من یه مشکلی که با pes2013 دارم اینه با بازی با سوپر استار مشکل دارم یعنی نمیتونم همیشه ببرمش با اختلاف زیاد و حتی بعضی مواقعا هم میبازم بدجور حرصم در میاره این موضوعچون من با همه رفیقام که بازی میکنم میبرمشون با اختلاف حتی نفر اول جام دیجیتال که بزرگترین مسابقات pes هست تو ایران نفر اولش تو دانشگاه ما هست و باهاش بازی کردم و اونم تونستم ببرم ولی این سوپر استار میخوام با اختلاف 5-6 تا گل ببرم نمیتونم و سر همین روزی 3-4 ساعت بازی میکنم تا ببینم چه شیوه ای به کار بگیرم که بتونم با این اختلاف ببرم اخه تو دو سه جا من دیدم یک سری از بردن سوپر استار با 6-5 تا اختلاف حرف میزنن البته نمیدونم منظورشون همیشه بوده یا بعضی مواقع به هر حال خواستم به اینجا برسم که مثلا تیم مقابل بارسلونا باشه بازیکنی مثه مسی 4-5 نفر هم تو پاش برن یه دریبل هایی میزنه که نمیدونی چطوریه ولی خودمون نمیتونیم این حرکات انجام بدیم برای بقیه این موضوع چطوریه ؟ و کلا با سوپر استار چند چند میکنن ؟
خلاصه این قضیه که بتونم سوپر استار با اختلاف ببرم کار به جایی رسونده که تا ساعت 3 نصفه شب هم میشینم بازی میکنم با سوپر استار و حتی تو زمان امتحانای دانشگاه هم بیشتر pes بازی میکردم تا درس خوندن
گفتم تا اهمیت موضوع رو برای من بدونید![]()