تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 233 از 325 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

علاقه به تحصیل دارم تا کارشناس ارشد و دکترا هم دارم . تنها جوشم این است
    که خودم علاقه به تدریس دارم مثلا فیزیک . حالا به نظرم رتبه ام اون نمی شود که فیزیک بتوانم برم.
    ولی علوم تربیتی می توانم برم . حالا سوالم این است که این رشته ایا می توانم با گرفتن مدرک کارشناسی در دانشگاه فرهنگیان
    معلم پرورشی دبیرستان و معلم مطالعات اجتماعی دبیرستان بشوم . و مدرکم را بالاتر ببرم . مثلا کارشناس ارشد و دکترا
    بعد اگر تا کارشناس ارشد بخوانم یک سره دیگر نباید بروم در مراکز دور از شهر بلکه در مرکز استانم می مانم .
    ایا در دانشگاه فرهنگیان . باید شبانه روز بمانیم یا نه مثلا کسی در استان و شهر خودش قبول بشود می تواند کلاس ها تمام شد
    بیاید به خانه شان .

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

علاقه به تحصیل دارم تا کارشناس ارشد و دکترا هم دارم . تنها جوشم این است
    که خودم علاقه به تدریس دارم مثلا فیزیک . حالا به نظرم رتبه ام اون نمی شود که فیزیک بتوانم برم.
    ولی علوم تربیتی می توانم برم . حالا سوالم این است که این رشته ایا می توانم با گرفتن مدرک کارشناسی در دانشگاه فرهنگیان
    معلم پرورشی دبیرستان و معلم مطالعات اجتماعی دبیرستان بشوم . و مدرکم را بالاتر ببرم . مثلا کارشناس ارشد و دکترا
    بعد اگر تا کارشناس ارشد بخوانم یک سره دیگر نباید بروم در مراکز دور از شهر بلکه در مرکز استانم می مانم .
    ایا در دانشگاه فرهنگیان . باید شبانه روز بمانیم یا نه مثلا کسی در استان و شهر خودش قبول بشود می تواند کلاس ها تمام شد
    بیاید به خانه شان .
    در این دانشگاه شما تعهد خدمتی در قبال تحصیل رایگان دارید ...
    رشته فیزیک فکر میکنم تا حدود رتبه 20000 در منطقه 2 قبول میشیپوید ...
    قبل از هر چیز تصمیم بگیرید که ایا میخواهید در کنکور اینده شرکت کنید یا خیر ؟!
    امکان تحصیل در مقاطع بالاتر هم امکانپذیر هست.
    واینکه شما فقط باید در کلاسها حضور داشته باشد. نه اینکه به طور 24 ساهت در اموش و در اختیار انها ...
    قوانین تدریس در مراکز و یا سایر شهرهای درو تر بسته یه نیاز مراکز و امتیاز بنید افراد دداره .در این ضمینه خود داشنگاه بهتر میتونه شم ار و راهنمایی کنه ...

3. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نگاه کنید بذارید بهتر بگم چه برم دبیری فیزیک درسته اخرش معلم می شوم . و چه برم علوم تربیتی اونم معلم می شوم درسته
    اگر اخرش هر دو معلم می شوم . چرا یک سال بمانم پشت کنکور
    ولی اگر علوم تربیتی اخرش معلم نمی شوم . بروم بخونم برای سال دیگر برای دبیری فیزیک
    چون دوست دارم معلم بشوم اونم در دبیرستان .
    با تشکر
    حالا بگویید ایا ارزش دارد یک سال بمانم یا نه

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کلا بذارید یک سوال بپرسم . نگاه کنید کسی وارد اموزش و پرورش می شود اخرش معلم است . خوبب حالا چه فیزیک چه پرورشی و چه مطالعات اجتماعی درسته شاید حقوقشان کمی با هم تفاوت داشته باشد . ولی معلم هستند .
    کلا به نظر شما امسال در زمینه انتخاب رشته دبیری فیزیک و ریاضی و علوم تربیتی را بزنم اگر قبول شدم برم مصاحبه اگر در مصاحبه رد شدم
    بخوانم برای سال دیگر برای رشته های مهندسی درسته . این گونه بهتره .
    راستی علوم تربیتی موقعی وارد بشی کارشناسی هست درسته . بعد ایا حقوق می دهند یا نه
    و بعد ایا سربازی دارد یا نه در کل از زمانی وارد می شوی دیگر استخدامی درسته .

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

دوستان تا چه رتبه ای میشه از دانشگاه تبریز رشته های شبانه یا روزانه ی مهندسی عمران / معماری / شهرسازی / قبول شد؟

داره خودمونی میشه Azot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان تا چه رتبه ای میشه از دانشگاه تبریز رشته های شبانه یا روزانه ی مهندسی عمران / معماری / شهرسازی / قبول شد؟
    عمران: آخرین رتبه ی قبولی برای سال پیش تو رشته ی عمران با دو سال پیش تفاوت داشت، سال پیش تا حدود 3400-3500 منطقه 1 تو ورودی مهر (و روزانه) قبول شدن (عمران تبریز ورودی بهمن هم داره)

معماری: در مورد معماری آخرین رتبه ی قبولی با توجه به جنسیت تغییر میکنه، اگر پسر باشید تا حدود 5000 منطقه ی 1 و اگر دختر باشید شانستون بیشتره!

شهرسازی: اگر اشتباه نکنم سراسری تبریز رشته ی شهرسازی نداره... (البته مطمئن نیستم...)

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوال در مورد انتخاب رشته دارم که نمیدونستم توی کدوم تاپیک باید بپرسم اما خوب اینجا میپرسم اگر اشتباهه به بزرگی خودتون ببخشید

من از یکی شنیدم میشه مهندسی شیمی بخونیم بعد برای فوق تغییر بدیم بریم دارو سازی و تمام واحدها رو هم قبول میکنن ازمون درسته؟؟

بعد دارو سازی معادل چی هست؟ لیسانس یا همون فوق؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    شما میتونید بعد از گرفتن لیسانس در مهندسی شیمی در کنکور کارشناسی ارشد مهندسی داروسازی شرکت کنید و ادامه تحصیل بدید.ولی بعد از گرفتن لیسانس در مهندسی شیمی شما نمیتونید برید رشته داروسازی چون اصلا به هم ربطی ندارند.البته یک چیز بگم شما بعد از گرفتن فوقتون در رشته مهندسی داروسازی میتونید توی بعضی از گرایشات رشته داروسازی دکترا شرکت کنید.مثل شیمی دارویی.امیدوارم جواب سوالتونو گرفته باشید.داروسازی معادل دکترا هست.دکترای عمومی و بعدش تخصصی(Phd)
    سلام دوستان من یه سوال در مورد انتخاب رشته دارم که نمیدونستم توی کدوم تاپیک باید بپرسم اما خوب اینجا میپرسم اگر اشتباهه به بزرگی خودتون ببخشید

من از یکی شنیدم میشه مهندسی شیمی بخونیم بعد برای فوق تغییر بدیم بریم دارو سازی و تمام واحدها رو هم قبول میکنن ازمون درسته؟؟

بعد دارو سازی معادل چی هست؟ لیسانس یا همون فوق؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    شما میتونید بعد از گرفتن لیسانس در مهندسی شیمی در کنکور کارشناسی ارشد مهندسی داروسازی شرکت کنید و ادامه تحصیل بدید.ولی بعد از گرفتن لیسانس در مهندسی شیمی شما نمیتونید برید رشته داروسازی چون اصلا به هم ربطی ندارند.البته یک چیز بگم شما بعد از گرفتن فوقتون در رشته مهندسی داروسازی میتونید توی بعضی از گرایشات رشته داروسازی دکترا شرکت کنید.مثل شیمی دارویی.امیدوارم جواب سوالتونو گرفته باشید.داروسازی معادل دکترا هست.دکترای عمومی و بعدش تخصصی(Phd)
    بله جوابم رو گرفتم متشکرم

11. این کاربر از omid_3tar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

13. این کاربر از dooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •