پکیج ایساتیس پشتیبانی 24 ساعته و خدمات پس از فروش خوبی داره
پکیج ایساتیس پشتیبانی 24 ساعته و خدمات پس از فروش خوبی داره
به نظر من اپتیمای بوتان بگیر
طراحی و قطعات اروپایی و خدمات خیلی خوب
ایساتیس سوپر لوکس یا سیمات هم خوبه ولی نظر من OPTIMA24 KIS است
میتونه مورد از برد باشه ولی احتمالش کمه
با این توضیحی که از نحوه ویزیت دستگاه میدید هم که احتمال تشخیص درست سرویسکار کمتر میشه
چون برای به نتیجه رسیدم خراب بودن برد باید کلی کار روی دستگاه بشه و همه جوانب بررسی بشه تا به ایراد داشتن برد برسیم .
احتمال زیادی هست که ان تی سی دستگاه روی اهم پایین قفل کرده باشه که قطعه بسیار کم قیمتی است .
سلام اگه می خواهید هیچ وقت اذیت نشوید از برند ایساتیس خریداری کنید که از بهترین خدمات هم برخوردار است.![]()
ضمن تشكر از جناب تپل عزيز ممنون ميشم اگر اساتيد نقاط ضعف و قوت هريك از پكيج هاي معروف داخلي (بوتان ، ايران رادياتور ، ايساتيس) رو بفرمايند تا بتونيم بهتر انتخاب كنيم
سلام و ممنون از راهنماییتون
یعنی هیچ روشی نیست خودم بتونم بفهمم برد بوده یا ان تی سی؟تستی که بتونم خودم انجام بدم؟ والا تو این اوضاع هر بار این سرویسکارم میاد 30تومان عیاب ذهاب میگیره
خدا خیرت بده یه مشکل منو هم حل کنین دعا گو میشم
میشه
مقاومت ان تی سی رو در دمای محیط ( حدود25 درجه ) اندازه بگیرید باید حدود 10 کیلو اهم باشه .
اگر خیلی کمتر بود مورد از همینه ... در غیر اینصورت باید با دقت کارشناسی بشه .
Last edited by تپل; 21-08-2014 at 14:48.
نظرتون درباره پکیج ایمرگاس چیه؟ (لطفا تبلیغ کنندگان شرکت ایساتیس جواب ندن، تشکر)-
آیا یک مبدله ها بهتر از دو مبدله ها نیستند؟ دومبدله وقتی آب حمام باز بشه آب رادیاتور رو قطع میکنه که این به درد خونه های بزرگ میخوره و برای خونه های زیر 100 متر، دو مبدله فقط دردسر بیشتر داره، موافقید؟
پکیج ههای ایمرگاس هم دستگاههای خوبی هستند .
البته در شهرهایی غیر از شهرهای بزرگ توصیه نمیکنم چون خدمات قوی ای ندارند .
هرچند در ساختمانهای خاص این برند مدلهای خاص و قدرتمندی دارد ولی برای شرایط معمولی و آپارتمانی انتخاب های بهتری هم هست .
چون از نظر قطعات و ساختار داخلی تفاوت خاصی با برند های معروف ندارند
چنانچه سختی آب شما پایین باشد یک مبدله ها بهتز دو مبدله ها هستند و در غیر اینصورت خیر
یک یا دو مبدله بودن ربطی به قطع شدن گرمایش در حمام ندارد و تفاوتی از این حیث نیست !
Last edited by تپل; 21-08-2014 at 22:08.
با توضیحاتی که شما دادید احتمال میدم مشکل از پرشر هوا و یا ونتوری و یا شلنگ های رابط فن باشه. بهتره اول این موارد تست بشه و در اخر بریم سراغ برد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)