اول یه چیز بگم ... من با کسی تعارف ندارم... صراحت بیانمو ببخش...
منم تجربه خودمو بهت میگم :
من سر هیچ و پوچ خودمو دوسال از کنکور عقب انداختم ... آخرش هم هیچی ... دانشگاه آزاد مشهد شهرسازی میخونم الان ترم 3... اما باید ترم چند میبودم ؟! 7... امسال باید لیسانسمو میگرفتم اما چون نادون و ابله بودم به خودم ظلم کردم... و حالا 2 سال آزگار از زندگیم عقبم (تازه اگه توی دانشگاه عین آدم درسا رو پاس کنم و 8 ترمه تمومش کنم...) بعدش توی 24-25 سالگی یه لیسانس پیزوری گرفتم و احتمالا دلم میخواد بخونم برای فوق... کی برم سربازی ... کی به یه کاری بزنم و به پولی برسم ... کی خونواده تشکیل بدم .... جوونیم هم که همه ش میره ...
لیاقت من توی زندگی خیلی بیشتر از اینها بود ... حوصله ش رو هم ندارم بیشتر توضیح بدم ... اما یه چیز که مهمه اینه که الان چندان هم
ناراضی نیستم در مورد رشته ام و اهدافم ...
ببین مهران ، این حس و حالای تو رو همه ما داریم ... فقط زیاد خودتو داری اذیت میکنی ... ریلکس باش عزیزم ... دایورت کن ... ناراحت نشیا ... اما بنظر من معنی واقعی بدبختی رو نفهمیدی وگرنه این ادا اطفارا رو نمیزدی ... من اگه بخوام داستان زندگیمو بهت بگم باید های های گریه کنی به حالم ... البته ایشالا هیچوقت هم بد نیاری توی زندگیت ... وگرنه بخدا این حرفا همه ش بچه بازیه ... بگیر به شخمت مرد ... به جهنم که پسره نخواسته رفیق تو باشه ... اگه آدم بود اینطوری رفتار نمیکرد ... البته کار شما هم خیلی بی معنی بوده... از رفیق و آشنا و فامیل هیچ خیری به هیشکی نرسیده تا بحال... بخاطر چی داری خودتو عذاب میدی ؟!
اینکه 1 سال دیگه خونه نشین بشی حالت خرابتر میشه ... اگر مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیتون ناقص نیست برای ثبت نام همون پیام نور که قبول شدی اقدام کن ... پیام نور خیلی هم خوبه ... مقرون به صرفه است... بچه هاشم خیلی باحالترند ... اگر شهر خودتونم زدی که چه بهتر ... پیش خانواده ات هم هستی ... برای پدر و مادرت سعی کن فرزند خلفی باشی... بهت آرامش میده... اگه خواهر و برادر داری باهاشون خوب باش... هزارتا دوست و رفیق هم که داشته باشی هیچکی مث خانوادت نمیشه برات...
ببخشید نمیخوام نا امیدت کنم اما با وجود چنین مشگلات روحی امیدی به کنکور خوب سال آینده هم نیست ... پس همین امسال برو و به زندگیت برس... تا 1 سال دیگه هم از زندگیت عقب نمونی و باز احساس پیری نکنی ... بلکه ورود به این موقعیت جدید کمکی هم بتونه بهت بکنه ... از اون حرفت که گفتی دوست پسر هم ندارم چه برسه به دختر اینطور حدس میزنم که الان از فقر عاطفی هم داری اذیت میشی .... به خودت برس و حالتو اکی کن تا یک دختر خوب هم برات پیدا کنم خودم

.
بعدشم ؛ مگه نمیگی هیچ دوستی نداری ؟! خوب من دوستت

.
ادیت:
راستی سربازی چی میشه؟! معافیت داری؟! اگه پیام نور ثبت نام نکنی که مشمول خدمت
مقدس میشی...