تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 251 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من یه مشکلی که با pes2013 دارم اینه با بازی با سوپر استار مشکل دارم یعنی نمیتونم همیشه ببرمش با اختلاف زیاد و حتی بعضی مواقعا هم میبازم بدجور حرصم در میاره این موضوع چون من با همه رفیقام که بازی میکنم میبرمشون با اختلاف حتی نفر اول جام دیجیتال که بزرگترین مسابقات pes هست تو ایران نفر اولش تو دانشگاه ما هست و باهاش بازی کردم و اونم تونستم ببرم ولی این سوپر استار میخوام با اختلاف 5-6 تا گل ببرم نمیتونم و سر همین روزی 3-4 ساعت بازی میکنم تا ببینم چه شیوه ای به کار بگیرم که بتونم با این اختلاف ببرم اخه تو دو سه جا من دیدم یک سری از بردن سوپر استار با 6-5 تا اختلاف حرف میزنن البته نمیدونم منظورشون همیشه بوده یا بعضی مواقع به هر حال خواستم به اینجا برسم که مثلا تیم مقابل بارسلونا باشه بازیکنی مثه مسی 4-5 نفر هم تو پاش برن یه دریبل هایی میزنه که نمیدونی چطوریه ولی خودمون نمیتونیم این حرکات انجام بدیم برای بقیه این موضوع چطوریه ؟ و کلا با سوپر استار چند چند میکنن ؟
    خلاصه این قضیه که بتونم سوپر استار با اختلاف ببرم کار به جایی رسونده که تا ساعت 3 نصفه شب هم میشینم بازی میکنم با سوپر استار و حتی تو زمان امتحانای دانشگاه هم بیشتر pes بازی میکردم تا درس خوندن
    گفتم تا اهمیت موضوع رو برای من بدونید
    Last edited by Greedy; 08-07-2013 at 00:45.

2. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من خودم وقتی با سوپر استار بازی میکنم مثلا شش دست بازی کنم همیشه سه تا شو با اختلاف دو یا سه گل میبرم و سه تا دیگه رو هم با همین اختلاف میبازم جالبیش اینجاس که همیشه همینجوریه یعنی یه بار نشده پشت سر هم چند دست ببرم و الان بعد یه سال به این احساس رسیدم که (همیشه رئال مادرید رو برمیدارم حریف رو بارسلونا) سی پی یو هر موقع اراده کنه برای گل زدن حالا هر جوری شده گل رو میزنه به خصوص دقایق آخر بازی واینکه توی محوطه جریمم بعضی مواقع دفاع های قوی تیمم عجیب خوب عمل نمیکنن و عین یه بازیکن اماتور دفاع میکنن و یه نکته ای که برای من خیلی جالبه هر وقت تیم حریف یعنی بارسلونا کرنر میزنه همیشه اول بازیکن حریف کله رو میزنه به خصوص مسی و مدافعا عمل نمیکنن برید یه بار امتحان کنید به حرف من میرسید و اینکه جا گیری مدافعای تیمت عجیب بده و همیشه گوشه ها رو برای نفوذ حریف باز میزارن من حتی شش تا دفاع هم گذاشتم بازم جمع میشن وسط و گوشه ها رو خالی میکنن و ماشاالله همه ضربه آزادا که نه ولی هشتاد درصدشون گله . فکر میکنم دلیل باختن به سی پی یو این چند مورده ببخشید اگه زیاد شد .
    Last edited by CV30; 08-07-2013 at 10:54.

4. 4 کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من خودم وقتی با سوپر استار بازی میکنم مثلا شش دست بازی کنم همیشه سه تا شو با اختلاف دو یا سه گل میبرم و سه تا دیگه رو هم با همین اختلاف میبازم جالبیش اینجاس که همیشه همینجوریه یعنی یه بار نشده پشت سر هم چند دست ببرم و الان بعد یه سال به این احساس رسیدم که (همیشه رئال مادرید رو برمیدارم حریف رو بارسلونا) سی پی یو هر موقع اراده کنه برای گل زدن حالا هر جوری شده گل رو میزنه به خصوص دقایق آخر بازی واینکه توی محوطه جریمم بعضی مواقع دفاع های قوی تیمم عجیب خوب عمل نمیکنن و عین یه بازیکن اماتور دفاع میکنن و یه نکته ای که برای من خیلی جالبه هر وقت تیم حریف یعنی بارسلونا کرنر میزنه همیشه اول بازیکن حریف کله رو میزنه به خصوص مسی و مدافعا عمل نمیکنن برید یه بار امتحان کنید به حرف من میرسید و اینکه جا گیری مدافعای تیمت عجیب بده و همیشه گوشه ها رو برای نفوذ حریف باز میزارن من حتی شش تا دفاع هم گذاشتم بازم جمع میشن وسط و گوشه ها رو خالی میکنن و ماشاالله همه ضربه آزادا که نه ولی هشتاد درصدشون گله . فکر میکنم دلیل باختن به سی پی یو این چند مورده ببخشید اگه زیاد شد .
    من دیروز مثلا بازی کردم بارسا رو برداشتم منچستر یونایتد 5-1 بردم منچستر سیتی رو 4-1 بعد اسپانیا یک هیچ باختم ! بازی با اسپانیا هم راحت 5-6 تا میتونستم بزنم ولی هر چی موقعیت داشتم گل نشد
    مثلا cpu سوپر استار بارسلونا باشه فقط دو سه نفر باید واسه مسی بذاریم اصلا یه دریبل هایی میکنه همینطور میمونی 3-4 نفر همزمان برن تو پاش بازم رد میکنه دریبل های ریزی میزنه که نمیدونم تکنیکش چجوریه که ما هم بزنیم یه تقه میزنه به توپ رد میکنه حرص ادم در میاره یا هر چقدر خط دفاع رو فشرده میکنی و میبری عقب که پاس تو عمق نخوری یه جوری پاس تو عمق میده بغل پات رد میشه توپ دفاع کاری هم نمیتونه بکنه ولی پاس تو عمق های ما خیلی سخت رد میشه ردم میشه افساید میشه
    در کل تاپیک هم که خوندم یکی به این موضوع اشاره کرد :

نوع بازی با cpu از بازی حتی با یه فرد حرفه ای فرق داره.این در پاسهای عمقی (برای تیم خودی) کاملا محسوسه.طرف هر قدر هم حرفه ای باشه نمی تونه دو سه بازیکن رو همزمان در فضاها قرر بده و دادن پاس توی عمق با یه شخص خیلی راحتتر از بازی در برابر هوش مصنوعیه که با اعداد سروکار داره ن چشم و دست.

6. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درجه سختی سوپر استار به شکل خاصی طراحی شده ببینید شما وقتی توی این درجه سختی بازی می کنید حریف شما قدرتهاش روی 99 قرار می گیره بنابراین تقریبا فرقی نداره که حریف شما چه تیمی باشه فقط بعضی تیم ها به خاطر داشتن بازیکنان به خصوص خیلی خاص حرص شما رو در میارن و از طرفی توی این درجه cpu دست شما رو در لحظه قبل از ریسپانس خود شما می خونه یا به اصطلاح تقلب می کنه معمولا شما نمی تونید پنالتی گل کنید یا پاس های حریف رو نمی تونید قطع کنید و بر عکس حریف به راحتی پاس های شما رو قطع می کنه چون بازی شما رو در لحظه ریسپانس می خونه و اما این تمام قضیه نیست شما برید حریف رو بایرن مونیخ انتخاب کنید یکی از متقلب ترین تیم هایی هست که توی PES 2013 موجود هست برید بازی کنید ببینید چه تقلب ها که نمی کنه خیلی ساده شما رو با تکل از پشت سرنگون می کنه و داور هیچ خطایی نمی گیره چند تا مورد ناقض قوانین هم داره مثل زمانی که شما با دروازبان تک به تک هستید و بر روی شما خطا اعلام بشه کارت رنگش قرمز هست نه زرد در حالیکه داور کارت زرد می ده به حریف در چنین شرایطی! جالب اینجاست وقتی در زمین حریف خطا کنید مثلا بدون توپ کارت قرمز می گیرید یه چند دست با بایرن مونیخ بازی کنید می بینید که واقعا اعصاب خورد کن بازی می کنه و البته یک مورد مهم هم بگم بازی کردن توی این درجه بازی شما رو مقابل هوش انسانی تحت تاثیر قرار می ده یعنی افت می کنید چون لم خیلی از تکنیک های موثر در حالت مقابل هم از دست شما خارج میشه سعی کنید بازیهای مقابل PC رو بذارید روی Proffesional توی این درجه بازی کردن خیلی به کیفت بازی شما کمک می کنه توی مقابل یک فرد بازی کردن یا اگه سوپر استار بازی می کنید کل بازیکنان حریف در شرایط بنفش باشن شما در حالت قرمز پرواضح هست که برنده بازی خواهید بود بدون شک ولی همین مسئله بهترین تمرین برای بازی رو در روی هوش انسانی هست

موفق باشید

نه منظورم اینه بدون اینکه توپ رو بالا بیاره با بیرون پا توپ رو از سمت راست مدافع رد کنه و خودش از سمت چپ مدافع بچرخه و بره دنبال توپ (دریبل دو طرفه)
    شما منظورتون دریبل Nutmag هست بهترین توضیح رو تیوتریال بازی هست سعی کنید این تیوتریال ها رو کامپلت کنید خیلی لذت بخش تر هست وقتی تکنیک های ریز رو توی بازی به کار ببرید
    Last edited by Spaniuly; 08-07-2013 at 14:54.

8. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمیدونم چرا همیشه قبل از اینکه تکل رو بزنی بازیکن حریف جاخالی میده انگاری ذهنتو خونده و همیشه هم تکل ها یه شکله امیدوارم در بازی جدید تنوع تکل زیاد بشه یه نسخه پی اس اگه اشتباه نکنم پی اس شش بود تکل دو پا هم داشت که خیلی خشن بود داور کارت قرمز میداد که حذفش کردن .

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببخشید پستم دوتا شد . توی صفحه پنج یا شش بود که رومل نوشته بود که از سال 2011 دارن روی موتور جدید کار میکنن من واقعا به این بازی که داره میاد خیلی امیدوار شدم .یعنی الان حسابی رو موتور کار کردن. راستی یه سوال داشتم چجوری میشه پست اضافه رو حذف کرد .
    Last edited by CV30; 08-07-2013 at 15:21.

11. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    از کجا می شه پچ های جدید pes رو دان کرد.
    همه ی سایت ها پچ های 1 گیگی دارن که حجمشون خیلی زیاده.
    ولی پچ هایی هم هست که حجم کمی دارن و نقل و انتقالات توشون بوجود میاد.و با حجم 30 مگابایت هستن.
    لطفا لینک بدید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yakimura sanada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

من یه مشکلی که با pes2013 دارم اینه با بازی با سوپر استار مشکل دارم یعنی نمیتونم همیشه ببرمش با اختلاف زیاد و حتی بعضی مواقعا هم میبازم بدجور حرصم در میاره این موضوع چون من با همه رفیقام که بازی میکنم میبرمشون با اختلاف حتی نفر اول جام دیجیتال که بزرگترین مسابقات pes هست تو ایران نفر اولش تو دانشگاه ما هست و باهاش بازی کردم و اونم تونستم ببرم ولی این سوپر استار میخوام با اختلاف 5-6 تا گل ببرم نمیتونم و سر همین روزی 3-4 ساعت بازی میکنم تا ببینم چه شیوه ای به کار بگیرم که بتونم با این اختلاف ببرم اخه تو دو سه جا من دیدم یک سری از بردن سوپر استار با 6-5 تا اختلاف حرف میزنن البته نمیدونم منظورشون همیشه بوده یا بعضی مواقع به هر حال خواستم به اینجا برسم که مثلا تیم مقابل بارسلونا باشه بازیکنی مثه مسی 4-5 نفر هم تو پاش برن یه دریبل هایی میزنه که نمیدونی چطوریه ولی خودمون نمیتونیم این حرکات انجام بدیم برای بقیه این موضوع چطوریه ؟ و کلا با سوپر استار چند چند میکنن ؟
    خلاصه این قضیه که بتونم سوپر استار با اختلاف ببرم کار به جایی رسونده که تا ساعت 3 نصفه شب هم میشینم بازی میکنم با سوپر استار و حتی تو زمان امتحانای دانشگاه هم بیشتر pes بازی میکردم تا درس خوندن
    گفتم تا اهمیت موضوع رو برای من بدونید
    فقط قدرت دوتا از بازیکناتو ببر بالا حله.

14. این کاربر از yakimura sanada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - یزد

پيش فرض

سلام دوستان
    کلید RS کدوم میشه ؟ ( اگه اون کلید جهت دار سمت راست میشه تو تمرین هر بار این رو میزنم شوت میکنه که !! )
    آقا تو pes های قدیمی مثلا 2010 خیلی راحت تر میشد دریبل کرد الان حتی چند تا پاس صحیح پشت سر هم جلو بارسا هم نمیشه داد

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام دوستان
    کلید RS کدوم میشه ؟ ( اگه اون کلید جهت دار سمت راست میشه تو تمرین هر بار این رو میزنم شوت میکنه که !! )
    آقا تو pes های قدیمی مثلا 2010 خیلی راحت تر میشد دریبل کرد الان حتی چند تا پاس صحیح پشت سر هم جلو بارسا هم نمیشه داد
    سلام اره همون شوک سمت راست میشه rs
    شاید تنظیماتشو بهم زدی برو تو ستینگ buttun تنظیمات دسته و دکمه رو پیش فرض کن
    خوب بایدم همینطور باشه pes2013 خیلی فرق داره با 2010 باید بازی کنی قلق دستت بیاد
    دریبل کردن دیگه به همین راحتی نیست که یه دکمه سرعت بگیری همه رو از بفلشون رد شی باید تکنیک ها رو یاد بگیری

17. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •