تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 310 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3093

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 6

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

اگر با unistall و install مشکلت حل نشد احتمالا ایراد از خود سی دی یا دی وی دی هست اگرقبلا ازش استفاده میکردی و مشکلی هم نداشت چون مدت زمان زیادی هست که داری ازش استفاده میکنی یا حا لا هرچی احتمالا خش افتاده روی اون یا خراب شده از یه شرکت دیگه بازی رو بخر و امتحان کن شاید مشکلت حل شد چون واسه منم پیش اومده, یه راه دیگه هم هست که موقع اجرای بازی هر چی برنامه روی سیستم داری از حالت اجرا خارج کن و فقط بازی رو run کن اگر بازم مشکلت حل نشد احتمالا از ویندوزت هست.
    در ضمن مشخصات سیستمتو هم بگو شاید اصلا سیستمت نمیتونه این بازی رو ساپورت کنه .

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

من که نگفتم برید بازیکن ها رو ادیت کنید منظورم این بود که به جای تلاش کردن اول بری این مورد ها رو چک کنید خب هر کسی که خوبی داره یه بدی یکی رابونا میزنه شوت غیر تخصصیش خوب در نمیاد یکی دیگه...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

بچه ها برید این گلو دانلود کنید حالشو ببرید.بهترین گل زده شده در تاریخ ساکر 6 به گواه دوستان.توی امضام گذاشتم.
    آره من خودم این گلو تایید کردم واز اونجایی که در pes آدم معتبری هستم پیشنهاد میکنم این کارو بکنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

من که نگفتم برید بازیکن ها رو ادیت کنید منظورم این بود که به جای تلاش کردن اول بری این مورد ها رو چک کنید خب هر کسی که خوبی داره یه بدی یکی رابونا میزنه شوت غیر تخصصیش خوب در نمیاد یکی دیگه...
    چه فرقی میکنه خب؟ برای انجام این حرکت باید اون دو مورد که اشاره شد رو به عدد 2 رسوند و هیچ بازیکنی هم تو pes پیدا نمیشه که بطور پیش فرض اون دو موردش روی عدد 2 باشه (منظورم بازیکنای تکنینکی مثل رونالدینهو و مسی و ... هست) پس باید خودمون اونا رو ادیت کنیم ولی من فکر کنم وحدس میزنم که بدون کم کردن اون دو مورد و بدون ادیت کردن هم میشه اینکار رو انجام داد و قلق هم داره!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

چه فرقی میکنه خب؟ برای انجام این حرکت باید اون دو مورد که اشاره شد رو به عدد 2 رسوند و هیچ بازیکنی هم تو pes پیدا نمیشه که بطور پیش فرض اون دو موردش روی عدد 2 باشه (منظورم بازیکنای تکنینکی مثل رونالدینهو و مسی و ... هست) پس باید خودمون اونا رو ادیت کنیم ولی من فکر کنم وحدس میزنم که بدون کم کردن اون دو مورد و بدون ادیت کردن هم میشه اینکار رو انجام داد و قلق هم داره!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زیاد نیازی به این کارا نیست.من که رابونا رو فقط با فراهم کردن شرایط با مسی و مارادونا میزدم.مخصوصا مارادونا.دیگه نمیرفتم دستکاریشون بکنم.

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

اگر با unistall و install مشکلت حل نشد احتمالا ایراد از خود سی دی یا دی وی دی هست اگرقبلا ازش استفاده میکردی و مشکلی هم نداشت چون مدت زمان زیادی هست که داری ازش استفاده میکنی یا حا لا هرچی احتمالا خش افتاده روی اون یا خراب شده از یه شرکت دیگه بازی رو بخر و امتحان کن شاید مشکلت حل شد چون واسه منم پیش اومده, یه راه دیگه هم هست که موقع اجرای بازی هر چی برنامه روی سیستم داری از حالت اجرا خارج کن و فقط بازی رو run کن اگر بازم مشکلت حل نشد احتمالا از ویندوزت هست.
    در ضمن مشخصات سیستمتو هم بگو شاید اصلا سیستمت نمیتونه این بازی رو ساپورت کنه .
    گرافیک128
    رم256 قبلا این اتفاق برای الون 9 افتاده بود که مجبور بودم تو ویندوز98بازی کنم ولی این یکی رو 98 نمیاد البته ویندوزمم عوض کردم !شاید بخاطر ویندوز

پروفشنال SAJAD DP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام
    دوستان اگر اهل ويرايش بازي باشيد تا حالا اسم Fan Pes Editor رو شنيديد
    اگر هم نمي دونيد بايد بگم باهاش ميشه آبشن فايل از بيرون بازي ويرايش كرد
    من يه تغييراتي در برنامه دادم به زودي هم يك نسخه‌ي ديگه ي ذارم كه در اون طرح پرچمي كه دست تماشاچيان هست عوض شده ( هم در ازي هم در برنامه )
    لينك دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد: مجنون المهدي

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

گرافیک128
    رم256 قبلا این اتفاق برای الون 9 افتاده بود که مجبور بودم تو ویندوز98بازی کنم ولی این یکی رو 98 نمیاد البته ویندوزمم عوض کردم !شاید بخاطر ویندوز
    روی xp امتحان کن احتمالا مشکلت ویندوزه
    البته رم 256 برای این بازی کمه ولی کارت گرافیک کافیه
    Last edited by farhad200; 21-08-2007 at 23:00.

داره خودمونی میشه shepesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    .WwW

پيش فرض

سلام...
    یه سوال دارم شاید به ظاهر خنده دار باشه...
    ولی می خوام بدونم ساده ترین روش گلزنی تو ساکر چیه...
    با سانت یا شوت یا بیای داخل پاس بدی ویا های دیگه...
    ممنون میشم بگین...
    اینجا کسی هست که با چلسی بازی کنه چند تا سوال داشتم...
    در مورد روش گلزنی هم ممنون میشم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •