تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 293 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بارسا علاقمند به جذب خاویر فرناندز آبرندو(ملقب به بیکو ) هافبک 18 ساله ی دیپورتیوو برای تیم B است.این بازیکن تا سال 2017 با دیپورتیوو قرارداد دارد و این باشگاه قیمت او را 2 میلیون یورو اعلام کرده...

عملکرد مسی در سال 2014 برای بارسا :

فلیکس داور آلمانی بازی بارسا اتلتیکو
    سه شنبه شب!!
    امیدوارم خوب داوری کنه

بازى هاى ماه آپريل بارسا:

2. 14 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جراحی والدس موفقیت آمیز بود؛ دوری ویکتور 7 ماهه شد

آی اسپورت - صبح امروز ویکتور والدس، دروازه بان مصدوم بارسلونا در کلینیکی در شهر آگزبورگ آلمان توسط دکتر اولریش بوئنیش تحت عمل جراحی قرار گرفت. پزشکان نتیجه عمل را موفقیت آمیز اعلام کردند.

والدس در بازی بارسلونا در مقابل سلتا از ناحیه مینیسک زانوی راست دچار مصدومیت شدید شد و در حالی که میزان دوری او از فوتبال 6 ماه گمانه زنی شده بود امروز پزشکان اعلام کردند که او 7 ماه دیگر می تواند به میادین بازگردد.

بازیکنان بارسلونا پیروزی روز شنبه خود در دربی کاتالونیا را به او تقدیم کرده بودند. با این وجود آینده ورزشی والدز در هاله ای از ابهام قرار گرفته است و در صورتیکه نتواند با تیمی در تابستان قرارداد امضا کند به احتمال زیاد در بارسا ماندگار خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با این مشکلات و بازی های سخت باقیمونده این فصل قهرمان بشیم خیلی مزه داره شاهکاره

6. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره قهرمانی با اعمال شاقه میشه
    واقعا با مشکلات زیادی این فصل دست و پنجه نرم کرده تیم
    امیدواریم بتونیم نتیجه هم بگیریم

8. 8 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

کاریکاتور روزنامه اسپرت ۳۱ مار چ

آنجولتی: اگر ما تمام بازی‌های خود را ببریم، قطعاً حداقل لیگ قهرمانان و کوپا را خواهیم برد.
    مارتینو: مطمئنا کارلو اینجوری فکر می‌کند. من هم فکر می‌کنم اگر ما تمامی بازی خود را ببریم ۴جام را برنده خواهیم شد.
    و کی‌ میگه من فوتبال اروپا چیزی نمی‌‌فهمم

ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﻱ ﺩﻋﻮﺕ ﺷﺪﻩ ﺑﺮاﻱ ﺑﺎﺯﻱ ﻓﺮﺩا ﺷب:

Pinto, Oier, Alves, Montoya, Bartra, Pique, Mascherano, Puyol, Adriano, Alba, Busquets, Song, Xavi, Cesc, Sergi Roberto, Afellay, Iniesta, Pedro, Alexis, Messi, Neymar, Tello

کنفرانس مطبوعاتی مارتینو

- اتلتیکو این فصل فوق‌العاده بوده و همینطور فصل گذشته. آنها در ۲جام هنوز حضور دارند و پر انگیزه و با قدرت به کار خود ادامه میدهند. در ۳دیدار این فصل آنها نشان دادند که حریف سرسختی هستند.
    - ما باید برنده شویم و گلی نخوریم. این پایه پیروزی است وقتی‌ بازی برگشت نیز وجود دارد. اولین چیزی که ما نیاز داریم پیروزی است چون این کار را برای حریف سخت می‌کند.
    - من همیشه فکر می‌کنم اگر شجاع نباشی‌ آنجائی که هستی‌ نخواهید بود. شما نیاز دارید شجاعانه بازی کنید و این چیزی است که ما انجام میدهیم. تا آسوده خاطر تر بازی بعدی را بازی کنیم.
    - راز این بازی این است که آنها قدرتی‌ و ما باید بارسا باشیم. ولی‌ ما نیز باید به مانند آنها قدرتی‌ بازی کنیم.
    - وقتی‌ مربی‌ ایده‌ای دارد باید بتواند بازیکنان را در پست مناسب قرار دهد. بدیهی‌ است که ما نیمار را در سمت راست قربانی می‌کنیم ولی‌ بازیکنانی چون نیمار میتوانند در هر جایی در حمله بازی کنند.
    - فکر می‌کنم توران و آندرس می‌دانند که در هر لحظه بازی باید بهترین و درسترین تصمیم را بگیرند. آنها تقریبا همیشه تصمیم درست را میگیرند.

کنفرانس مطبوعاتی آلوز

- فکر می‌کنم ما نمیتوانیم به بازی مان در لیگ و یا سوپر کاپ در برابر اتلتیکو نگاه کنیم. این بازی متفاوت است. ما باید یک نتیجه خیلی‌ خوب را اینجا رقم بزنیم چون بازی برگشت سخت خواهد بود. ما باید با یک نتیجه خوب به خود اطمینان دهیم که در بازی برگشت با هر نتیجه ایی پیروز خواهیم بود.
    - بازی سختی خواهد بود ولی‌ نه بخاطر دیگو کاستا. او بازیکن مهمی‌ برای تیم اش است، ولی‌ به نظرم اتلتیکو تیمی فراتر از کاستا است. آنها تیمی سر سخت و با تمرکز کامل بازی میکنند.
    - اگر ما متحد نباشیم به اهدافمان نخواهیم رسید. برای اینکه پیروزی دلچسب باشد باید هواداران در کمپ نو با ما باشند و تشویق کنند.
    - این تیم هیچ گاه نیرو خود را برای مسابقه دیگری ذخیره نمیکند. مردم حافظه کوتاه مدتی‌ دارند. پنج سال پیش اینجا فاجعه بود و هیچ کس باوری بر ما نداشت. چند هفته پیش باز فاجعه ایی دیگر و حالا می‌بینید که ما چگونه از همه آنها عبور کردیم.
    یک چرخه انتقادی از ما وجود دارد، وقتی‌ یکی‌ تمام میشود دیگری شروع میشود. ما تنها باید آرامش خود را حفظ کنیم چون همه‌چیز به خود ما بستگی دارد که یک قدم به جلو برداریم یا عقب.
    - شایعات در رابطه با اینکه بارسا به دنبال مدافع کناری است؟ بارسا ۳سال است به دنبال این پست است، این باشگاه است که تصمیم میگیرد ولی‌ من کاملا احساس خوبی‌ از بودن در اینجا دارم.
    - من همیشه اینیستا را تحسین می‌کنم و اعتقاد دارم او شایسته یک توپ طلا است بخاطر تمام چیز‌های که به فوتبال داده. همینطور ژاوی.

199 امین بازی مسی در نیوکمپ...!
    بازی فردای مسی برابر اتلتیکو مادرید در لیگ قهرمانان که در نیوکمپ برگزار خواهد شد ، 199 امین بازی مسی در این ورزشگاه خواهد بود...
    مسی تا به حال 191 گل و 57 پاس گل در نیوکمپ داشته...

مهاجم شماره یک اتلتیکو مادرید در جریان تمرینات امروز در ورزشگاه نیوکمپ دچار مصدومیت شد !
    هنوز اطلاعی در مورد توانایی بازی کردن وی در مسابقه فردا شب مقابل بارسا منتشر نشده است !

10. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

BARÇA XI : Pinto; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Xavi, Cesc; Neymar, Messi, Iniesta

Atlético XI : Courtois; Juanfran, Godín, Miranda, Filipe; Gabi, Tiago; Koke, Arda Turan; Villa, Diego Costa

!Visca el Barça

Last edited by M E S S I; 01-04-2014 at 21:28.

14. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گزارش تصویری اختصاصی آی اسپورت: حال و هوای بارسلونا پیش از رویارویی با روخی بلانکوها

عکس ها: میلاد فرقانی- بارسلونا

آی اسپورت- امروز بارسلون میزبان اتلتیکو مادرید است ؛ جنگ از لا لیگا به لیگ قهرمانان کشیده تا این بازی را بیش از پیش حساس کند .
    شهر بارسلون کاملا آماده بازی است و بحث بر سر این بازی در تمام نقاط شهر داغ است . این عکس‌ها از خارج نوکمپ و فروشگاه نو نوار شده و سه‌ طبقه چسبیده به ورزشگاه و به صورت اختصاصی برای سایت آی‌ اسپورت گرفته شده ، تا گوشه‌ای از آنچه در شهر می‌گذرد را بازگو کند .

محتوای مخفی: عکس ها 

__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________________

اولین پیغام والدس به هوادارن بارسلونا پس از عمل جراحی

ویکتور والدز از طریق ویدیو سلفی در گوگل پلاس با هواداران بارسا صحبت می کند.

آی اسپورت - ویکتور والدس پس از مصدومیت شدید از ناحیه زانو چند روز پیش در آلمان تحت عمل جراحی قرار گرفت و خوشبختانه عمل او موفقیت آمیز بود
    . با این وجود او باید 7 ماه را دور از میادین باشد. امروز ویکتور والدس یک ویدیو سلفی در صفحه اجتماعی خود در گوگل پلاس قرار داد که در این ویدیو او با هواداران خود سخن می گوید : " سلام به همه ! از آلمان به همه شما سلام می فرستم ! به لطف خدا عمل جراحی پای من موفقیت آمیز بود . بسیار خوشحالم ، مثل همه شما و بسیار مشتاقم هر چه زودتر به خانه برگردم تا خانواده ام را ببینم و مراحل بهبود مصدومیتم را آغاز کنم.
    در ادامه والدس می گوید : باید که از همه شما که در این مدت برای من پیغام های محبت آمیز فرستادید و به من دلگرمی دادید تشکر کنم. پیغامهای بسیار زیادی از شما دریافت کردم که به همه آنها افتخار می کنم. از اینکه تا به این اندازه مورد لطف شما قرار دارم احساس غرور می کنم. در انتها والدزس اظهار امیدواری می کند که مراحل اول بهبودیش را خیلی زود پشت سر بگذارد و بتواند زودتر از انتظار به میادین بازگردد "

Last edited by Abdolreza2012; 01-04-2014 at 21:44.

16. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ای بابا دلمون خوش بود یه مدافع تخصصی با تجربه داشتیم اونم مصدوم شد رفت...!
    بازی های بعدی خدا به داد تیم برسه

عجب بازی بود...!
    این کورتوا چقدر خوبه و این پینتو چقدر بد...واقعا نمیدونم چرا انقدر بی فکره..!گل بدی خورد.
    امشب نیمار جواب منتقدین رو داد.خصوصا منخوب بازی کرد خیلی خوب بود.
    مسی رو خیلی خوب مهار کرده بودن.هرچی اینیستا و نیمار امشب خوب کار کردن مسی مهار شده بود
    داور میتونست بازیکن اتلتیکو رو اخراج کنه ولی خوب مراعات کرد.
    به هر حال نتیجه بازی اصلا راضی کننده نبود.مخصوصا برای من
    امیدوارم هفته اینده بتونیم یه کاری بکنیم و از حذف فرار کنیم.
    بارترا هم تو دقایقی که بازی کرد خوب بود واقعا چرا این نباید زوج پیکه باشه؟
    از بازی ژاوی راضی نبودم
    Last edited by 2raj_a; 02-04-2014 at 00:16.

18. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام آبی اناری ها

بازی سختی بود میدونم همتون مثه خودم کلی حرص خوردید.
    اتلتیکو خیلی خوب بازی کرد واقعا تیم پوست کلفتیه. تفاوت دو تیم بیشتر تو گلراشون بود این کجا و آن کجا ، ضربه اینیستا ک واقعا ضربه فوق العاده ای بود رو خیلی خوب مهار کرد. پینتو گل بدی خورد جاگیری بدی داشت واقعا از اون فاصله و زاویه خیلی بد گل خورد هرچند ضربه هم خیلی قشنگ بود ولی باید مهار میکرد.
    تاتا باید باهوش تر رفتار کنه متاسفانه هوش و ذکاوتش در حد بارسا نیست.
    آلوز خیلی نفوذ داشت ولی ارسال های ضعیفی داشت امشب نمیدونم دلیلش چی بود.
    تیم خیلی ضربه ازاد بدست میاره ولی چون سرزن نداریم بیشترش حروم میشه و توپا خراب میشه ، ب نظرم همون بهتر ک همه کرنرا و ضربات ازادی ک گوشه ها بدست میاد و زاویش جوری نیست ک مستقیم سمت دروازه بزنیم رو با پاس کوتاه شروع کنیم چون دیدید امشب چقد سانتر کردیم و هیچ استفاده ای نبردیم.
    اینیستا امشب بهتر از همه بود.
    مصدومیت پیکه ناراحتم کرد همون اول بازی ، اینم از شانس ماست دیگه باید یکی یکی بازیکنامون مصدوم بشن ، امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه و زود برگرده
    نتیجه خوبی کسب نکردیم ولی باز جای شکرش باقیه ک بازی رو ب تساوی کشوندیم. بازی برگشت خیلی بازی سختیه تیم حتما باید گل بزنه باید با تدبیر بازی کنیم این اتلتیکو تو زمینش سنگین تر بازی میکنه پس باید اماده کنیم خودمون رو برا ی بازیه نفس گیر
    روزای سختی پیش رو داریم با وجود مصدومیت ها ، امیدوارم ب خوبی و خوشی تمومش کنیم و بتونیم بازی برگشت رو ب نفع خودمون تموم کنیم.
    ب امید پیروزی

20. 5 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •