تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 396 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یه اتفاق جالب واسم افتاد ....تیم حریف یه ضربه ایستگاهی گیرش اومد قبل از اینکه ضربه ازاد رو بزنه (فکر کنم LT+شوک راست) رو زدم دیوار دفاعیم اومد جلو داور بهم اخطار داد!!!!!

2. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این گزینه در کریر مربوط به چیه ؟!
    منظور اینه که 85% پول فروش بازیکن ها توی بودجه مورد استفاده قرار بگیره , یا این که بودجه مورد نیازمون 85 درصدش از طریق فروش بازیکن تامین میشه ؟!

داره خودمونی میشه pedykh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان توی فیفا 13 فقط انگار در حالت career میتونیم از بازی کنی که خودمون ساختیم استفاده کنیم و جای دیگه هم achivment نداره !!!!! درسته ؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستانی که این مود مودینگ وی رو نصب کردن با دسته بازی به مشکل بر نخوردن؟ من الان هرکار میکنم جهت حرکتی بالا و پایین رو دوتا میزنه جای یدونه!!!

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این گزینه در کریر مربوط به چیه ؟!
    منظور اینه که 85% پول فروش بازیکن ها توی بودجه مورد استفاده قرار بگیره , یا این که بودجه مورد نیازمون 85 درصدش از طریق فروش بازیکن تامین میشه ؟!
    این یعنی 85% پولی که تیم حریف برای خریدن بازیکنت میده به بودجه خرید بازیکنت میره.

7. 2 کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اینکه بازیکنای اصلی هرتیمی رو بتونی جدا کنی و بزنی همه تیم هارو داغون کنی به این معنی نیست که مدیریت خوبی داری دقیقا به این معنیه که هوش فیفا در این زمینه پایینه ...
    متاسفانه تو لجند هم حتی این اتفاقات میفته پس چاره فقط این هست که برای خودت قانون بزاری مثلا میتونی هرسال با اندازه میانگین اورال بازیکنات بازیکن بخری مثلا اگر میانگین لیست اصلی و ذخیرت شد83 بهترین بازیکنی که میتونی بخری اورالش باید نهایتا همینقدر باشه اینطوری:
    1-هم هویت تیمت از بین نمیره
    2-هم تیمهای دیگرو داغون نمیکنی
    3-هم درست مثل دنیای واقعی فوتبال بازیکنی میخری در حد تیم خودت
    4-انگیزه ای هم میشه برای خودت که اورال بازیکنای جوون رو بیاری بالا تا سال بعد بتونی میانگین اورال رو بالا ببری و بازیکن بهتری بخری

9. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

چجوری میشه کاری کرد وقتی میخوای Tactical Freekick بزنی اون دو تا بازیکنی که اضاقه میشه رو خودت انتخاب کنی ؟

یعنی خودت انتخاب کنی که بازیکن سمت راست و سمت چپ توپ که اضافه میشن کیا باشن ؟
    نبووووووود ؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینکه بازیکنای اصلی هرتیمی رو بتونی جدا کنی و بزنی همه تیم هارو داغون کنی به این معنی نیست که مدیریت خوبی داری دقیقا به این معنیه که هوش فیفا در این زمینه پایینه ...
    متاسفانه تو لجند هم حتی این اتفاقات میفته پس چاره فقط این هست که برای خودت قانون بزاری مثلا میتونی هرسال با اندازه میانگین اورال بازیکنات بازیکن بخری مثلا اگر میانگین لیست اصلی و ذخیرت شد83 بهترین بازیکنی که میتونی بخری اورالش باید نهایتا همینقدر باشه اینطوری:
    1-هم هویت تیمت از بین نمیره
    2-هم تیمهای دیگرو داغون نمیکنی
    3-هم درست مثل دنیای واقعی فوتبال بازیکنی میخری در حد تیم خودت
    4-انگیزه ای هم میشه برای خودت که اورال بازیکنای جوون رو بیاری بالا تا سال بعد بتونی میانگین اورال رو بالا ببری و بازیکن بهتری بخری
    دقیقا .
    اینطوری لذتش هم بیشتر میشه . سختی بازی هم از بین نمیره .
    من فیفا 12 با تورینو توی سری ب بازی میکردم که کل بودجه این تیم 1 میلیونه . خودتون تصور کنین که با این پول اصلا میشه کاری کرد یا نه ؟!
    نیم فصل من از لیگ فرانسه یک بازیکن خریدم برای خط حمله که آورال 65 داشت و تا آخر فصل 67-68 شد و من کلی ذوق مرگ شده بودم که پیشرفت کرده

وقتی هم با میلان میرم اصلا سراغ بازیکنان مطرحی که میدونم تیمشون رو ترک نمیکنن رو جذب نمیکنم . اینطوری حالت طبیعی تری به بازی میده.
    البته بعضی وقتها خود CPU ضد حال میزنه و بازیکنان بزرگ رو بیخود و بی جهت جابجا میکنه که خیلی حال گیریه.

نبووووووود ؟
    همچنین قابلیتی وجود نداره و فقط نفر اصلی رو میشه انتخاب کرد . فکر کنم بر حسب توانایی در ضربه آزاد بوسیله CPU این بازیکنان انتخاب میشن.

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

من که تو کریر به هر کی پیشنهاد میدم میاد تیمم

البته از خداشونم هست تو تیمی که من مربیشم بازی کنن

بلژیک رو قهرمان جهان کردم منتظرم از برزیل واسم پیشنهاد بیاد
    با مادرید هم برای دفاع سیلوا و آلبا و آلوز و آباته و کیه لینی رو حریدم
    هافبک هم توره از من سیتی گرفتم بیل از تاتنهام هازارد از چلسی و روبن از بایرن و لوکاس مورا رو خریدم . مهاجم هم هالک رو خریدم و نیمار

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من مشکلم فقط با cpu هست. از همون سال اول میری با هر تیمی بازی میکنی میبینی پر از ستارس و تیمایی مثل منچستر یا ارسنال از ستاره هاشون خالی شدن. مثلا تو 12 بعد از 5 فصل، منچستر انقدر تیم ضعیفی بود که حد نداشت. هر سال 15 یا 16 میشد. بعد من سیتی بازیکreserveش بالای 80 بودن.
    یه چیز دیگه هم که خیلی رو اعصابه، اینه که کاپیتان تیمای دیگه معمولا قوی ترین بازیکناشون میشن، و مثلا وقتی پاستوره میومد چلسی کاپیتان میشد، در حالی که لمپارد و تری و چک و ... تو ترکیب اصلی بودن.
    راستی من اصلا خرید ندارم. نهایتا یه toni kroos رو میگیرم. بقیه بازیکنا یا مال خود چلسین یا از academy میارم. البته معمولا بعد از عید(نوروز) شروع میکنم با تیمای ضعیف کار کردن. معمولا از npower 2 انگلیس، تیمای نیم ستاره. با بودجه چند هزار پوند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •