من بالاخره همون تب 2 سامسونگ 10 اینچ گرفتم...دور همه چینی ها هم خط کشیدم...
به قیمت 1270 تومن،کره ای اصل هم هست
من بالاخره همون تب 2 سامسونگ 10 اینچ گرفتم...دور همه چینی ها هم خط کشیدم...
به قیمت 1270 تومن،کره ای اصل هم هست
من گالاکسی 10.1 رو دیدم به نظرم میاد بعضی وقتا رو باز کردن برنامه هنگ یه ثانیه ای میکنه .نمیدونم .از چشمم افتاد
سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم در مورد تبلت HTC JetStream هر چی میدونید به من بگین. به نظر میاد با سیستمی که داره و قیمت یک میلیون ارزش خریدن داره اما مشکلی که هست اینه که آندروید 3.1 داره و آپدیت نخواهد شد.
در ضمن فقط پورت MiniUsb داره.میشه با تبدیل به Usb معمولی فلش هم بهش وصل کرد؟
در مقابل آندروید 4 چه چیزهایی رو از دست میدم؟![]()
دوست عزیز من وقتی اینجا دارم روضه میخونم تا وقتی با تبلت یا اسمارتفون کار نکردید دربارش نظر ندین و ازش انتقاد نکنین واسه همینه ! اونوقت همش رو سرم خراب شین شما !
به نظر من شما نمیتونی با این گالاکسی نوت نقشه ساختمانی بکشی ! بابا اصلا رو تبلت اینکارا رو نمیشه کرد !اصلا این تبلت ها فقط واسه نوشتن ساخته شدن نه واسه طراحی های ظریف ! شما میتونی از این تبلت های بدون سیستم عامل رو بگیری که فقط واسه اینکاراست خواستی بهت نشون میدم دوست عزیز .
cpu این تبلت از چیپست qualcomm snapdragon 1.5 gh dual core استفاده میکنه , رم این تبلت یک gb ddr3 با فرکانس 1333 هست صفحه نمایشش چنگی به دل نمیزنه و عین galaxy note 10 هست با 149 پیکسل در هر اینچ , سیم کارت خوره و از سیم کارت 3g پشتیبانی میکنه که فقط برای
اینترنت کاربرد داره , این تبلت از باتری 7300 mili amper استفاده میکنه که رضایت بخشه و راحت تا 10 ساعت جوابگو هست , فقط تنها عیبش پردازنده گرافیکی معمولیش هست (adreno 220) که برای این تبلت کمه با این قیمتش ! , این تبلت دارای یک دوربین عقب 8 مگاپیکسلی با dual led flash و یک
دوربین جلو (وبکم) 1.3 هستش. , میتونید رام غیر رسمی (jeally bean ) نصب کنید روش مشکلی نداره از این جهت ! شاید هم اصلا خودش به اندروید ice cream اپدیت شه یا jeally bean با رام رسمی خودش , عزیز هیچ تبلت اندرویدی پورت مستقیم usb نداره همه با تبدیل وصل میشن به پورت usb و راحت با یه تبدیل میشه حافظه های جانبی اکسترنال بهش وصل کرد .
اصلا هم من جایی پیدا نکردم تو فروشگاه های اینترتی این تبلتو ! , یک قلم مجزا اختصاصی هم این تبلت داره که باید جدا بخریش .
دوست عزیز اگه این تبلت رو با قیمت 1 میلیون پیدا کردین بخرین و اگرنه اصلا نمیارزه ! چون با 1.350 میشه هواوی مدیاپد 10 گرفت !
Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 00:50.
امکان نداره کره ای باشه ! , چون کشوری به غیر از چین اصلا نمیزنه این تبلت هارو, الان همه جنس هایی که تو آمریکا به فروش میرند همه چینی هستند !
Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 00:53.
اولا هیچی غیر ممکن نیست عزیزم،فقط کمی باید حوصله کنی تا سنت بره بالا مثه ما پیر شی...
جهت اطلاعت این تبلت تو بازار ایران ساخت چین و ساخت ویتنامش زیاد هست،ساخت کره خیلی کم،من هم ساخت کره رو خریدم،روش حک شده میخوای عکس بگیرم بزارم![]()
من با تب 2 ده اینچ مقایسش کردم،ارزش خرید نداره...سنگینه و اگه بخریش صاحب اول اخرش خودتی![]()
کی گفته قراره رو تبلت نقشه بکشم؟؟؟؟ مشکلی که شما دوست عزیز دارید اینه که به زور حرف دهن مردم میذارید. برای تحلیل نقشه و ویرایشهایی که با خودکار رو کاغذ انجام میدیم مثله تغییر فضا و ... که بعدا رو نقشه ی جدید تصحیح بشه رو میگم
اون تبلت بدون سیستم عامل دیگه چیه؟
شما هر چی میخواید به ما نسبت بدید راحت باشید !
آخه گقتی نقشه هارو میخوام روش ویرایش کنم چه فرقی میکنه ! آخه بد گفتید ! ببخشید من منظوری نداشتم !
فقط یک صفحه طراحی داره و قلم مخصوص طراحی که برای نوشتن هم هست .
Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 07:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)