تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 602 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه icehell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان می‌خواستم کمکم کنید ۱- برای خرید یه هدست تا حدود قیمت ۵۰-۷۰ هزار که به درد همه کار بخوره (موزیک، گیم و ....) و این نکبند هدستا چه جوریند ( در حد هدستای معمولی‌ هستند؟) ؟ ۲-برای خرید یک ایر فون تا حدود قیمت ۱۰۰-۱۲۰ هزار کیفیت و شفافیت خوب و بیس قابل قبولی هم داشته باشه اگر هم در کلّ مدل بهتری بود که اختلاف قیمت کمی‌ با قیمتهای بالا داشت ممنون میشم معرفیش کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان به ایرفون میخوام که بیس خیلی قوی داشته باشه حدود قیمت بین 100 تا 150 +-50 بهترین گزینه چی هست ؟
    فقط ایرانی پاپ گوش میدم و گوشیم آیفون 4 هست

اساتید راهنمایی بفرمایید

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

یه ایرفون برای کارهای عادی ( بازی + فیلم ) و کمی موزیک تا حدود 60-70 چی پیشنهاد میکنید ؟؟
    برای استفاده تبلت میخوام....
    در ضمن in ear هم باشه ....
    ممنون...
    کمک کنید لطفا

داره خودمونی میشه h.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز یه xba-1 گرفتم...

صدای خوبی داره..اما یه سری از عیبها که به چشم من اومد رو میگم:

2.5 سانت درازاشه که برای کسایی که گوش کوچیکی دارن خیلی راحت نیست و درست جا نمیره توی گوش (من این مشکل رو دارم )

مشکل دوم که هم قرینه نبودن کابلشه..از اونجایی ک اصلا عادت ندارم سیم هدفون رو از تو لباس و از پشت گردن رد کنم خیلی اعصاب خورد کنه برام...ای کاش سیمش قرینه بود و پشت گردنی نبود(اگر میدونستم قرینه نیست نمیگرفتم ...از بی دقتی خودم بود این دیگه !) ...اونوقت میتونستم سیمرو از بالای گوش بچرخونم که راحت تر وایسه روی گوشم...

صداش خیلی شفافه، به نسبت t-jays three که دارم صدا شفافتره و سرد تر ... سانداستیج بیشتره کمی (هنوز خیلی زوده برای اظهار نظر اما توی این چند ساعتی که استفاده کردم به نظرم ساند استیج بهتری داره) ...کلا خوبه من که راضیم فقط ای کاش راهی پیدا کنم که بهتر توی گوشم سوارش کنم ....

بدنش پلاستیک فشردس با روکش فلزی... خیلی سبکه و اصلا اذیت نمیکنه گوش رو...سیمش هم خیلی سبکه...

رو جعبه زده ساخت ژاپن اما روی سیمش زده تایلند...(گویا فقط درایورش ساخت ژاپنه که البته مهمش هم همینه...)

اگر از اینکه تو گوشتون خوب سوار میشه مطمعنید توی این قیمت خیلی انتخاب خوبیه...(البته نه برای کسایی که صدای گرم و پر بیس دوست دارن )
    Last edited by h.khafan; 08-04-2013 at 21:01.

5. 3 کاربر از h.khafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان به ایرفون یا هدفون میخوام که بیس خیلی قوی داشته باشه {حدود قیمت هم حداکثر تا 200 یا یکم اینور اونور} بهترین گزینه چی هست ؟

اساتید راهنمایی بفرمایید

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

با سلام منم بعنوان اولين نفري كه اينجا راهنمايي ميكنم سبك مورد نظر بهمراه سورس پليرتون رو عنوان نكردين .ولي با توجه به اينكه تو اين رنج قيمت تقريبا همه هدفونهاي خوب بجز بيس بقيه فركانسها شون با هم زياد فرقي نميكنن ميتونين از Creative ep830 . Panasonic hje300 .sennheiser mx271.audio technica c101. akg k309 coca brown. و با کمی افزایش بودجه تا 49 هزار تومان sennheiser mx365 رو انتخاب كنين
    موفق باشين
    با سلام
    فکر کنم منظورتون creative ep 630 بوده نه 830 چون 830 اخرین قیمتش حدوده 130 هزار تومن بوده

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داداش میشه شما هم نظرتونو راجع به پستهای بالا بدین ؟
    امروز میخوام بخرم نمیخوام بعد خرید پشیمون بشم ...
    منم تعریف 9550 رو شندیم ولی صداشون نشنیدم
    پس نمیتونم توصیه کنم
    همون ep630 رو هرکی خرید کرد خیلی راضی بوده
    با توجه به کابردتون و قیمتتون soundmagices18 مناسب کاربرد شماست
    امروز یه xba-1 گرفتم...

صدای خوبی داره..اما یه سری از عیبها که به چشم من اومد رو میگم:

2.5 سانت درازاشه که برای کسایی که گوش کوچیکی دارن خیلی راحت نیست و درست جا نمیره توی گوش (من این مشکل رو دارم )

مشکل دوم که هم قرینه نبودن کابلشه..از اونجایی ک اصلا عادت ندارم سیم هدفون رو از تو لباس و از پشت گردن رد کنم خیلی اعصاب خورد کنه برام...ای کاش سیمش قرینه بود و پشت گردنی نبود(اگر میدونستم قرینه نیست نمیگرفتم ...از بی دقتی خودم بود این دیگه !) ...اونوقت میتونستم سیمرو از بالای گوش بچرخونم که راحت تر وایسه روی گوشم...

صداش خیلی شفافه، به نسبت t-jays three که دارم صدا شفافتره و سرد تر ... سانداستیج بیشتره کمی (هنوز خیلی زوده برای اظهار نظر اما توی این چند ساعتی که استفاده کردم به نظرم ساند استیج بهتری داره) ...کلا خوبه من که راضیم فقط ای کاش راهی پیدا کنم که بهتر توی گوشم سوارش کنم ....

بدنش پلاستیک فشردس با روکش فلزی... خیلی سبکه و اصلا اذیت نمیکنه گوش رو...سیمش هم خیلی سبکه...

رو جعبه زده ساخت ژاپن اما روی سیمش زده تایلند...(گویا فقط درایورش ساخت ژاپنه که البته مهمش هم همینه...)

اگر از اینکه تو گوشتون خوب سوار میشه مطمعنید توی این قیمت خیلی انتخاب خوبیه...(البته نه برای کسایی که صدای گرم و پر بیس دوست دارن )
    مبارک باشه
    با سریهای t-jays تست کن شاید بهتر شده
    سلام دوستان به ایرفون یا هدفون میخوام که بیس خیلی قوی داشته باشه {حدود قیمت هم حداکثر تا 200 یا یکم اینور اونور} بهترین گزینه چی هست ؟

اساتید راهنمایی بفرمایید
    دوست عزیز هدفون قبلیتون چی بوده
    و بیسش چطور بوده
    با سلام
    فکر کنم منظورتون creative ep 630 بوده نه 830 چون 830 اخرین قیمتش حدوده 130 هزار تومن بوده

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
    خوب تو تاریخ این پست فکر میکنم 830 حدود 35 تومن بود
    630 هم حدود 20 تومن بود.

9. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی دوستان
    همین 630 رو انتخاب کردم و از سایت چاره خرید کردم هر وقت رسید تست میکنم و نظرمو راجع بهش همینجا اعلام میکنم ...

11. این کاربر از asfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اساتید راهنمایی بفرمایید
    ایرفون داشتم Creative Ep630
    ممنون میشم بهترین گزینه رو در ایرفون و هدفون بهم معرفی کنید

اساتید راهنمایی بفرمایید

داره خودمونی میشه icehell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان می‌خواستم کمکم کنید ۱- برای خرید یه هدست تا حدود قیمت ۵۰-۷۰ هزار که به درد همه کار بخوره (موزیک، گیم و ....) و این نکبند هدستا چه جوریند ( در حد هدستای معمولی‌ هستند؟) ؟ ۲-برای خرید یک ایر فون تا حدود قیمت ۱۰۰-۱۲۰ هزار کیفیت و شفافیت خوب و بیس قابل قبولی هم داشته باشه اگر هم در کلّ مدل بهتری بود که اختلاف قیمت کمی‌ با قیمتهای بالا داشت ممنون میشم معرفیش کنید
    لطفا یه نفر راهنمایی‌ کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •