تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 233 از 461 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

وا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب باید انتخاب رشته کنی اول پس چه جوری حوزه واست تعیین کنن
    سیستم ازاد اینجوریه که شما مثلا 5 6 تا رشته رو انتخاب میکنی از تو دفترچه هر رشته ای که دوس داری
    مگه دفترچه شو ندارین؟ رشته و محل رشته ها تو دفترچه هست
    بعد ازمون میدین
    مثلا دولتی نیست که اول رتبه ها بیاد بعد از رتبه انتخاب رشته کنی
    رشته های تمام وقت داریم رشته های پاره وقت داریم هرکدوم فرم انتخاب رشته ش جداس
    اصله کار همون تمام وقته

2. 2 کاربر از sanijoon92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

1

انتخاب رشته ؟!
    من میخوام آزمایشی شرکت کنم ( سال سوم هستم ) . نیاز ب انتخاب رشته هم داره ؟
    ممنون میشم توضیح بدید
    اولا" کنکور آزاد بر خلاف کنکور سراسری باید قبل از ازمون رشته، شهر و دانشگاه مورد نظر رو انتخاب کنی.
    6 تا انتخاب هم بیشتر نداری.
    با توجه به اینکه رشتتون ریاضی هست اگه می خواین توی رشته های مجموعه علوم مهندسی شرکت کنید باید کارت اعتباری رشته های غیر پزشکی (12 هزار تومانی) رو بخری.
    برای ثبت نام به دفترچه راهنمای ثبت نام دانشگاه آزاد مخصوص رشته های پزشکی و غیر پزشکی نیاز داری که می تونی از اداره پست تهیه کنی.
    بعد باید از توش کد رشته های مورد نظرت در دانشگاه های مختلف رو دربیاری. کنار بعضی از رشته ها علامت * خورده، یعنی فقط یکی از این ستاره دار ها می تونی انتخاب کنی.(مثلا" مهندسی مکانیک)
    به یه عکس 3×4 اسکن شده هم نیاز داری.
    در سایت azmoon.org (پس از خرید کارت اعتباری و دریافت کد ثبت نام و رمز ) وارد میشی.
    اولش ازت کد دانش آموزی میخواد ولی یه گزینه داره که نوشته شرکت در آزمون برای خود آموزی که با انتخابش دیگه لازم نیست کد دانش آموزی،معدل دیپلم و... وارد کنی.
    فرم رو پر می کنی.
    اگه محصل هستی (مثل من) وضعیت خدمت نظام وظیفه رو عدد 7 در نظر بگیر.
    اگه می خوای رشته های علوم مهندسی ثبت نام کنی مجموعه امتحانی رو عد 1(رشته های مهندسی) در نظر بگیر.
    کد حوزه آزمون هم از آخر دفترچه بگیر. کد استان دو رقمی و کد شهرستان سه رقمی است.
    زبان خارجی هم انگلیسی بزن مگه اینکه چیز دیگه ای بلدی.
    کد چهار رقمی رشته های دلخواهت رو وارد کن.(مثلا" رشته مهندسی برق قدرت واحد تهران جنوب کدش میشه 1866) رشته اولت هم سعی کن ستاره دار باشه...
    بعد از آپلود عکست یه بار اطلاعات رو بازبینی می کنی و تمام... راستی اگه چپ دست هستی checkbox مربوطه رو پر کن.
    بعد از ثبت نام دو تا کد بهت میده: کد رهگیری و شماره پرونده ازشون خوب مراقبت کن.
    موفق باشی.

4. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

ســـــلام به همگی

من ســـارا دانشجوی پیام نورم . این ترم رو مرخصی میگیرم تا بخونم برا کنکور ، دلایلش بماند . . .

یعنی تازه میخوام شروع کنم ؛ 1 سئوال مهم دارم : چقدر کتاب ها تغییر داشته نسبت به سال قبل ؟ از کجا میتونم این تغییرات رو گیر بیارم ؟
    راستی برا دین و زندگی : کتاب تست درست و حسابی ، کدوم یکی از انتشارات بهتره بنظرتون ؟

ممنون میشم اگه جوابمو بدین .
    همگی موفق باشین
    ایولا به نازم به ارادت!
    نگفتی چه رشته ای؟
    به نظر من توضیحات زیاد واسه ایات لازم نیست! همین که بفهمی نکته این ایه چیه کافیه! مثلا فلان ایه اشاره داره به اخلاص و فلان ایه اشاره داره تبدیل شدن سیات به حسنات
    پشنهات من اینه که به جز تست های کنکور و سنجش سال های قبل هیچ تستی دیگه ایکار نکنی چون معارف به تست زدن زیاد نیاز نداره!وقتی یک درس رو خوندی از رو تست های کنکور تست مربوط به درست رو پیدا کن و ببین کدام ایات درس با هم قرابت دارند
    من همگامان رو دارم ولی من فقط از دست های سراسری و سنجش مربوط به هر درس و تست های کنکور های سال قبل آخر کتاب و نکته اصلی هر ایه رو می خونم
    به نظر الکی همگامان اومده کتاب رو کپی پیست کرده

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من توضیحات زیاد واسه ایات لازم نیست! همین که بفهمی نکته این ایه چیه کافیه! مثلا فلان ایه اشاره داره به اخلاص و فلان ایه اشاره داره تبدیل شدن سیات به حسنات
    البته با این پیشنهاد شما نمیشه از پس همه سوالات کنکور این درس بر اومد
    شما اگه تو همین کنکور 90 شرکت کرده باشین یا اصلا کنکور همین 3 4 سال اخیرو ببینی،متوجه میشی جواب دادن به بعضی از سوالات کاملا مفهومیه،یعنی باید کامل از همه زوایا پیام آیرو درک کنین
    برای مثال بعضی از آیات پیام هاشون به هم مرتبط میشن،حالا شما اگه به همه پیام های اون آیات تسلط نداشته باشی امکان نداره جز ضریب شانس به اون سوال جواب بدی

من همگامان رو دارم ولی من فقط از دست های سراسری و سنجش مربوط به هر درس و تست های کنکور های سال قبل آخر کتاب و نکته اصلی هر ایه رو می خونم
    به نظر الکی همگامان اومده کتاب رو کپی پیست کرده
    خوب دوست عزیز باید دقیقا همون مطلب کتابو کپی کنه دیگه،دین و زندگی ماهیت درسش اینطوری هس
    منتها همگامان با کادر بندی و چارت بندی اومده همون مطالب کتابو آورده
    حالا خوبیش چیه؟
    چون مطالب مهمو یا اصطلاحا نکات درسو کادربندی کرده پس بهتر تو ذهن میمونه
    البته تو تستای آموزشیش یکم زده گاراژ
    البته من از گاج سفید سابق(خاکستری فعلی) هم قبلا استفاده کردم،انصافا اونم کتاب خوبیه،چون حداقل دخل و تصرف رو تو مطالب کتاب داشتن

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اولا" کنکور آزاد بر خلاف کنکور سراسری باید قبل از ازمون رشته، شهر و دانشگاه مورد نظر رو انتخاب کنی.
    6 تا انتخاب هم بیشتر نداری.
    با توجه به اینکه رشتتون ریاضی هست اگه می خواین توی رشته های مجموعه علوم مهندسی شرکت کنید باید کارت اعتباری رشته های غیر پزشکی (12 هزار تومانی) رو بخری.
    برای ثبت نام به دفترچه راهنمای ثبت نام دانشگاه آزاد مخصوص رشته های پزشکی و غیر پزشکی نیاز داری که می تونی از اداره پست تهیه کنی.
    بعد باید از توش کد رشته های مورد نظرت در دانشگاه های مختلف رو دربیاری. کنار بعضی از رشته ها علامت * خورده، یعنی فقط یکی از این ستاره دار ها می تونی انتخاب کنی.(مثلا" مهندسی مکانیک)
    به یه عکس 3×4 اسکن شده هم نیاز داری.
    در سایت azmoon.org (پس از خرید کارت اعتباری و دریافت کد ثبت نام و رمز ) وارد میشی.
    اولش ازت کد دانش آموزی میخواد ولی یه گزینه داره که نوشته شرکت در آزمون برای خود آموزی که با انتخابش دیگه لازم نیست کد دانش آموزی،معدل دیپلم و... وارد کنی.
    فرم رو پر می کنی.
    اگه محصل هستی (مثل من) وضعیت خدمت نظام وظیفه رو عدد 7 در نظر بگیر.
    اگه می خوای رشته های علوم مهندسی ثبت نام کنی مجموعه امتحانی رو عد 1(رشته های مهندسی) در نظر بگیر.
    کد حوزه آزمون هم از آخر دفترچه بگیر. کد استان دو رقمی و کد شهرستان سه رقمی است.
    زبان خارجی هم انگلیسی بزن مگه اینکه چیز دیگه ای بلدی.
    کد چهار رقمی رشته های دلخواهت رو وارد کن.(مثلا" رشته مهندسی برق قدرت واحد تهران جنوب کدش میشه 1866) رشته اولت هم سعی کن ستاره دار باشه...
    بعد از آپلود عکست یه بار اطلاعات رو بازبینی می کنی و تمام... راستی اگه چپ دست هستی checkbox مربوطه رو پر کن.
    بعد از ثبت نام دو تا کد بهت میده: کد رهگیری و شماره پرونده ازشون خوب مراقبت کن.
    موفق باشی.

میگم من که حوصله خوندن جدولو نداشتم
    کد 7 مال فارغ التحصیل هاست، من که هنوز دیپلمم رو نگرفتم سومم
    مهمه که کدوم رو زده باشم؟
    5رو زدم!!

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

برنامه کانون که میرفتیم این طوری بود که توی امتحانا پیش دانشگاهی فقط پیش دانشگاهی رو میخوندیم تا مسلط بشیم. پیش یک رو که کامل مسلط باشین میمونه پیش 2 و پایه. پایه رو توی عید میخوندیم. پیش یک رو هم باز توی عید مرور میکردیم. پیش 2 هم توی اردیبهشت میخوندیم.
    فعلا اگه پیش یک رو برا امتحانا بخونید هم امتحانا نمرتون خوب میشه هم برا کنکور هم مقداری از مبحث ها رو خوندین. و با یه تیر دو نشون زدین...
    همکلاسی من تا سال سوم یه دانش آموز معمولی بود بعد پیش دانشگاهی این قدر خوند شد دو رقمی کنکور! سال پیش دانشگاهی عادت داده بود خودشو به کم خوابیدن و 4 تا 5 ساعت بیشتر نمیخوابید. ساعت 22 شب میخوابید. ساعت 4 یا 3 صبح بلند میشد تست میزد! بعد ساعت 7 میومد مدرسه تا یک (اگه کلاس تست و ... هم داشتیم که تا 3 طول میکشید) مدرسه تموم میشد تو راه ساندویچ میخورد که میاد خونه وقتش هدر نره مینشست پای درس دوباره تا 11 شب!اینو خودش میگفت و هفته ای راحت 70 ساعت میخوند. یک ماه مونده به کنکور هفته ای 90 ساعت میخوند. رتبش دو رقمی شد اما من اگه سرم رو هم میزدن حاضر نبودم این طوری درس بخونم و زندگی کنم! اصلا اگه کم میخوابیدم یا بعد کلاس کمی استراحت نمیکردم سردرد میگرفتم! اون کلا کم خواب شده بود! به هر حال عجیب غریب بود!
    استعداد چندان اهمیتی نداره! تلاش و پشتکار و اراده مهمه! استعداد کمی کمک کننده است! اما نباشه هم با موردهای قبلی میشه جبرانش کرد! اما برعکسش امکان پذیر نیست!

بهانه ها الکی نیارین! کامیپوتر و اینترنت و ... رو بذارید کنار. روی درس تمرکز کنید.
    ..............
    شاید الان فکر کنید خیلی مونده تا کنکور. ولی چشم به هم بزنید عید شده. بعدش اردیبهشت خیلی سریع میگذره. خرداد میشه میبینید خیلی درسها مونده! خوندین یادتون رفته! نخوندین هنوز! و ... بعد تیر میشه و تا میاید به خودتون بجنبید صبح کنکور شده میرید سر جلسه فرم نظر خواهی پر میکنید و ساعت 8 سوال ادبیات رو شروع میکنید تا حدودا 12 و میاید خونه!
    به این فکر کنید که چه بخواید چه نخواید چند ماه دیگه میرید سر جلسه کنکور و سوال باید حل کنید. الان از وقتتون استفاده کنید و طوری درس بخونید و برنامه ریزی کنید که وقتی نتیجه کنکور اومد پشیمون نشید که چرا فلان کار رو نکردید. یا صبح کنکور بدونید هر کاری میشده انجام دادید و دیگه استرس نداشته باشید و با آرامش برسد سر جلسه.
    زمان خیلی سریع میگذره. به قول انیشتین زمان نسبیه و فعلا برای شما سریع میگذره ولی شما متوجه نمیشید! کاری به بقیه نداشته باشین که رتبه یک چیکار کرد و فلانی چیکار کرد الکی وارد حاشیه نشید کار خودتونو بکنید. با خودتون رقابت کنید و خودتونو قوی تر کنید. از زمانتون درست استفاده کنید که بعدا پشیمون نشید.
    کامپیوتر و ... رو بذارید کنار و تو نت کمتر بیاید اگه میخواید یه دانشگاه خوب و رشته ای که دوست دارین قبول شین. میخواید چهار تا کتاب بخونید و یاد بگیرید و تست بزنید! موشک که نمیخواید هوا کنید این قدر سوال میپرسین!
    به هر حال. قدر زمانتون رو بدونید.
    موفق باشید.

اینی که میگی دو رقمی شده ریاضی بود؟؟

اگه آره کجا قبول شد ؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

میگم من که حوصله خوندن جدولو نداشتم
    کد 7 مال فارغ التحصیل هاست، من که هنوز دیپلمم رو نگرفتم سومم
    مهمه که کدوم رو زده باشم؟
    5رو زدم!!
    کد اصلا توی سراسری هم مهم نیست چه برسه به آزاد !
    هر کدی بزنی بعدا وقتی میخوای ثبت نام کنی از روی مدارکت وضعیتت رو تشخیص میدن نه از روی کدی که زدی !
    موقع ثبت نام قراره مشاور نگاه کنه مدارکت رو و ببینه که وضعیتت چطوریه و خودش بقیه کارها رو میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

اینی که میگی دو رقمی شده ریاضی بود؟؟

اگه آره کجا قبول شد ؟
    با پیغام خصوصی جواب دادم...

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها امتحان نهایی انتگرال1 پیش ( جبرانی ) کی برگزار میشه و تا کجای کتاب امتحان میاد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تو کنکور نمی شد از وقت زمین برای بقیه اختصاصی ها استفاده کرد ولی تو کانون می شه!
    فکر کنم شما پارسال کنکور ندادی...احتمالا سالهای قبلش کنکور دادی...
    چون پارسال این قضیه تغییر کرد و زمین رو با دفترچه اختصاصی همزمان سر کنکور دادن...
    من اگه مطمئن نباشم حرفی رو نمیزنم،بهتره از یکی که پارسال کنکور داده بپرسی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •