تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 626 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه elc_tabriz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    منظومه ی شمسی

پيش فرض

ویروسی نیس تازه ویندوز نصب کردم لسکن کامل هم کردم. برنامه ها شاید استفاده میکنن چه طوری جلوشونو بگیرم؟؟؟؟

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

شاید ویندوزت آپدیت برمی داره. می تونی آپدیت ویندوزت رو قطع کنی. همینطور fire wall رو خاموش کن ببین باز چشمک میزنه.
    Last edited by elc_tabriz; 12-08-2013 at 23:32.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون رفقا
    سوال دومم و جواب ندادید...
    خرید از کجا رو پیشنهاد میدید؟؟
    مثلا دیجی کالا به نسبت قیمت توی بازار(تهران) تفاوتی داره؟ خرید از دیجی رو پیشنهاد میکنید؟
    البته من تهران نیستم اما امکان خرید از بازار تهران و دارم...
    ممنون
    دوست عزیز شما بهترین کار اینه که یه سر بری پاساژهایی مثل پایتخت یا ایران یا رضا تو تهران و یه سر بزنی تا ببینی قیمت ها چطوره. اما امروز یکی از دوستان به من گفت که ۲۵۵۰ قیمت گرفته حالا با این اوضاع و احوال میتونین یا از سایت یا از پاساژهای کامپیوتر که نام بردم بخرین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

شما اول بگین از چه نوع اینترنت و چه نوع مودمی استفاده میکنید بعدش من و دوستان میتونیم بهتر کمکتون کنیم.
    در ضمن اگر اینترنت بیسیم هستش(وایمکس منظورم نیست) ممکنه یکی دیگه بدون اطلاع شما داره از اینترنتتون مصرف میکنه
    که با استفاده از برنامه های مرطبط با این موضوع میتونید اطمینان حاصل کنید.
    نکته آخر هم برمیگرده به اینکه شاید سرویسی(آنتی ویروس.برنامه و....)داره از اینترنت استفاده مینکنه.
    بله بیسیمه نه کسی استفاده نمیکنه قبلا رو سیستم قدیمی ویندوز xp بود چشمک نمیزد دانلود نمیکرد الان رو Z500 اینطوری شده. آنتی ویروس اویرا دارم فک کنم همونه نمیدونم چه طوری آپدیت قطع کنم پیام میده update succsed 5 new file install. یعنی دانلود میکنه نصب میکنه بعد پیام میده چه کنم!؟

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

‍۱۹ ساعت تحت فشار بازی NFSW ! فقط حدود ۱۰ دقیقه دیسکانکت شدم !

بر عکس بقیه لپ تاپ ها که خیلی راحت کارت گرافیک داغ می کنه و خاموش می شه هیچیش نشد !

آخرش گرسنم شد رفتم ناهار خوردم

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ

تنها مشکلی که متوجه شدم داره به جز چیزایی که دوستان اشاره کردن اینه که کارت لن اون صد مگابیت هستش در صورتی که لپ تاپ ها دیگه ۱ گیگا بیت هستن ! البته شاید از شانس من بدبحت بوده !

برای من که از فلش مموری استفاده نمی کنم و فقط با کابل لن جا به جا می کنم نقطه ضعف بزرگی بود ! حتی بزرگنر از نقطه ضعف صفحه نمایشش !!!

متاسفانه نمی شه تغییرش داد لنوو اومد یه وایت لیست واسه سخت افزار های رو این لپ تاپ داده در صورتی که عوض شن اخطار می ده !

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

راستی دوستان یه مشکلی چند وقت پیش اتفاق افتاد البته درست شد بهش اهمیت ندادم ولی تا این تاپیکو دیدم گفتم بپرسم شاید بازم اتفاق افتاد

ــــــــــــــــــ

راستش استفاده من از این لپ تاپ شدیدا بالاست معمولا بین ۱۶ تا ۲۴ ساعت و یا چندین روز پشت سر هم روشنه ! . واسه همین همیشه تو برقه که باتریش الکی پر و خالی نشه از عمرش کم بشه . با برنامه خودش میزان پر شدن باتری رو گذاشتم روی ۶۰ درصد .

۳ هفته پیش لپ تاپو خاموش کردم توی ویندوز ۸ به مدت ۲ هفته . بعد ۲ هفته رفتم سراغش دیدم باطریش کامل خالی شده در صورتی که ۶۰ درصد در موقع خاموش شدن شارژ داشت . زدم تو برق دیدم شارژ نمی شه ولی لپ تاپ روشن شد. سیستم رو ری استارت کردم بازم باطری شارژ نمی شد !‌ چون کارم مهم بود اون لحظه نتونستم از برق درش بیارم .

لپ تاپو خاموش کردم فردا دوباره زدم تو شارژ این دفعه شارژ شد .

ـــــــــــــ

کسی می دونه چی شده ؟؟؟؟

بگم که من فریم ور جدید باطری رو قبلا از سایت لنوو گرفته بودم و آپدیتش کرده بودم . سیستم عاملم هم ویندوز ۸ هستش . همون طور که می دونین تو ویندور ۸ یه قابلیتی هستش به نام Fast Shutdown که به طور پیش فرض فعاله و باعث می شه مثل Hibernate سیستم سریع تر خاموش و روشن شه . نمی دونم شاید به ویندوز ۸ مربوط باشه .

از اینکه اون لحظه لپ تاپ کامل خاموش شده باشه کاملا اطمینان دارم ولی دلیل باظری خالی کردن و شارژ نشدن در اون لحظه رو نفهمیدم !!!

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

بچه ها لازمه که شب تا صبح لپ تاپ به شارژ باشه ؟

کلا اگه لپ تاپ مثلا روزی 10 ساعت استفاده بشه اما 24 ساعته به شارژ باشه مشکلی ایجاد میکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

راستی دوستان یه مشکلی چند وقت پیش اتفاق افتاد البته درست شد بهش اهمیت ندادم ولی تا این تاپیکو دیدم گفتم بپرسم شاید بازم اتفاق افتاد

ــــــــــــــــــ

راستش استفاده من از این لپ تاپ شدیدا بالاست معمولا بین ۱۶ تا ۲۴ ساعت و یا چندین روز پشت سر هم روشنه ! . واسه همین همیشه تو برقه که باتریش الکی پر و خالی نشه از عمرش کم بشه . با برنامه خودش میزان پر شدن باتری رو گذاشتم روی ۶۰ درصد .

۳ هفته پیش لپ تاپو خاموش کردم توی ویندوز ۸ به مدت ۲ هفته . بعد ۲ هفته رفتم سراغش دیدم باطریش کامل خالی شده در صورتی که ۶۰ درصد در موقع خاموش شدن شارژ داشت . زدم تو برق دیدم شارژ نمی شه ولی لپ تاپ روشن شد. سیستم رو ری استارت کردم بازم باطری شارژ نمی شد !‌ چون کارم مهم بود اون لحظه نتونستم از برق درش بیارم .

لپ تاپو خاموش کردم فردا دوباره زدم تو شارژ این دفعه شارژ شد .

ـــــــــــــ

کسی می دونه چی شده ؟؟؟؟

بگم که من فریم ور جدید باطری رو قبلا از سایت لنوو گرفته بودم و آپدیتش کرده بودم . سیستم عاملم هم ویندوز ۸ هستش . همون طور که می دونین تو ویندور ۸ یه قابلیتی هستش به نام Fast Shutdown که به طور پیش فرض فعاله و باعث می شه مثل Hibernate سیستم سریع تر خاموش و روشن شه . نمی دونم شاید به ویندوز ۸ مربوط باشه .

از اینکه اون لحظه لپ تاپ کامل خاموش شده باشه کاملا اطمینان دارم ولی دلیل باظری خالی کردن و شارژ نشدن در اون لحظه رو نفهمیدم !!!
    من تو شارژ کردن باتری مشکلی نداشتم منتها بلافاصله بعد از اپدیت باتری یه مشکل اینجوری بوجود اومد که خودش برطرف شد و دیگه پیش نیومد

بچه ها لازمه که شب تا صبح لپ تاپ به شارژ باشه ؟

کلا اگه لپ تاپ مثلا روزی 10 ساعت استفاده بشه اما 24 ساعته به شارژ باشه مشکلی ایجاد میکنه ؟
    اگه رو optimized battery health باشه قاعدتا مشکلی نباید پیش بیاد ولی خوب عمر خود سیستم پایین میاد

8. این کاربر از shik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کشورم: ایران

پيش فرض

سلام دوستان من از وقتی که لپ تاپو خریدم چراغ شارژ باطری روشن بود، حتی وقتی که از شارژ بکشمش بازم روشنه. خواستم بدونم مشکلی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان من از وقتی که لپ تاپو خریدم چراغ شارژ باطری روشن بود، حتی وقتی که از شارژ بکشمش بازم روشنه. خواستم بدونم مشکلی داره؟
    بله قطعا یه مشکلی وجود داره
    بایوس و فریمور باتری رو آپدیت کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کشورم: ایران

پيش فرض

بله قطعا یه مشکلی وجود داره
    بایوس و فریمور باتری رو آپدیت کنید
    ممنون که جواب دادین.میشه لطفا لینک دانلودش رو بذارین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •