تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 421 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام مهران جان.اول از همه ممنونم از اینکه بهم گفتی بیامو این پست رو ببینم.
    و در همینجا اعلام میکنم که مهران عزیزم برادر گلم.منو تو دردامون تقریبا یکیه منتهای مراب من از تو داغونترم.یوخده(همون یخورده ی شما میشه!
    )منم اولش مث خودت بودم.ولی بعد حالم خوب شد.درد اصلیمونم اینه که همدرد نداریم.بین خودمون باشه ها ولی شاید اگه منم مثل تو نبودم الان من متالهد نبودم و به جای یوهان هگ خواننده ی آمون آمارث مثل بقیه این خوننده های لوس بازی خواننده ی مورد علاقم بود.ولی من این داغون بودنو با هیچی عوضش نمیکنم.ثانیا!خدا هیچ چیزیو بی هدف نیافریده.بنا نیست حالا که تو دنیایی همش راحتی باشه خداوند تو قرآن فرموده:((ما انسان را در سختی آفریدیم)).این سختی به خاطر اینه که استعدادها شکوفا بشه.بگذریم.ببین همونطور که دوستمونم گفته از اونجایی که تو پسر خوبی هستی یوخده هم فروتنی اینه که مردم یا دوستات فک میکنن تو یه آدم بی ارزشی.باید خودت به خودت ارزش قائل باشی.
    به خودت ارزش قائل نشدی که وقتی اون دوست نا دوستت بهت فحش داده و ناراحتت کرده بازم رفتی پیشش.
    خدارو شکر که تنهاییاتو با مسجد تقسیم کردیو مثل من به متال رو نیاوردی.بهت توصیه میکنم هیچوقتم نیاری.چون تهش هیچی نیست.اینو از من بشنو که پیر این رامو دیم که هیچی تهش نیست جز سر خوردگی.تمام زورمو زدم تا به اطرافیانم حالی کنم متالهدام میتونن مثل آدم زندگی کنن.مثل آدم راه برن و با یه دختر ارتباط بر قرار کنن.که خدارو شکر موفقم شدما.!حالا تو اگه سوایلی داری میتونی از من بپرسی.!(جای منو تو عوض شد مهران)
    سلام

خواهش میکنم ، منم ممنونم که وقت گذاشتی و اومدی پست گذاشتی - آره داداش همردرد ندارم ... بله میفهمم داداش ... آره چاره ای نداشتم باید جسم و روحمو تسکین میدادم چون گفتم که وضعیتم قرمز بود و بستری بودم ... ماشالله چه قشنگ جواب دادی ، راستش با حرفای شما دوستان عزیزم به این نتیجه رسیدم که از نو شروع کنم و یکبار دیگه به یاری خدا و با تمام توانم خودمو از فرش ببرم به عرش ... باید قبول کنم که سخته چون چیزی آسونی نیست ... این خود ماییم که مثلا با خوندن درسی رو آسون میکنیم یا با درس نخوندن واسمون سخته ... کار منم بدجور سخته ... ولی بعد از هرسختی آسانی وجود داره ... این یکسال هم سختی میکشم و با تمام نیرویی که دارم درس میخونمو واسه یه دانشگاه روزانه در رشته خوب تلاش میکنم و امیدوارم مثل شما موفق بشم و به هدفم برسم و ارزش ها و وجودمو و احتراممو و حالاتمو حفظ کنم و روح خودم رو دوباره تعالی ببخشم و به خودم بیام ،

از تمام دوستانی که کمکم کردن بی نهایت ممنونم ، با اجازتون این مطالب رو توی اتاقم چاپ میکنم تا فراموش نکنم ، تشکر از همگی ؛

2. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

داداش درباره دوستی و ... یه جمله از یه جا شنیدم که به دردت میخوره :
    آدما مثل يه كتاب مي مونن كه تا وقتي تموم نشن براي ديگران جذابن پس سعي كن خودتو. جلوي ديگران تند تند ورق نزني

زود با کسی صمیمی نشو و اینو بدون تا وقتی یه چیزی اینقدر برات مهم باشه هیچ وقت بهش نمیرسی خصوصا مسائل اینطوری که روحی روانیه .
    چون الان یه دوست پیدا کردن واست خیلی مهم شده وقتی یکی رو پیدا میکنی عادی رفتار نمیکنی و طرف ازت زده میشه
    هر چیزی رو ازش بگذری بهش میرسی در همه موارد روحی این قضیه صادقه البته من دقیقا مشکلات شما رو نداشتم ولی میدونم قضیه چیه
    واقعا از ته دل قبول کن که به دوستی احتیاج نداری و از زندگیت لذت ببر اصلا نیازی به دوست نیست ! مطمئن باش وقتی ازش گذشتی رفتارت عادی میشه و خود به خود به نتیجه میرسی البته منتظر نتیجه نباش واقعا قبول کن این قضیه رو !
    من سال سوم دبیرستان به یه شهر دیگه رفتیم . چون کسی رو نمیشناختم توی اون شهر اوایل میخاستم با بچه ها رابطه برقرار کنم ولی کاملا" اونجور که میخاستم نمیشد و دلیلشم نمیدونستم ! بعد از دو سه ماه بیخیالش شدم و از اون به بعد بود که بهترین دوستای زندگیمو پیدا کردم . البته من کلا روابط اجتماعی زیاد مشکلی نداشتم ولی اون مهاجرت باعث شد تا الان تو رو درک کنم و تجربه های جدیدی به دست بیارم !
    به هر حال برات آرزوی موفقیت میکنم

4. 4 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اول یه چیز بگم ... من با کسی تعارف ندارم... صراحت بیانمو ببخش...

منم تجربه خودمو بهت میگم :

من سر هیچ و پوچ خودمو دوسال از کنکور عقب انداختم ... آخرش هم هیچی ... دانشگاه آزاد مشهد شهرسازی میخونم الان ترم 3... اما باید ترم چند میبودم ؟! 7... امسال باید لیسانسمو میگرفتم اما چون نادون و ابله بودم به خودم ظلم کردم... و حالا 2 سال آزگار از زندگیم عقبم (تازه اگه توی دانشگاه عین آدم درسا رو پاس کنم و 8 ترمه تمومش کنم...) بعدش توی 24-25 سالگی یه لیسانس پیزوری گرفتم و احتمالا دلم میخواد بخونم برای فوق... کی برم سربازی ... کی به یه کاری بزنم و به پولی برسم ... کی خونواده تشکیل بدم .... جوونیم هم که همه ش میره ...
    لیاقت من توی زندگی خیلی بیشتر از اینها بود ... حوصله ش رو هم ندارم بیشتر توضیح بدم ... اما یه چیز که مهمه اینه که الان چندان هم ناراضی نیستم در مورد رشته ام و اهدافم ...
    ببین مهران ، این حس و حالای تو رو همه ما داریم ... فقط زیاد خودتو داری اذیت میکنی ... ریلکس باش عزیزم ... دایورت کن ... ناراحت نشیا ... اما بنظر من معنی واقعی بدبختی رو نفهمیدی وگرنه این ادا اطفارا رو نمیزدی ... من اگه بخوام داستان زندگیمو بهت بگم باید های های گریه کنی به حالم ... البته ایشالا هیچوقت هم بد نیاری توی زندگیت ... وگرنه بخدا این حرفا همه ش بچه بازیه ... بگیر به شخمت مرد ... به جهنم که پسره نخواسته رفیق تو باشه ... اگه آدم بود اینطوری رفتار نمیکرد ... البته کار شما هم خیلی بی معنی بوده... از رفیق و آشنا و فامیل هیچ خیری به هیشکی نرسیده تا بحال... بخاطر چی داری خودتو عذاب میدی ؟!

اینکه 1 سال دیگه خونه نشین بشی حالت خرابتر میشه ... اگر مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیتون ناقص نیست برای ثبت نام همون پیام نور که قبول شدی اقدام کن ... پیام نور خیلی هم خوبه ... مقرون به صرفه است... بچه هاشم خیلی باحالترند ... اگر شهر خودتونم زدی که چه بهتر ... پیش خانواده ات هم هستی ... برای پدر و مادرت سعی کن فرزند خلفی باشی... بهت آرامش میده... اگه خواهر و برادر داری باهاشون خوب باش... هزارتا دوست و رفیق هم که داشته باشی هیچکی مث خانوادت نمیشه برات...
    ببخشید نمیخوام نا امیدت کنم اما با وجود چنین مشگلات روحی امیدی به کنکور خوب سال آینده هم نیست ... پس همین امسال برو و به زندگیت برس... تا 1 سال دیگه هم از زندگیت عقب نمونی و باز احساس پیری نکنی ... بلکه ورود به این موقعیت جدید کمکی هم بتونه بهت بکنه ... از اون حرفت که گفتی دوست پسر هم ندارم چه برسه به دختر اینطور حدس میزنم که الان از فقر عاطفی هم داری اذیت میشی .... به خودت برس و حالتو اکی کن تا یک دختر خوب هم برات پیدا کنم خودم .
    این فازای منفی رو هم هرچه زودتر از خودت دور کن ... یه کم به علایقت برس... یه جوری حال کن ... مث دیدن یک فیلم خوب ... یا دنبال کردن بازیهای تیم مورد علاقه ات ... یا خرید کردن... یا خوردن خوردنی های مورد علاقت... یا ورزش کردن ... یا هرچی که میتونه لذت بخش باشه برات...
    بعدشم ؛ مگه نمیگی هیچ دوستی نداری ؟! خوب من دوستت .

ادیت:
    راستی سربازی چی میشه؟! معافیت داری؟! اگه امسال پیام نور ثبت نام نکنی که مشمول خدمت مقدس میشی...
    Last edited by banii; 28-09-2014 at 00:38.

6. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اول یه چیز بگم ... من با کسی تعارف ندارم... صراحت بیانمو ببخش...

منم تجربه خودمو بهت میگم :

من سر هیچ و پوچ خودمو دوسال از کنکور عقب انداختم ... آخرش هم هیچی ... دانشگاه آزاد مشهد شهرسازی میخونم الان ترم 3... اما باید ترم چند میبودم ؟! 7... امسال باید لیسانسمو میگرفتم اما چون نادون و ابله بودم به خودم ظلم کردم... و حالا 2 سال آزگار از زندگیم عقبم (تازه اگه توی دانشگاه عین آدم درسا رو پاس کنم و 8 ترمه تمومش کنم...) بعدش توی 24-25 سالگی یه لیسانس پیزوری گرفتم و احتمالا دلم میخواد بخونم برای فوق... کی برم سربازی ... کی به یه کاری بزنم و به پولی برسم ... کی خونواده تشکیل بدم .... جوونیم هم که همه ش میره ...
    لیاقت من توی زندگی خیلی بیشتر از اینها بود ... حوصله ش رو هم ندارم بیشتر توضیح بدم ... اما یه چیز که مهمه اینه که الان چندان هم ناراضی نیستم در مورد رشته ام و اهدافم ...
    ببین مهران ، این حس و حالای تو رو همه ما داریم ... فقط زیاد خودتو داری اذیت میکنی ... ریلکس باش عزیزم ... دایورت کن ... ناراحت نشیا ... اما بنظر من معنی واقعی بدبختی رو نفهمیدی وگرنه این ادا اطفارا رو نمیزدی ... من اگه بخوام داستان زندگیمو بهت بگم باید های های گریه کنی به حالم ... البته ایشالا هیچوقت هم بد نیاری توی زندگیت ... وگرنه بخدا این حرفا همه ش بچه بازیه ... بگیر به شخمت مرد ... به جهنم که پسره نخواسته رفیق تو باشه ... اگه آدم بود اینطوری رفتار نمیکرد ... البته کار شما هم خیلی بی معنی بوده... از رفیق و آشنا و فامیل هیچ خیری به هیشکی نرسیده تا بحال... بخاطر چی داری خودتو عذاب میدی ؟!

اینکه 1 سال دیگه خونه نشین بشی حالت خرابتر میشه ... اگر مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیتون ناقص نیست برای ثبت نام همون پیام نور که قبول شدی اقدام کن ... پیام نور خیلی هم خوبه ... مقرون به صرفه است... بچه هاشم خیلی باحالترند ... اگر شهر خودتونم زدی که چه بهتر ... پیش خانواده ات هم هستی ... برای پدر و مادرت سعی کن فرزند خلفی باشی... بهت آرامش میده... اگه خواهر و برادر داری باهاشون خوب باش... هزارتا دوست و رفیق هم که داشته باشی هیچکی مث خانوادت نمیشه برات...
    ببخشید نمیخوام نا امیدت کنم اما با وجود چنین مشگلات روحی امیدی به کنکور خوب سال آینده هم نیست ... پس همین امسال برو و به زندگیت برس... تا 1 سال دیگه هم از زندگیت عقب نمونی و باز احساس پیری نکنی ... بلکه ورود به این موقعیت جدید کمکی هم بتونه بهت بکنه ... از اون حرفت که گفتی دوست پسر هم ندارم چه برسه به دختر اینطور حدس میزنم که الان از فقر عاطفی هم داری اذیت میشی .... به خودت برس و حالتو اکی کن تا یک دختر خوب هم برات پیدا کنم خودم .
    بعدشم ؛ مگه نمیگی هیچ دوستی نداری ؟! خوب من دوستت .

ادیت:
    راستی سربازی چی میشه؟! معافیت داری؟! اگه پیام نور ثبت نام نکنی که مشمول خدمت مقدس میشی...
    سلام طبق معمول جوابت خیلی زیبا و راحت و دل نشین ^^ بله شما راست میگین ... آخه پسره عین من بود ... دوست داشتم باهاش دوست بشم ... همین ... :(

آره منم با شما موافقم الان نمیدونم بمونم و کنکور بدم و یا همین پیام نور رو ادامه بدم ... پدر و مادرم که میگن همین پیام نور رو میتونی 3/5 ساله تموم کنی (اگه خیلی زرنگ باشی بعدا ارشد امتحان بده و اونجا خودتو نشون بده) حالا نمیدونم حرفشون درسته یا نه چون من خودم میخوام ارشد هم بدم بعدا ... آره شهر خودم کنار ساحل رشته ام مدیریت دولتی هست به نظرتون خوبه ؟ مدیریت بازرگانی چطور؟

آره باهاتون موافقم من دارم کم کم فکر کردن درست رو به کمک شما دوستان خوبم یاد میگیرم ... وقتی که فکر میکنم بهتر میبینم که همین پیام نور رو بخونم و 3/5 ساله کارشناسیم رو بگیرم بعدش ارشد امتحان بدم ...

چون خودتون در جریان که هستین یه سال قبلا (بدجور بدجور بدجور سختی و تنهایی کشیدم) یکی از بچه ها توی یه سایت دیگه گفته بود ، که همین پیام نور رو ادامه بدم و خدامم شکر کنم همینو قبول شدم و گفت بهم قول میده که باز نمیتونی با این شرایط روحیت کنکور خوب بزنی ... وقتی فکر میکنم می بینم که راست میگفته ...

داداش من پیام نور ثبت نام کردم! الان هم دانشجوی رشته مدیریت دولتی هستم!!! ، آره داداش فقر عاطفی من هم زیاده و بدجور اذیت میشم ... چون دوست که ندارم ، دوست دختر که بماند و دیگر هیچ...

هههههه چقدر باحالی تو داداش ممنونم داداش بهم انرژی مثبت و امید دادی ، معافیت تحصیلی گرفتم توسط دانشگاه پیام نور + پلیس +10

سوالی بود در خدمتم راستش این روزا تو فکر اینم که همین رشته مدیریت دولتی رو ادامه بدم (تو شهر خودم پیام نور) و ترم 1 امتحان بدم و ترم 2 مرخصی بگیرم واسه کنکور 94 ... حقیقتش ته دلم همین شهر خودم رو دوست داره و دوست ندارم برم اینور و اونور و خرید خوابگاه و پول و ... آخه پدرم سر گنج ننشسته ... نمیدونم چیکار کنم اگه کسی چیزی در این رابطه میدونه کمکم کنه ...

8. 2 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام طبق معمول جوابت خیلی زیبا و راحت و دل نشین ^^ بله شما راست میگین ... آخه پسره عین من بود ... دوست داشتم باهاش دوست بشم ... همین ... :(

آره منم با شما موافقم الان نمیدونم بمونم و کنکور بدم و یا همین پیام نور رو ادامه بدم ... پدر و مادرم که میگن همین پیام نور رو میتونی 3/5 ساله تموم کنی (اگه خیلی زرنگ باشی بعدا ارشد امتحان بده و اونجا خودتو نشون بده) حالا نمیدونم حرفشون درسته یا نه چون من خودم میخوام ارشد هم بدم بعدا ... آره شهر خودم کنار ساحل رشته ام مدیریت دولتی هست به نظرتون خوبه ؟ مدیریت بازرگانی چطور؟

آره باهاتون موافقم من دارم کم کم فکر کردن درست رو به کمک شما دوستان خوبم یاد میگیرم ... وقتی که فکر میکنم بهتر میبینم که همین پیام نور رو بخونم و 3/5 ساله کارشناسیم رو بگیرم بعدش ارشد امتحان بدم ...

چون خودتون در جریان که هستین یه سال قبلا (بدجور بدجور بدجور سختی و تنهایی کشیدم) یکی از بچه ها توی یه سایت دیگه گفته بود ، که همین پیام نور رو ادامه بدم و خدامم شکر کنم همینو قبول شدم و گفت بهم قول میده که باز نمیتونی با این شرایط روحیت کنکور خوب بزنی ... وقتی فکر میکنم می بینم که راست میگفته ...

داداش من پیام نور ثبت نام کردم! الان هم دانشجوی رشته مدیریت دولتی هستم!!! ، آره داداش فقر عاطفی من هم زیاده و بدجور اذیت میشم ... چون دوست که ندارم ، دوست دختر که بماند و دیگر هیچ...

هههههه چقدر باحالی تو داداش ممنونم داداش بهم انرژی مثبت و امید دادی ، معافیت تحصیلی گرفتم توسط دانشگاه پیام نور + پلیس +10

سوالی بود در خدمتم راستش این روزا تو فکر اینم که همین رشته مدیریت دولتی رو ادامه بدم (تو شهر خودم پیام نور) و ترم 1 امتحان بدم و ترم 2 مرخصی بگیرم واسه کنکور 94 ... حقیقتش ته دلم همین شهر خودم رو دوست داره و دوست ندارم برم اینور و اونور و خرید خوابگاه و پول و ... آخه پدرم سر گنج ننشسته ... نمیدونم چیکار کنم اگه کسی چیزی در این رابطه میدونه کمکم کنه ...
    سلام از ماست .
    خواهش ....
    بنظر من بهترین انتخاب برای شما اینه که قید کنکور 94 رو بزنی ... کلا از خیرش بگذری و فکرتو درگیرش نکنی... و همین رشته و دانشگاه رو با قدرت شروع کنی و نزاری سالهای از دست رفته ات بیشتر بشه ...
    در مورد رشته : من دوستم مدیریت بازگانی میخونه ... بازرگانی از دولتی خیلی بهتره ... اما هر رشته ای که شما بتونی کار ارائه بدی خوبه ...
    در مورد اون قضیه هم حدس میزدم که حدسم درست باشه. چون پسره خوش قلب و بی ریایی هستی یک دختره گل که عاشقت بشه پیدا میشه مطمئنم .
    Last edited by banii; 28-09-2014 at 00:54.

10. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام از ماست .
    خواهش ....
    بنظر من بهترین انتخاب برای شما اینه که قید کنکور 94 رو بزنی ... کلا از خیرش بگذری و فکرتو درگیرش نکنی... و همین رشته و دانشگاه رو با قدرت شروع کنی و نزاری سالهای از دست رفته ات بیشتر بشه ...
    در مورد رشته : من دوستم مدیریت بازگانی میخونه ... بازرگانی از دولتی خیلی بهتره ... اما هر رشته ای که شما بتونی کار ارائه بدی خوبه ...
    در مورد اون قضیه هم حدس میزدم که حدسم درست باشه. چون پسره خوش قلب و بی ریایی هستی یک دختره گل که عاشقت بشه پیدا میشه مطمئنم .
    میخوام ترم اول رو امتحان بدم بعدش تغییر رشته بدم به بازرگانی گفتن میشه - ممنونم لطف داری داداش ، خوبی از خودته ؛

12. 2 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

میخوام ترم اول رو امتحان بدم بعدش تغییر رشته بدم به بازرگانی گفتن میشه - ممنونم لطف داری داداش ، خوبی از خودته ؛
    اکی... آره تصمیم خوبی گرفتی ... خیلی عالیه... موفق باشی... درسای مشترک هم تطبیق میخوره ... توی چارت درسی نگاه کن ببین اگه امکانش هست و ترم 2 هر دو رشته درسی دارند که پیش نیاز نداره بجای درسی که از ترم 1 رشته مدیریت دولتی هست و تطبیق نمیخوره بردار...(البته الان که مهلت انتخاب واحد تموم شده... اگه بشه حذف و اضافه کرد...)

14. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اکی... آره تصمیم خوبی گرفتی ... خیلی عالیه... موفق باشی... درسای مشترک هم تطبیق میخوره ... توی چارت درسی نگاه کن ببین اگه امکانش هست و ترم 2 هر دو رشته درسی دارند که پیش نیاز نداره بجای درسی که از ترم 1 رشته مدیریت دولتی هست و تطبیق نمیخوره بردار...(البته الان که مهلت انتخاب واحد تموم شده... اگه بشه حذف و اضافه کرد...)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر روز من این سایتو چک میکنم - ممنونم داداش ، آره فردا شاید رفتم دانشگاه - ببینم جریان چیه حالا حضوری بپرسم بهتره (آخه اون دوستای راهنمایی قدیمیم هم مدیریت بازرگانی میخوندن! از دیدن من تعجب کردن!)

صد در صد تغییر رشته میدم به بازرگانی - بعدش با تمام نیرویی که دارم میخونم تا کارشناسی بازرگانی رو بگیرم ، داداش ، من انتخاب رشته رو حضوری تو دانشگاه انجام دادم ، خودشون اقتصاد خرد ، مبانی سازمان مدیریت و فارسی و زبان انگلیسی عمومی رو دادن ، از طرفی این دروس رو مدیریت بازرگانی هم امتحان میده ، فردا میرم بپرسم چطورمیتونم تغییر رشته بدم ، به هر حال ازت ممنونم که بهم فهموندی که همین بازرگانی رو ادامه بدم

ممنونم داداش ، دیشب همین موقع از بس ناراحت بودم چشام از اشک قرمز شده بودن ...

16. 2 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سوالات و خاطراتی در مورد آداب معاشرت زندگیم(این همه چیز درباره خودمه دوستان) (خواهشا این پست رو پاک نکنین) ( وخواهشا تا آخر بخونین )

اگه حرفی در خصوص بنده دارین بپرسین ، منم جواب میدم ، ازتون ممنونم که این همه نوشته منو خوندین ، ببخشید اگه زیاد شد ... میدونین که حرف دله ... و حرف دل همیشه زیاده ...

ببینید اولین مشکل شما اینه که همه ی مشکلاتتان را خیلی بزرگ میکنید.وقتی یک مشکل ساده رو بزرگ ببینی به نظرت غیر قابل حل میاد.ولی وقتی یه مشکل بزرگ رو ساده ببینی میتونی حلش کنی

خودت ببین در مورد یه میگرن ساده چی گفتی؟

میگرن(سردرد بسیار بسیار وحشتناک و درد آورد) (تاحالا بستنی خوردین ؟ اگه دندان هاتون به بخش سرد بستنی یا کیم بخوره سرتون بدجوری درد میکنه درست میگم ؟! شدت میگرن عین اون حالته منتهی با زجر و دردی بیشتر و وحشتناک!)

من خودم سالهاست میگرن دارم.تازه علاوه بر اون سینوزیت هم دارم.یعنی اگر سردرد میگرنی نگیرم حتما سردرد سینوزیتی میگیرم.اره درد بدیه.ولی نه اینجوری که شما میگی.نهایتا یا باید امپول مسکن بزنی یا 2 روز بخوابی.همین.

یا در مورد افت تحصیلی...این یه چیز طبیعیه.....خیلی ها مثل شما افت تحصیلی پیدا میکنند.اون هم به دلیل شرایط نوجوانیه.من هم همین شرایط شما رو داشتم.حتی خیلی بدتر.

در مورد ارتباط با دوستان هم خیلی سخت میگیری.همه ی اینها طبیعیه.ادم ها توی هر دوره ای یه سری دوست دارند که خیلی به نظر با هم صمیمی هستند ولی در اصل انها فقط همکلاسی هستند.از همین دوستای اینترنتی که اینجا پست گذاشتند بپرس .همه ی ما از دوستان دوران راهنمایی-دبیرستان-دانشگاهمون جدا شدیم.
    این چیزهایی که توی تلویزیون میبینی که طرف از 2 سالگی تا 20 سالگی یه دوست صمیمی داره که مثل داداششه خیلی کمیابه.
    حالا هم طوری نشده.اصلا چرا گیر دادی به مدرسه.برو باشگاه.برو کلاس زبان.برو فوتبال ....انجا دوست پیدا کن.
    ولی توقع نداشته باش بتونی یه دوستی پیدا کنی که فردای دوستی همه ی راز های دلت رو بهش بگی.

به قول شرک ادم ها مثل پیازند.لایه لایه اند.وقتی هم که میخوای باهاشون دوست بشی باید کم کم و با گذشت زمان و با شناخت باهاشون صمیمی بشی.مثلا ادم تا چند ماه اول فقط اطلاعات شناسنامه ای رو به دوستش میگه.بعد از چند ماه اگر ادم خوبی بود یه راز کوچک و بی اهمیت رو میگه.خیلی ها هستند با اینکه دوستان چند ساله دارن ولی عمیق ترین رازهای دلشون رو بهش نگفتند
    یادت باشه دوستی و دوست خوب پیدا کردن یه کار زمان بر هست.

18. 9 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یه چیزی می گم جداً بهش فکر کن. حسابی به معنای شکست فکرکن. شکست را خیلی بد برای خودت معنی کردی. ببین این چیزی که بهش می گی شکست تا حالا چند تا آدم موفق تو زندگیشون داشتند...

برعکس آدمهایی هستند که فکر می کنند موفق هستند ولی با سر اومدن رو زمین

20. 5 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •