یه اتفاق جالب واسم افتاد ....تیم حریف یه ضربه ایستگاهی گیرش اومد قبل از اینکه ضربه ازاد رو بزنه (فکر کنم LT+شوک راست) رو زدم دیوار دفاعیم اومد جلو داور بهم اخطار داد!!!!!![]()
یه اتفاق جالب واسم افتاد ....تیم حریف یه ضربه ایستگاهی گیرش اومد قبل از اینکه ضربه ازاد رو بزنه (فکر کنم LT+شوک راست) رو زدم دیوار دفاعیم اومد جلو داور بهم اخطار داد!!!!!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه در کریر مربوط به چیه ؟!
منظور اینه که 85% پول فروش بازیکن ها توی بودجه مورد استفاده قرار بگیره , یا این که بودجه مورد نیازمون 85 درصدش از طریق فروش بازیکن تامین میشه ؟!
دوستان توی فیفا 13 فقط انگار در حالت career میتونیم از بازی کنی که خودمون ساختیم استفاده کنیم و جای دیگه هم achivment نداره !!!!! درسته ؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید .
دوستانی که این مود مودینگ وی رو نصب کردن با دسته بازی به مشکل بر نخوردن؟ من الان هرکار میکنم جهت حرکتی بالا و پایین رو دوتا میزنه جای یدونه!!!
این یعنی 85% پولی که تیم حریف برای خریدن بازیکنت میده به بودجه خرید بازیکنت میره.
اینکه بازیکنای اصلی هرتیمی رو بتونی جدا کنی و بزنی همه تیم هارو داغون کنی به این معنی نیست که مدیریت خوبی داری دقیقا به این معنیه که هوش فیفا در این زمینه پایینه ...
متاسفانه تو لجند هم حتی این اتفاقات میفته پس چاره فقط این هست که برای خودت قانون بزاری مثلا میتونی هرسال با اندازه میانگین اورال بازیکنات بازیکن بخری مثلا اگر میانگین لیست اصلی و ذخیرت شد83 بهترین بازیکنی که میتونی بخری اورالش باید نهایتا همینقدر باشه اینطوری:
1-هم هویت تیمت از بین نمیره
2-هم تیمهای دیگرو داغون نمیکنی
3-هم درست مثل دنیای واقعی فوتبال بازیکنی میخری در حد تیم خودت
4-انگیزه ای هم میشه برای خودت که اورال بازیکنای جوون رو بیاری بالا تا سال بعد بتونی میانگین اورال رو بالا ببری و بازیکن بهتری بخری
نبووووووود ؟
دقیقا .اینکه بازیکنای اصلی هرتیمی رو بتونی جدا کنی و بزنی همه تیم هارو داغون کنی به این معنی نیست که مدیریت خوبی داری دقیقا به این معنیه که هوش فیفا در این زمینه پایینه ...
متاسفانه تو لجند هم حتی این اتفاقات میفته پس چاره فقط این هست که برای خودت قانون بزاری مثلا میتونی هرسال با اندازه میانگین اورال بازیکنات بازیکن بخری مثلا اگر میانگین لیست اصلی و ذخیرت شد83 بهترین بازیکنی که میتونی بخری اورالش باید نهایتا همینقدر باشه اینطوری:
1-هم هویت تیمت از بین نمیره
2-هم تیمهای دیگرو داغون نمیکنی
3-هم درست مثل دنیای واقعی فوتبال بازیکنی میخری در حد تیم خودت
4-انگیزه ای هم میشه برای خودت که اورال بازیکنای جوون رو بیاری بالا تا سال بعد بتونی میانگین اورال رو بالا ببری و بازیکن بهتری بخری
اینطوری لذتش هم بیشتر میشه . سختی بازی هم از بین نمیره .
من فیفا 12 با تورینو توی سری ب بازی میکردم که کل بودجه این تیم 1 میلیونه . خودتون تصور کنین که با این پول اصلا میشه کاری کرد یا نه ؟!
نیم فصل من از لیگ فرانسه یک بازیکن خریدم برای خط حمله که آورال 65 داشت و تا آخر فصل 67-68 شد و من کلی ذوق مرگ شده بودم که پیشرفت کرده
وقتی هم با میلان میرم اصلا سراغ بازیکنان مطرحی که میدونم تیمشون رو ترک نمیکنن رو جذب نمیکنم . اینطوری حالت طبیعی تری به بازی میده.
البته بعضی وقتها خود CPU ضد حال میزنه و بازیکنان بزرگ رو بیخود و بی جهت جابجا میکنه که خیلی حال گیریه.
همچنین قابلیتی وجود نداره و فقط نفر اصلی رو میشه انتخاب کرد . فکر کنم بر حسب توانایی در ضربه آزاد بوسیله CPU این بازیکنان انتخاب میشن.نبووووووود ؟
من که تو کریر به هر کی پیشنهاد میدم میاد تیمم
البته از خداشونم هست تو تیمی که من مربیشم بازی کنن
بلژیک رو قهرمان جهان کردم منتظرم از برزیل واسم پیشنهاد بیاد
با مادرید هم برای دفاع سیلوا و آلبا و آلوز و آباته و کیه لینی رو حریدم
هافبک هم توره از من سیتی گرفتم بیل از تاتنهام هازارد از چلسی و روبن از بایرن و لوکاس مورا رو خریدم . مهاجم هم هالک رو خریدم و نیمار
من مشکلم فقط با cpu هست. از همون سال اول میری با هر تیمی بازی میکنی میبینی پر از ستارس و تیمایی مثل منچستر یا ارسنال از ستاره هاشون خالی شدن. مثلا تو 12 بعد از 5 فصل، منچستر انقدر تیم ضعیفی بود که حد نداشت. هر سال 15 یا 16 میشد. بعد من سیتی بازیکreserveش بالای 80 بودن.
یه چیز دیگه هم که خیلی رو اعصابه، اینه که کاپیتان تیمای دیگه معمولا قوی ترین بازیکناشون میشن، و مثلا وقتی پاستوره میومد چلسی کاپیتان میشد، در حالی که لمپارد و تری و چک و ... تو ترکیب اصلی بودن.
راستی من اصلا خرید ندارم. نهایتا یه toni kroos رو میگیرم. بقیه بازیکنا یا مال خود چلسین یا از academy میارم. البته معمولا بعد از عید(نوروز) شروع میکنم با تیمای ضعیف کار کردن. معمولا از npower 2 انگلیس، تیمای نیم ستاره. با بودجه چند هزار پوند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)