داداش این بازی هایی که گفتی رو لب تاپ من چجوری اجرا میشن ؟! 4540 Core i7 و 8گیگ رم
داداش این بازی هایی که گفتی رو لب تاپ من چجوری اجرا میشن ؟! 4540 Core i7 و 8گیگ رم
آقا حالا رو لپ تاپتون اجرا میشه؟ مشخصات لپ تاپ من هم دقیقا مثل شماست.اگر اجر نمیشه و لگ زیادی رو تو بازی احساس می کنید فکر کنم شما هم مشکل سویچ کارت گرافیک دارید.![]()
من لپ تاپ دو تا از دوستام 4540 هست رفتم همین امروز واسشون اوک کردم البته بازی رو نصب نکردم واسشون که تست کنم
ولی به صورت کلی اوک بود
الان شما گفتید که رم شما 8 گیگ هست هر دوتایتون خوب این رم رو از کجا تهیه کردید ؟
مارکش پی هست ؟
من احساس میکنم مشکل از رم شما هست که به صورت دیفالت 4 گیگ هست و رفتید گفتید که 8 گیگ کنن رم رو و اونا هم رم اصلی رو برداشتن
و دو تا رم جدید انداختن که با هم مچ باشه چون نمونه رم اصلی رو ندارن !!
الان هر دو تا دوستای من رم های لپ تاپشون اپیسر انداختن !!!!!
نکته جالب اینه که سیستم شما از مال من قوی تره سی پی یو من 5 هست .
در حال حاظر Call of Duty Advanced Warfare رو نصب کردم و بدون مشکل و بدون لک در حال بازی کردن هستن
امروز بدون اینکه به برق وصل بشم هم چند دقیقه ای تست کردم لک داشت ولی نه اینجوری که شما ذکر کردید .
یک نکته دیگه ببینید من تنظیمات گرافیک در بازی Call of Duty Advanced Warfare به صورت عکس زیر کردم شما هم همین کارو کنید شاید مشکل شما حل شد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.نه آقا این طور نیست .روی لپ تاپ i7 که رم ۴ نمی اندازند البته می اندازند ها ولی ۴۵۴۰s چنین مدلی ندارد.به طور مثال پروبوک با هارد ۱ ترابایت هم داریم که در اصل ۷۵۰ گیگابایت بوده ولی هاردش تعویض شده.من هم مطمئن هستم که رم بنده اور جینال است. از پیگیری شما ممنونم.
Last edited by Epelem; 20-11-2014 at 16:08.
سلام دوستان
من خودم i5 هستش و رم 8 گبگ و هیچ مشکلی هم ندارم / کلا کانفیگای زیادی این مدل داره و هیچ مشکلی ندارن/مشکل از جای دیگه ایه![]()
چی میگی داداش ؟!؟!
عرضم به حضور شما که این لب تاپ به صورت اورجینال و کارخانه ای با سه کانفیگ سخت افزاری ارائه شده که دو نوع دارای سی پی یو های i5 با رم 4 گیگ و 6 گیگ می باشد و نوع سوم آن دارای سی پی یو i7 با رم 8 گیگ می باشد ...
حالا شاید یه سری از دوستان بگن کانفیگاش بیشتره من دیدم واسه یکی از دوستام فینگرپرینت نداشته واسه من داره !!! باید به این دوستان بگم که اینا به صورت آپشن روی لب تاپ قرار میگیرن دقیقا مثه تیپ های مختلف ماشین 206![]()
اما مثه اینکه سوال منو خوب متوجه نشدین .. من پرسیدم که با این سخت افزاری که لب تاپم داره و سویچ و همه چیزشم ردیف و بدون مشکله ... اون بازی هایی که گفتین کدوماشو بدون مشکل و لگ میتونم بازی کنم ؟!
شما الان با سیستم خودتون کدوماشو راحت بازی کردین ؟
من یه مشکلی دارم توی پرفورمنس نگاه میکنم up time چند روز زده درصورتیکه چند ساعت روشن بوده یعنی کامل خاموش نمیشه!؟در صورتیکه وقتی shut down میکنم صدایی هم نمیده و ظاهرا خاموش شده.میشه راهنماییم کنید.
سلام
اگر در ویندوز 8 به این صورته به خاطر Fast StartUp هستش و مشکلی نداره
اگر رستارت کنی لپ تاپ رو صفر میشه ، اگر دقت کنی ویندوز هم کمی کندتر لود میشه و میاد بالا
برای خاموش کردن هم اگر روی منو استارت راست کلیک کنی و خاموش کنی حالت فست استارت آپ فعال نمیشه و اون تایمر صفر میشه ، اما اگر از منوی چارم بار خاموش کنی حالت فست استارت آپ فعال میشه
ویندوزم 8.1
آزه الآن موقع شات دان شیفتو گرفتم کامل خاموش شد و وقتی هم روشن کردم دیرتر بالا اومد و تایمر هم صفر شد.حالا این حالت فست استارت هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
یه چیزی تو مایه های همون هایبرنیت هست اما خفیف تر
چیز بدرد بخوریه حدود 3 یا 4 ثانیه بالا اومدن ویندوز سریع تر میشه ، و برنامه های استارتاپ هم سریعتر میان بالا
در مورد ضرر داشتن یا نداشتنش هم من نظری ندارم اما همیشه برای من فعال هست و همین کار رو میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)