن

به نظرم پرسپولیس به حقش رسید، نه بیشتر و نه کمتر
    منظورم از این حرف این نیست که تیم دیگه ای از لحاظ فنی بهتر از پرسپولیس بود،نه. ولی یه سری از بازیکنا لیاقت قهرمانی و جنبه اش رو نداشتن

امیدوارم واسه سال بعد یه سری از بازیکنامون مخصوصا جوونا حفظ بشن و اونایی که فقط به فکر پول بودن هر چه سریعتر برن

بازیکنی مثل عباس زاده نشون داد خیلی وقتا اگه به جوونا و آکادمی خودمون بیشتر توجه کنیم خیلی بهتر نتیجه میگیریم نسبت به اینکه بخوایم بازیکن میلیاردی که حواسش با تیم نیست رو هرجوری شده بخریم

بازم به همه هوادارای تیم که در بدترین شرایط این چند سال هم تیم رو حمایت کردن تبریک میگم

پرسپولیس

2. 17 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام تبریک بابت کسب سهمیه آسیا

درسته که تیم خوب بازی نکرد و مثل بازی قبل ممکن بود نتیجه باز هم تغییر کنه،درسته که میتونستیم الان قهرمان باشیم و ....
    اما دیگه همه چیز تموم شده و دست پر لیگ رو تموم کردیم

جالب اینکه در هر 4 بازی حساس بالای جدول،تیمهای آبی پوش باختند،همینجوری گفتم ربطی به کسی نداره

با کسب سهمیه آسیا،حفظ بازیکنان هم راحت تره و فقط باید بحث واگذاری بخیر بگذره تا برسیم به موارد بعدی

موقتا تمام حواشی و گلایه ها و آه و حسرت ها تعطیل

[حذف شد]
    Last edited by pcforlife; 11-04-2014 at 20:28. دليل: بخش حذف شده = زمینه ساز حاشیه

4. 15 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

نایب قهرمانی اونم زمانی که پرسپولیس رو به حاشیه میبردن چیزی از قهرمانی کم نداره و مبارک همه ی پرسپولیسی ها باشه

6. 14 کاربر از awz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خدا رو شکر

تبریک میگم
    هر چند خیلی از داوریا و نامردیا دل چرکینم
    اما تبریک میگم به فولادیا
    من قهرمانی یحیی رو بعد از پرسپولیس ترجیح میدادم اما فولاد هم تیم خوبی بود امسال

ما خودمون میدونیم که قهرمان واقعی کیه
    همین از همه چیز مهمتره

دم نیلسون گرم که کم اشتباه ترین دروازبان لیگ بود اون یه اشتباهم فدای سر خودشو خانوادش

خدا کنه مسئولین دل مردم رو دوباره نشکنن و این تیم و حفظ کنن

8. 15 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

پستم تکرار شد گفتم سو استفاده کنم

شکستن رکورد استقلال و کسب بهترین خط دفاعی تاریخ لیگ رو هم تبریک میگم
    Last edited by +ali; 11-04-2014 at 20:44.

10. 15 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

پستم تکرار شد گفتم سو استفاده کنم

شکستن رکورد استقلال و کسب بهترین خط دفاعی تاریخ لیگ رو هم تبریک میگم
    سلام متوجه تکرار پستت شدم!!!

در ضمن پرسپولیس در سال 52 با رکورد 0.4 گل خورده، رکورد بهترین خط دفاعی تاریخ فوتبال ایران رو داره!!!

ولی از وقتی لیگ ایران حرفه ای شده ( مثلا )، رکورد دست استقلال بود که حالا اومد دست ما!!!

از این لحاظ درست میگین.

12. 15 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

ناراحتم ، چون ما به خودمون باختیم ، و مفت قهرمانی رو از دست دادیم . درسته داوری این فصل بر علیه مون بود و هزار تا داستان پشت پرده ی دیگه ، ولی اگه اون بچه بازی اعتصاب پیش نمیومد و بازیکن ها آمادگی جسمانیشون رو از دست نمیدادن ، الان وضعیت طور دیگه بود . حیف !!!!

امیدوارم قدر آسیایی شدنمون رو بدونیم و با قدرت در آسیا شرکت کنیم و نشون بدیم که ارتش سرخ هر تیمی رو از مقابلش برمیداره . با کمی مدیریت میشه به قهرمانی آسیا هم فکر کرد .

موفق باشید.

14. 12 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

واقعاً حیف شد ، الان که بقیه مدعی ها نتیجه نگرفتن بیشتر حسرت امتیاز های از دست رفته رو میخوریم ، یکیش همین هفته پیش با راه آهن تو تهران ، یکیش هم با فجر و اون اعتصاب مسخره شون ، و خیلی از بازی های دیگه
    البته یه سری از بازی ها هم واقعا گرفتن امتیاز مشکل بوده ولی دمشون گرم 3 امتیاز رو گرفتن
    -----
    مشکل پرسپولیس تو این چند سال اخیر حاشیه وحاشیه سازی واسه تیم بوده ، البته وجود این حواشی واسه تیمی که این قدر طرفدار داره و همه بازی هاش هم پخش مستقیم هست تا حدودی عادی هست ، ولی ای کاش با یه مدیریت خوب و بجا این مشکل از سر تیم برداشته میشد
    حالا امیدواریم بازیکنا و اعضای کادری که واقعا رو تیم تعصب دارن و بدون حاشیه هستن بمونن ، و سایر مشکلات هم برطرف بشه تا سال بعد لیگ داخلی و آسیا رو پرقدرت ظاهر بشیم
    ----
    یه موردی هم که تو تمام این فصل ها تقریبا صدق میکنه اینه که تیمی که قهرمان میشه به طور میانگین از هر بازی کمتر از 2 امتیاز کسب کرده در حالیکه در لیگ های معتبر دنیا تیم سوم یا چهارم جدول از هر بازی 2 امتیاز گرفته ، که خب تفاوت مدعیان قهرمانی در لیگ ما و سایر کشور ها رو نشون میده

16. 7 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام دوستان

خدا رو شکر میکنم به خاطر اعصابم این باخت های آخر رو ندیدم و سورپرایز شدم در این بازیِ آخر که به جاش رو سفید شدیم و مفتخر به گرفتن سهمیه.
    فقط تنها آرزوم این بود که امروز بازی رو از نزدیک ببینم که...

داوری هم که خیلی خوب بود مثل همیشه...خسته نباشید میگم بهشون این فصل خیلی سخت کار کردن. :دي
    تبریک میگم به فولادی های عزیز...واقعا حقشون برد بود...ما که میدونستیم نمیشه یا نمیـ... قهرمان بشیم دعامون همین بُردِ فولادی های گُل بود با مربی با اخلاقشون...

بچه ها هم درسته از فرصت ها درست استفاده نکردن ولی امسال در کل تیم خوبی داشتیم..و یه خسته نباشید به دایی بدهکاریم که جدا تحت فشار اعصاب سنگینی بود امسال...
    تبریک بعدی رو هم به هم تیمی های خودمون میگم... : )
    نایب قهرمانی رو. البته هر چند برای ما قابل قبول نیست و به امید قهرمانی بودیم ولی، خوب تیمی قهرمان شد که جای شکر داره.

18. 13 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دايي: بدترين سال ورزشي‌ام را تجربه کردم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ به نظر من بازيکنان پرسپوليس قهرمان واقعي ليگ هستند.
    علي دايي پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر استقلال خوزستان و نايب قهرماني سرخپوشان در ليگ برتر سيزدهم گفت: فوتبال خوبي را ارائه داديم. هر دو تيم خوب بودند. تيم ما به آن چه مي‌خواست رسيد. در اين فصل به هدفمان رسيديم و خدا را شکر مي‌کنم.

به گزارش ايسنا، وي گفت: از تمام تيم‌هاي که با شرف بازي کردند تشکر مي‌کنم و به آقاي حسين فرکي، استاد خودم که خود و تيمش قهرمان شدند، تبريک مي‌گويم. قهرماني فولاد يک کار بزرگ براي فوتبال خوزستان بود.

دايي گفت:‌ متاسفانه نتوانستيم قهرمان شويم اما خوشحالم که به هدف اصلي‌مان رسيديم و با اين جوانان موفق بوديم. خوشحالم که دل هواداران را شاد کردم. متاسفانه اتفاقاتي رخ داد که نتوانستيم قهرمان شويم. من بدترين و پرتنش‌ترين سال ورزشي‌ام را در اين فصل تجربه کردم. روي من خيلي فشار بود. از جمله بحران مديريتي، مصاحبه‌هاي آنچناني و شرايط عمومي.

سرمربي پرسپوليس ادامه داد: به نظر من بازيکنان پرسپوليس قهرمان واقعي ليگ هستند. به خاطر اين که علي دايي را بکوبند بچه‌هاي تيم را به حاشيه کشيدند. شرايط آنقدر سخت بود که آخرين آن همان ليستي بود که اعلام شد اما خدا کمک کرد که تيم به حاشيه کشيده نشود. بچه هاي ما خيلي مرد بودند که موفق شدند به اينجا برسند. ما در ليگ امسال خيلي تنها بوديم.

او افزود:‌ متاسفانه کساني که فقط اسم‌شان پيشکسوت پرسپوليس بود همه جوره به ما حمله کردند اما بچه‌هاي ما جوانمردانه و پايدار ايستادند. فولاد تيمي بود که از اول خوب بود و تنها تيمي بود که نوسان نداشت. آرزوي موفقيت براي فرکي دارم و اميدوارم استان خوزستان با يک برنامه درست‌تر فصل بعد همچنان در کورس قهرماني بماند. ان‌شاءالله مديريت فولاد در جام باشگاه‌هاي آسيا هم موفق باشد.

سرمربي پرسپوليس همچنين عنوان کرد: قرارداد من با پرسپوليس سه ساله است اما هيچ چيز مشخص نيست. جا دارد از هواداران عذرخواهي کنم که نتوانستيم قهرماني را تقديم‌شان کنيم اما همه مي‌دانند که چگونه قهرماني را از ما گرفتند. اميدوارم هواداران من را ببخشند. دست تک‌تک آنها را مي‌بوسم. از همه خواهش مي‌کنم که پرسپوليس را حمايت کنند و اگر من را دوست ندارند، من مي‌روم ولي لطفا به پرسپوليس آسيب نرسانيد.

دايي در پايان گفت:‌ کيفيت مسابقات ليگ برتر و تيم‌ها به هم نزديک بود و وقتي قهرماني ليگ اين چنين مشخص مي‌شود مسلما ليگ خوبي داشتيم اما مي‌توانيم اين ليگ را با يک برنامه‌ريزي مدون يک ساله و با يک تقويم ورزشي خوب بهتر از اين برگزار کنيم. تکليف تيم پرسپوليس هنوز مشخص نيست و هنوز معلوم نيست که آينده تيم چه خواهد شد. بالاي 70 درصد نسبت فصل قبل هزينه در اين تيم شد. ما اردوي خارجي نداشتيم و پرسپوليس هنوز حتي پول اردوي اردبيل را پرداخت نکرده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 11 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •