تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 301 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

حداقل از نظر من که چشم بسته این لیست مورد نظرتو گفتی.
    بیگ زاده که عمرا بره(قلعه نوعی هست) اشجاری امکان رفتنش 50-50 هست ،حیدری اگه پیشنهاد خارجی نداشته باشه حتما میمونه ،بائو هم 50-50 هست، ساموئل هم مطمئنم نمیره(اگه پول بیشتری نخواد)آرزه امکان رفتنش زیاده،محمد رضایی هم احتمال رفتنش زیاده
    این لیست مورد نظر من نبود . لیست مازاد مورد نظر من خالیه و دوست دارم همه بمونن .

من اونایی که فکر می کنم جدا می شوند رو گفتم که باید تا آخر نقل و انتقالات صبر کنیم ببینم من درست پیش بینی کردم یا شما .

2. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواد نکونام : پرسپولیسی ها به من پیشنهادی دادند که رقمش 500 میلیون بالاتر از استقلال بود. حتی گفتند 60 درصد از پول قرارداد دو فصل‌ات را اول قرارداد پرداخت می‌کنیم ولی من چون استقلالی‌ام و دوست داشتم برای این تیم بازی کنم، به آنها پاسخ منفی دادم. اگر دنبال پول بودم، شک نکنید اصلاً به ایران نمی‌آمدم چون پیشنهادهای خوبی از کشورهای حوزه خلیج‌فارس داشتم. این را مسئولان و همه استقلالی‌ها هم می‌توانند بگویند. پیشنهادهایم از خیلی باشگاه‌های ایرانی هم بیشتر و بهتر بود.
    من به پرسپولیسی‌ها می‌خواهم بگویم که دنبال پول نبودم، اگر بودم که به خود شما پاسخ مثبت می‌دادم ولی دوست داشتم در خدمت استقلال و طرفدارانش باشم. الان هم با اینکه پولم را نگرفته‌ام، از این انتخاب راضی هستم و پشیمان نیستم. اگر به گذشته برگردم، باز هم استقلال را انتخاب می‌کنم.
    من علاقه دارم که در استقلال بمانم. خوشحالم که با این تیم به یکی از آرزوهایم رسیدم. ماندن کنار این تیم و طرفدارانش برای من بسیار رضایت‌بخش است. امیدوارم تا پایان قراردادم کنار این تیم باشم و تا آنجا که می‌توانم جواب حمایت هواداران را بدهم. خوشحالم در اولین سال حضورم در تیم محبوبم، قهرمانی و حضور در 8 تیم را تجربه کنم و این برای من یک افتخار است.
    خبرآنلاین

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری ها زدن حضور خواننده لس انجلسی در بازی استقلال - الشباب ....گویا شادمهر عقیلی بوده...کسی عکسی از حضورش تو ورزشگاه داره؟
    نه شادمهر نبوده...
    عارف تماشاگر بازی استقلال و الشباب.....

5. 11 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تیتر آبیته

محمد نوری در راه استقلال

جریانش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

7. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیتر آبیته

محمد نوری در راه استقلال

جریانش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این طور که بوش میاد نوری استقلالی میشه
    حاجی چند فصلی بود دنباله نوری بود
    البته باید به جناب نوری عرض کنیم:هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است!!

نوري: به جايي مي‌روم که کسي تصورش را نکند

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: احتمال ماندم در پرسپوليس 5 الي 10 درصد است و به تيمي مي‌روم که کسي فکرش را هم نکند.

محمد نوري در مورد شرايط خود گفت: احتمال ماندنم در پرسپوليس 5 الي 10 درصد است. به تيمي مي‌روم که هيچ کس فکرش را هم نکند و تصور چنين اتفاقي را نداشته باشد.

به گزارش فارس، وي افزود: پس از انجام ديدار مقابل عمان که بسيار حساس و مهم است برمي‌گردم تا تکليف نهايي‌ام مشخص شود. سعي مي‌کنم بهترين تصميم را بگيرم باز هم تاکيد مي‌کنم ماندنم در پرسپوليس تنها 5 الي 10 درصد است اتفاق خاصي نيفتاده اما به جايي مي‌روم هيچ کس تصورش را نکند.

9. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

نه شادمهر نبوده...
    عارف تماشاگر بازی استقلال و الشباب.....

پس شادمهرم استقلالیه ؟

11. 3 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

امیدوارم ممد نوری رو تو تیم ببینم! [حذف شد]
    Last edited by Ezel; 18-05-2013 at 21:35. دليل: تحریک آمیز

13. 5 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عمران‌زاده: به سه دلیل انگشتم را نشان تماشاگران الشباب دادم / آنها حرف مفت زدند،من هم جوابشان را دادم

برای پرتاب ترقه به ما گیر می دهند اما AFC چرا بابت شعار خانوادگی و مذهبی کاری به طرفدران الشباب ندارد؟
    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛حرکت حنیف عمران‌زاده در جریان بازی استقلال و الشباب تعجب‌برانگیز بود و خطرناک،‌ از این جهت که احتمال می‌رود AFC او را با محرومیت مواجه کند.
    *چرا به تماشاگران الشباب، آن علامت را نشان دادی؟
    بگذارید توضیح بدهم؛ نشانه انگشت وسط که امروزه تبدیل به ابزاری شده تا فحاشی و تحقیر با ایما و اشاره را جایگزین معادل زبانی خود کنند. سال‌ها قبل دو کشور انگلیس و فرانسه جنگ‌های زیادی انجام دادند که به جنگ‌های صدساله موسوم است. در خلال این جنگ‌ها در یک جنگ معروف سپاه فرانسه شکست سختی از انگلیسی‌ها خورد اما پیش از این شکست، فرانسوی‌ها طرحی را برای ناکارآمد کردن سپاه انگلیس ارائه داده بودند.
    *چه طرحی؟
    بخش تأثیرگذار سپاه انگلیس را کمانداران تشکیل می‌دادند. آنها زه کمان را با استفاده از انگشت وسط‌شان می‌کشیدند و تیر را رها می‌کردند به همین دلیل مقامات فرانسوی دستور دادند هرجا هر انگلیسی را دستگیر کردند، فوراً انگشت وسط او را قطع کنند. از آن به بعد در جنگ‌ها میان انگلیسی‌ها مد شده بود در صورتی که سربازان فرانسوی را می‌دیدند، انگشت وسط‌شان را به سمت آنها بگیرند و به آنها بفهمانند که من هنوز انگشت وسط دارم و با همین انگشت می‌توانم با یک تیر کارت را تمام کنم.
    *حالا تو چرا انگشتت را نشان طرفداران الشباب دادی؟
    سه دلیل داشت و می‌توانید از بقیه بچه‌های استقلال سؤال کنید. آنها مدام به زبان فارسی به ما فحش می‌دادند، بعد بابت خلیج فارس حرف مفت زدند و یک دفعه شعار مذهبی هم دادند. دیگر اعصابم خرد شد و با این حرکت به آنها پیغام دادم جلوی ایرانی‌ها عددی نیستید!
    *اما احتمال دارد AFC تو را محروم کند.
    بالاخره آنها هم کانال دارند و می‌فهمند من بی‌دلیل حرکتی انجام نمی‌دهم. چطور بابت یک ترقه یقه همه را می‌گیرند، بابت شعارهای خانوادگی و مذهبی کاری به طرفداران الشباب ندارند؟ تماشاگران الشباب زورشان آمده بود که استقلال هر لحظه اراده کرد دروازه تیم‌شان را سوراخ می‌کرد! باور کنید توی تهران خیلی‌ها مرا نمی‌شناسند، مانده بودم طرفداران الشباب اسم مرا از کجا می‌دانستند چون گهگاه به ما با اسم ناسزا می‌گفتند.
    *چرا فیکس نبودی؟
    صلاح کادر فنی بود و ایرادی نداشت، مهم برد قاطعانه‌ای بود که کسب کردیم. اصلاً یک مصلحتی بود که من بیرون بمانم و جواب بی‌ادبی و گستاخی تماشاگران الشباب را بدهم.
    استقلالی

خوشم اومد از این مصاحبه اش ایول

15. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

امیدوارم ممد نوری رو تو تیم ببینم! [حذف شد]

خیالتون راحت نوری یا میره تراکتور یا مس یا جا یی نمیره
    Last edited by Ezel; 18-05-2013 at 21:36. دليل: ویرایش نقل قول

17. 4 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اختصاصی سایت گل : پیشنهاد 7 میلیاردی رویانیان به قلعه‌نوئی

رویانیان مدیرعامل پرسپولیس حاضر شده است برای به خدمت گرفتن امیر قلعه نوئی مبلغی در حدود 7 میلیارد به او پرداخت کند تا یک انتقال بی سابقه در لیگ برتر رخ دهد !
    سایت گل-سرمربی موفق استقلال تهران پس از پیروزی قاطعانه‌ی شاگردانش برابر الشباب امارات، در دوبی با یک پیشنهاد اغوا کننده از سوی مدیرعامل رقیب سنتی استقلال یعنی پرسپولیس روبرو شد.
    به گزارش سایت گل، محمد رویانیان پس از موفقیت آبی‌پوشان پایتخت در دوبی طی تماسی این پیروزی ارزشمند را به امیر قلعه‌نوئی تبریک می‌گوید و در ادامه از تمایل باشگاه پرسپولیس برای همکاری با این مربی موفق می‌گوید و برای تحریک قلعه‌نوئی صحبت از یک رقم نجومی و بی‌سابقه در فوتبال ایران می‌کند، رقمی معادل 7 میلیارد تومان برای به خدمت گرفتن امیر قلعه‌نوئی. با این حال سرمربی آبی‌پوشان با تشکر از حسن توجه رویانیان با توجه به استقلالی‌ بودن او و سخت بودن این انتقال، پیشنهاد وی را رد می‌کند.
    Last edited by XENON24; 18-05-2013 at 20:36.

19. 8 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •