من دیشب 3.5 گیگ از آپلودباز دانلود کردم (رایگان با سرعت 2مگ محدود)
ولی الان مثل اینکه سرعتم اومده پایین از همون لینکا (3 تا لینک جمعا به 120 میرسه!)
من دیشب 3.5 گیگ از آپلودباز دانلود کردم (رایگان با سرعت 2مگ محدود)
ولی الان مثل اینکه سرعتم اومده پایین از همون لینکا (3 تا لینک جمعا به 120 میرسه!)
دوستان خواهشان کمک کنید من اولین باری که ثبت نام کردم 2 مگ محدود بود که مدارک میخواست دادم مثل جواز کسب کپی شناسنامه و.... تا گذاشتن 2 مگ بگیرم بعدش 3 ماه بعدی 128 نامحدود گرفتم و این ماهی که گذشت 256 نامحدود گرفتم الان میخوام 512 نامحدود بگیرم نمیزاره اینو مینویسه:
مشتری گرامی، بر اساس قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی، شما به عنوان مشتری حقیقی، امکان استفاده از پهنای باند بیشتر از میزان کنونی را ندارید. در صورتی که مشتری حقیقی نیستید و یا دانشجو هستید میتوانید با برقراری تماس با مرکز تماس(به شماره تماس 2020 ) و ارائه مدارک مربوطه، درخواست افزایش سرویس بدهید.
من مدارک رو قبلا دادم حالا باید چکار کنم؟کمک کنید 512 نامحدود میخوام ....مرسی
میدونم سایتشو ولی متوجه نمیشم 3 تا قانون داره یکش 5.80 گیگ یکیش صفره یکیش 3.79 گیگ اینا چین؟!
سلام.
دوست عزیز سرویس شما 1مگ هستش یــــــــــــــــــــــــ ــــــــا 2مگ؟؟ محدود یا نامحدود؟؟؟؟
بنظرم جمع اینا میشه![]()
اقا الان برای ما اینترانت شده فقط داخلی ها رو باز میکنه مال شماها هم همینطوره؟
دقیقا یه ساعت اینطور بود کلافه بودم. درست شد.
واسه من که هنوز اینترانته.حالا چرا منطقه ای هست؟ مگه نباید سراسری باشه و سرویس همه اینطوری بشه؟ معلوم نیست چه قلطی دارن میکنن باز دوباره این نکبت میخواد بره رو اعصاب
بابا بگیر نگیر داره. من هم همینطوره. تازه بعد از یک ساعت دوباره تونستم p30 رو باز کنم.
ولی فارس نیوز و ... رو مثل برق باز میکرد![]()
یعنی 3.79 گیگ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)