این لیست مورد نظر من نبود . لیست مازاد مورد نظر من خالیه و دوست دارم همه بمونن .
من اونایی که فکر می کنم جدا می شوند رو گفتم که باید تا آخر نقل و انتقالات صبر کنیم ببینم من درست پیش بینی کردم یا شما .![]()
این لیست مورد نظر من نبود . لیست مازاد مورد نظر من خالیه و دوست دارم همه بمونن .
من اونایی که فکر می کنم جدا می شوند رو گفتم که باید تا آخر نقل و انتقالات صبر کنیم ببینم من درست پیش بینی کردم یا شما .![]()
جواد نکونام : پرسپولیسی ها به من پیشنهادی دادند که رقمش 500 میلیون بالاتر از استقلال بود. حتی گفتند 60 درصد از پول قرارداد دو فصلات را اول قرارداد پرداخت میکنیم ولی من چون استقلالیام و دوست داشتم برای این تیم بازی کنم، به آنها پاسخ منفی دادم. اگر دنبال پول بودم، شک نکنید اصلاً به ایران نمیآمدم چون پیشنهادهای خوبی از کشورهای حوزه خلیجفارس داشتم. این را مسئولان و همه استقلالیها هم میتوانند بگویند. پیشنهادهایم از خیلی باشگاههای ایرانی هم بیشتر و بهتر بود.
من به پرسپولیسیها میخواهم بگویم که دنبال پول نبودم، اگر بودم که به خود شما پاسخ مثبت میدادم ولی دوست داشتم در خدمت استقلال و طرفدارانش باشم. الان هم با اینکه پولم را نگرفتهام، از این انتخاب راضی هستم و پشیمان نیستم. اگر به گذشته برگردم، باز هم استقلال را انتخاب میکنم.
من علاقه دارم که در استقلال بمانم. خوشحالم که با این تیم به یکی از آرزوهایم رسیدم. ماندن کنار این تیم و طرفدارانش برای من بسیار رضایتبخش است. امیدوارم تا پایان قراردادم کنار این تیم باشم و تا آنجا که میتوانم جواب حمایت هواداران را بدهم. خوشحالم در اولین سال حضورم در تیم محبوبم، قهرمانی و حضور در 8 تیم را تجربه کنم و این برای من یک افتخار است.
خبرآنلاین
نه شادمهر نبوده...
عارف تماشاگر بازی استقلال و الشباب.....
![]()
تیتر آبیته
محمد نوری در راه استقلال
جریانش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این طور که بوش میاد نوری استقلالی میشه
حاجی چند فصلی بود دنباله نوری بود
البته باید به جناب نوری عرض کنیم:هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است!!
نوري: به جايي ميروم که کسي تصورش را نکند
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: احتمال ماندم در پرسپوليس 5 الي 10 درصد است و به تيمي ميروم که کسي فکرش را هم نکند.
![]()
محمد نوري در مورد شرايط خود گفت: احتمال ماندنم در پرسپوليس 5 الي 10 درصد است. به تيمي ميروم که هيچ کس فکرش را هم نکند و تصور چنين اتفاقي را نداشته باشد.
به گزارش فارس، وي افزود: پس از انجام ديدار مقابل عمان که بسيار حساس و مهم است برميگردم تا تکليف نهاييام مشخص شود. سعي ميکنم بهترين تصميم را بگيرم باز هم تاکيد ميکنم ماندنم در پرسپوليس تنها 5 الي 10 درصد است اتفاق خاصي نيفتاده اما به جايي ميروم هيچ کس تصورش را نکند.
پس شادمهرم استقلالیه ؟![]()
امیدوارم ممد نوری رو تو تیم ببینم! [حذف شد]
Last edited by Ezel; 18-05-2013 at 21:35. دليل: تحریک آمیز
عمرانزاده: به سه دلیل انگشتم را نشان تماشاگران الشباب دادم / آنها حرف مفت زدند،من هم جوابشان را دادم
برای پرتاب ترقه به ما گیر می دهند اما AFC چرا بابت شعار خانوادگی و مذهبی کاری به طرفدران الشباب ندارد؟
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛حرکت حنیف عمرانزاده در جریان بازی استقلال و الشباب تعجببرانگیز بود و خطرناک، از این جهت که احتمال میرود AFC او را با محرومیت مواجه کند.
*چرا به تماشاگران الشباب، آن علامت را نشان دادی؟
بگذارید توضیح بدهم؛ نشانه انگشت وسط که امروزه تبدیل به ابزاری شده تا فحاشی و تحقیر با ایما و اشاره را جایگزین معادل زبانی خود کنند. سالها قبل دو کشور انگلیس و فرانسه جنگهای زیادی انجام دادند که به جنگهای صدساله موسوم است. در خلال این جنگها در یک جنگ معروف سپاه فرانسه شکست سختی از انگلیسیها خورد اما پیش از این شکست، فرانسویها طرحی را برای ناکارآمد کردن سپاه انگلیس ارائه داده بودند.
*چه طرحی؟
بخش تأثیرگذار سپاه انگلیس را کمانداران تشکیل میدادند. آنها زه کمان را با استفاده از انگشت وسطشان میکشیدند و تیر را رها میکردند به همین دلیل مقامات فرانسوی دستور دادند هرجا هر انگلیسی را دستگیر کردند، فوراً انگشت وسط او را قطع کنند. از آن به بعد در جنگها میان انگلیسیها مد شده بود در صورتی که سربازان فرانسوی را میدیدند، انگشت وسطشان را به سمت آنها بگیرند و به آنها بفهمانند که من هنوز انگشت وسط دارم و با همین انگشت میتوانم با یک تیر کارت را تمام کنم.
*حالا تو چرا انگشتت را نشان طرفداران الشباب دادی؟
سه دلیل داشت و میتوانید از بقیه بچههای استقلال سؤال کنید. آنها مدام به زبان فارسی به ما فحش میدادند، بعد بابت خلیج فارس حرف مفت زدند و یک دفعه شعار مذهبی هم دادند. دیگر اعصابم خرد شد و با این حرکت به آنها پیغام دادم جلوی ایرانیها عددی نیستید!
*اما احتمال دارد AFC تو را محروم کند.
بالاخره آنها هم کانال دارند و میفهمند من بیدلیل حرکتی انجام نمیدهم. چطور بابت یک ترقه یقه همه را میگیرند، بابت شعارهای خانوادگی و مذهبی کاری به طرفداران الشباب ندارند؟ تماشاگران الشباب زورشان آمده بود که استقلال هر لحظه اراده کرد دروازه تیمشان را سوراخ میکرد! باور کنید توی تهران خیلیها مرا نمیشناسند، مانده بودم طرفداران الشباب اسم مرا از کجا میدانستند چون گهگاه به ما با اسم ناسزا میگفتند.
*چرا فیکس نبودی؟
صلاح کادر فنی بود و ایرادی نداشت، مهم برد قاطعانهای بود که کسب کردیم. اصلاً یک مصلحتی بود که من بیرون بمانم و جواب بیادبی و گستاخی تماشاگران الشباب را بدهم.
استقلالی
خوشم اومد از این مصاحبه اش ایول
خیالتون راحت نوری یا میره تراکتور یا مس یا جا یی نمیرهامیدوارم ممد نوری رو تو تیم ببینم! [حذف شد]
Last edited by Ezel; 18-05-2013 at 21:36. دليل: ویرایش نقل قول
اختصاصی سایت گل : پیشنهاد 7 میلیاردی رویانیان به قلعهنوئی
رویانیان مدیرعامل پرسپولیس حاضر شده است برای به خدمت گرفتن امیر قلعه نوئی مبلغی در حدود 7 میلیارد به او پرداخت کند تا یک انتقال بی سابقه در لیگ برتر رخ دهد !
سایت گل-سرمربی موفق استقلال تهران پس از پیروزی قاطعانهی شاگردانش برابر الشباب امارات، در دوبی با یک پیشنهاد اغوا کننده از سوی مدیرعامل رقیب سنتی استقلال یعنی پرسپولیس روبرو شد.
به گزارش سایت گل، محمد رویانیان پس از موفقیت آبیپوشان پایتخت در دوبی طی تماسی این پیروزی ارزشمند را به امیر قلعهنوئی تبریک میگوید و در ادامه از تمایل باشگاه پرسپولیس برای همکاری با این مربی موفق میگوید و برای تحریک قلعهنوئی صحبت از یک رقم نجومی و بیسابقه در فوتبال ایران میکند، رقمی معادل 7 میلیارد تومان برای به خدمت گرفتن امیر قلعهنوئی. با این حال سرمربی آبیپوشان با تشکر از حسن توجه رویانیان با توجه به استقلالی بودن او و سخت بودن این انتقال، پیشنهاد وی را رد میکند.
Last edited by XENON24; 18-05-2013 at 20:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)