تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 427 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ببین فکر 850 رو نکن!!!درسته من خودم عشق 850 دارم اما یک کلام امکاناتش اصلا با قیمتش نمی خونه...تنها واسه اینکه خوشگله و اولین گوشیه کشوییه se هست قیمت کاذبی داره
    بهترین انتخاب 810 هست که بعد که خریدی یه 15 تومنم خرج صداش می کنی با کمتر از 300 تومن گوشی داری با امکاناتی تقریبا برابر با 850
    خوب والکمن 850 ورزن 2 هست که این یک برتری یه 810 هست که حالا می شه ازش گذشت
    اره.درست می فرمایید.
    پس من همون w810 رو میگیرم.
    ولی اگه چنچ شده اش تنها گیرم اومد.مشکلی نداره بگیرم.
    منورم اینه که اخرش بدون اینکه سریال بپره میشه اینکارها رو انجام داد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    دوستانی که خیلی وقته با w810 کار میکنند, آیا رنگ دکمه هاش بعد از چند وقت میره ؟

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اره.درست می فرمایید.

نه آقا . نمیپره ...

این کاری که مصطفی خان میگه رو من خودم انجام دادم . ( اینجا اولین کسی بودم که کپسولیه 850 رو امتحان

کردم ) این کار سخت افزاریه و به سریال ربطی نداره .

سریال وقتی میپره که باهاش کاره نرم افزاری انجام بدی یا فلشش کنی.که اونم هر کار نرم افزاریی سریال رو

نمیپرونه . اگه با phone xs کار کنی ( که آموزشش تو همین انجمن هست ) سریال نمیپره .

تازه اگر سریالش بپره هم میدی با 4 تومن دوباره برات چنچ میکنن و سریال جدید میدن .

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام.
    من حدود 8 ماهه که w810 دارم . باهاش زیاد چیزی تایپ میکنم و دادام هم باهاش فوق العاده زیاد بازی میکنه.

تا حالا که هیچ فرقی نکرده .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اره.درست می فرمایید.
    نشد نیما ها....داری می شی پسر بدا!!!ببین شده تمام موبایلی ها رو زیرو رو کنی بکن اما سریال چنجی نگیر
    تقاضا دارم اول تاپیک نکات رو بخون بعد ین سوالات رو مطرح کن
    تو اون تاپیک شاید 10 پست فقط دربارهی سریال چنجی ها صحبت شده...تو رو خدا اول سرچ...مطالعه بعد سوال...مرسی
    نیما جواب پستتم دادم...بازم سوالی بود..
    شاد باشید دیگران رو هم شاد کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

سلام.
    چرا خوب...قسمت جوی استیکش اگه روزانه خیلی باهاش ور بری و گیم و......کنی...کم کم کمی رنگش میره....رنگ رفتگی هم از فرو رفتگی هایی که چهت رو روی دایره نشون میده شروع می شه....به هر حال کمترین اهمیتی نداره اگه یه وقتی دیگه بد بلند مدت رنگش رفت و اذیتت کرد یه کی پد قابهای فانتزی رو بگیر جاش بگذار
    شاد باشید و دیگران رو هم شاد کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه نکته ی باحال یادم افتاد..وقتی نوشتمش می تونید بخونیدش...امیدوارم خوشتون بیاد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    مال دوستم مشکیه- حدود 9-10 ماه داره و رنگه شماره هاش رفته البته اون خیلی باهاش ازش استفاده میکنه

گوشی W810i به درد یه کاری میخوره و K800 به درد یه کار دیگه اما کارکردشون شبیه همه
    W810i: گوشیی با آنتن دهی بالا و این گوشی بعد از 1100 بالا ترین آنتن دهی تو کل گوشی های دنیا شد به طوری که تو زیرزمین که هیچ گوشی آنتن نداشته باشه گوشی W810i اتنش یکی , دوتا میکنه و همونطور که از اسمش پیداس گوشیی مخصوص آهنگ گوش کردن هست و .....................
    K800: اصلاً گوشی سری K استاندارد خاصی ندارن ولی K800 بیشتر برای عکس برداری تو محیط های : کم نور , متحرک و ............... استفاده میشه صداش هم اندازه W810i اما کیفیت مثل K750 هست .
    من موندم شما همه گوشی های دنیا رو تو زیرزمینتون تست کردی؟! بابا ایولللللللل
    پس این وسط پی 910 و 990 رو یادت رفته ببری تو زیر زمین

اره.درست می فرمایید.
    چنجی نخر که مایه دردسره . از یه طرف تهدیدای مخابرات و از یه طرف هم اینکه هیچ کار نرم افزاری درست و حسابی نمیشه کرد نه آپدیتی نه فریم وری و....
    اما اگه فقط میخای بگی الو.... خدافظ اونوقت چنجی خوبه

دوست من تغریبا درست شنیده بودید ولی راه یکی از اون توری ها بسته است نه یکی از اسپیکرا(خودش یک
    اسپیکر داره و یه توری که سه قسمتش سوراخه یکی از اون سه قسمت بسته است) ولی فکر
    نکنم همین طوری بشه بکنیش آخه جز اسکلت بندی گوشیه ازش جدا نیست که بشه بکنیش اگه بخای
    یه عکس ازش میزارم
    اره دوست عزیز اگه ممکنه عکسشو برامون . ممنون

ملت قهرمان و باکلاس w810i دار ! لطفا راهنمائی کنید ! (بازم لطفا به همه سوالهام جواب بدین)
    من از هر نظر از دابلیو 810i خوشم اومد ولی چند تا سوال دارم ! این گوشی همه بازیهای جاوا رو اجرا میکنه یا نه ؟
    و اصلا این گوشی به در بازی کردن میخوره یا نه ؟ مثلا دکمه هاش مناسب بازی هست !
    بازیها راحت روی گوشی ریخته میشه یا با کلی جون کندن ؟
    و اینکه اگر قرار باشه به کسی یکی از این دوتا گوشی رو پیشنهاد کنید کدوم یکی رو ... (k800 یا w810i)
    پیشاپیش .................................................. ............. ممنون ! دمتون گرم !
    در مورد صدا و دوربینو ... که همه زحمت کشیدن توضیح دادن اما در مورد بازی سوالت بی جواب موند
    بهترین گوشی از سونی اریکسون واسه بازی دبلیو550 هیت چون دوتا دگما اضافی مخصوص بازی بالای ال سی دیش داره و همینطور شتاب دهنده گرافیکی داره که بقیه مدلها ندارن. و مزیت دیگه هم بزرگ و راحت الحلقوم بودن جو استیکشه که مناسب بازیه . جاوا رو هم مثل ماه اجرا میکنه . من فیفا 2007 روش اجرا کردم .

در آغاز فعالیت bloody guilty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سوال اولت رو که نگرفتم!!....یعنی الان رنگ قسمتس از این دایره ی چهت نماش به قول شما.رفته؟مگه می شه؟؟ببینم قشنگ با دقت و با تحقیق گرفتیش دیگه؟نکنه کار کرده باشه؟؟!!!....اما از همه ی اینها بگذریم روی رنگ پریدن دکمه ها اصلا وسواس نداشته باش با خیال راحت کار کن باهاش اگه یه وقتی دلت رو زد اون موقع تازه بیا بهت می گم چه کار کنی بشه مثل اولش
    بیبنم یعنی خیلی باید فشار بدی؟من میگم اگه می شه حتما عوضش کن...چون اینهایی که تو میگی ادم رو یاد قابهای فانتزی و مزخرف می ندازه و نه یه قاب اصل!!!!حالا این که بعید می دونم باشه...اما بازم میگم اگه اینجوریاست و اگه می شه واسه محکم کاری عوضش کن

درباره فشار دادنه دکمه بايد بگم که فقط بايد يه کم بيشتر فشار بدی
    دربارسوال اول هم منظورم لامپ زيره صفحه کيليدشه که در قسمت بالای اون يعنی زيره جهت نما و چند تا دکمه بغلش که چه وقتی که باهاش کار نميکنی و حتی وقتی که گوشي رو خاموش ميکنی اين لامپ خاموش نميشه
    گوشي هم كاملا نو بود حتي دست مشتري هم نرفته بود وحتي وقتي كه براي بار اول روشن كردم چند دقيقه طول كشيد.
    راستي براي رنگ دكمه جهت نما بايد چيكار كنم
    (با تشكر از پاسخ و كمك شما)

داره خودمونی میشه Scream 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

پس جواب پست ما چی شد ؟

در صفحه قبل نوشته بودم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •