تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 720 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز پیشنهاد میکنم ، هر چی میگیری فقط سری V بگیر .
    مرسی. ببینم چی میشه شایدصبرکردم تا یکی دوماه دیگه قیمت VT30 ثابت بشه.

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا به دادم برسین

یه هفته بیشتر نیست این تی وی رو خریدم چند روزه تا این لحظه 50 ساعت بطور متناوب واسه صد ساعت اولش با تصاویر BREAK IN گذاشتم
    الان تی وی یه ساعتی بود روشن بود.1 دقیقه فلشمو وصل کردم و یه تصویر سه بعدی گذاشتم و بعدش برگشتم روی حالت قبل دیدم نوشته های صفحه ی قبل که اسم فلش و مدیا پلیر و PLAY و... خلاصه همه ی نوشته ها مونده تو تصویر
    چیکار کنم توروخدا کمک کنین

یعنی همیشه این بدبختی رو دارهههههههههههههه؟؟؟

مگه توو موود داینامیک بودی ؟!!!!!!!!؟؟؟
    حالا که اینطور شده بمدت بیشتر از همون تصاویر Break-in استفاده کن تا بر طرف شه .
    این IR توو ساعتای اولیه بیشتر اتفاق میافته ، بنابراین نباید از موود داینامیک استفاده کنی .

3. 3 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان کسی جوا بنده رو نمی ده ؟!! این تلویزیون زیرنویس عربی یا فارسی رو ساپورت می کنه ؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مگه توو موود داینامیک بودی ؟!!!!!!!!؟؟؟
    حالا که اینطور شده بمدت بیشتر از همون تصاویر Break-in استفاده کن تا بر طرف شه .
    این IR توو ساعتای اولیه بیشتر اتفاق میافته ، بنابراین نباید از موود داینامیک استفاده کنی .
    راستش آره یه 5 دقیقه ای روی داینامیک بود.این IR یعنی دوباره اتفاق میوفته؟من شنیده بودم که دیگه واسه سری های 2010 به بالا اتفاق نمیوفته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

جدی میگی!!! چه بد. سفارش کجاست؟ st30r یا st30p
    ST30M
    حالا باید چیکار کرد؟
    این اگه اینطوری باشه خیلی رو اعصابه....

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا به دادم برسین

یه هفته بیشتر نیست این تی وی رو خریدم چند روزه تا این لحظه 50 ساعت بطور متناوب واسه صد ساعت اولش با تصاویر BREAK IN گذاشتم
    الان تی وی یه ساعتی بود روشن بود.1 دقیقه فلشمو وصل کردم و یه تصویر سه بعدی گذاشتم و بعدش برگشتم روی حالت قبل دیدم نوشته های صفحه ی قبل که اسم فلش و مدیا پلیر و PLAY و... خلاصه همه ی نوشته ها مونده تو تصویر
    برایتنس brightness رو از توی تنظیمات کم کن و تا 30 درصد یا 20 بیار و بعد هم همون تصاویر مربوط به break in رو پخش کن . این نکته مهمه که در طول دوره break in هیچ کدوم از تنظیمات بالای 50 درصد نباشه و در طول 100 تا 150 ساعت اول تصاویر استاتیک به مدت طولانی باهاش نگاه نکن . و حتی اگه کانالی رو نگاه می کنی که بالا یا پایینش لوگو ثابت داره هم مدت طولانی روی این کانال ثابت نمون تا این اتفاق تکرار نشه . منوی تنظیمات تلوزیون هم چون ثابته میتونه باعث image retention یا همین به جا موندن تصویر بشه. در کل به مرور زمان احتمال تکرار این حالت IR کمتر می شه

8. 5 کاربر از Black.Hawk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا به دادم برسین

اصلا خودتو نگران نکن یه تصویر خاکستری بزار نیم تا یک ساعت پخش بشه برطرف میشه توی 100 ساعت اول مد داینامیک استفاده نکن چون فسفغرهای تی وی نو هستن بعد از 100 ساعت هم کیفیت تصویر بالاتر میره هم فسفرها از اون حالت پذیری در میان.

10. 7 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ST30M
    حالا باید چیکار کرد؟
    این اگه اینطوری باشه خیلی رو اعصابه....
    نگران نباش 100 ساعت اول از مد داینامیک استفاده نکن اگه استفاده میکنی تصویر ثابت بیشتر از 10 دقیقه نزار نشون بده یه تصویر خاکستری نیم تا یک ساعت نمایش بده روش بر طرف میشه اگه میتونی یه عکس از تی وی بنداز ببینیم چه جوریه

12. 4 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نگران نباش 100 ساعت اول از مد داینامیک استفاده نکن اگه استفاده میکنی تصویر ثابت بیشتر از 10 دقیقه نزار نشون بده یه تصویر خاکستری نیم تا یک ساعت نمایش بده روش بر طرف میشه اگه میتونی یه عکس از تی وی بنداز ببینیم چه جوریه
    مر30 لوتی که از اون موقع تصاویر BREAK IN رو گذاشتم فقط یه کلمش مونده

14. این کاربر از MOOSHII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

برایتنس brightness رو از توی تنظیمات کم کن و تا 30 درصد یا 20 بیار و بعد هم همون تصاویر مربوط به break in رو پخش کن . این نکته مهمه که در طول دوره break in هیچ کدوم از تنظیمات بالای 50 درصد نباشه و در طول 100 تا 150 ساعت اول تصاویر استاتیک به مدت طولانی باهاش نگاه نکن . و حتی اگه کانالی رو نگاه می کنی که بالا یا پایینش لوگو ثابت داره هم مدت طولانی روی این کانال ثابت نمون تا این اتفاق تکرار نشه . منوی تنظیمات تلوزیون هم چون ثابته میتونه باعث image retention یا همین به جا موندن تصویر بشه. در کل به مرور زمان احتمال تکرار این حالت IR کمتر می شه
    اصلا خودتو نگران نکن یه تصویر خاکستری بزار نیم تا یک ساعت پخش بشه برطرف میشه توی 100 ساعت اول مد داینامیک استفاده نکن چون فسفغرهای تی وی نو هستن بعد از 100 ساعت هم کیفیت تصویر بالاتر میره هم فسفرها از اون حالت پذیری در میان.
    واقعا ممنونم دوستان خدا شمارو از ما نگیره

16. 2 کاربر از MOOSHII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •