تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 1805 اولاول ... 1331832232292302312322332342352362372432833337331233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این شاتل که همه میگن دزد ، شرف داره به مخابرات. بخدا اگه فیبر نبودم میزفتم شاتل میگرفتم
    الان شاتل 1ساله 15g با پهنای 4m حدود 100 تومن میشه
    ولی مخابرات 1ساله 24g با پهنای 2m دقیقا 222 تومن ازم پول گرفته
    بعد بگین شاتل دزده.
    دزد بودن شاتل رو منکر نشو . اونم دزده . منتهی فرقش با مخابرات اینه که مخابرات زورش زیاده و زورگیری میکنه (با دزدی فرق داره ) ولی شاتل مخفیانه میاد ازت دزدی میکنه . من خداییش از مخابرات تا حالا ندیدم حجمم رو بخوره یا جور دیگه ولی پول زور داریم بهش میدیم . از اون طرف شرکتهای دیگه حجم خوری زیادی دارن و حتی قطع و وصلی و دردسرهای دیگه . واسه همینه که خیلی ها با اینکه فیبر نیستن اومدن باز هم مخابرات میگیرن . من خودم تا حالا از اول فن آوا بودم . بعد شاتل ، بعد پارس انلاین ، بعد مخابرات نامحدود ، بعد دوباره شاتل ، دوباره مخابرات . توی اینا همه پشتیبانی مخابرات از همه ضعیفتر ولی دردسرش واسه من یکی که کمتر بوده .

اه چقدر سرعت الان پایینه واسه بعضی سرورها . حتی سرورهای مستقیم .

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

جناب ulsss
    لطفا ببنیدید این لینک رو با چه سرعتی میتونید دانلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرعت دانلود حدود 110 kb/s با idm
    Last edited by ulsss; 14-05-2013 at 01:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان من یک شایعاتی شنیدم که می خوان دوباره طرح های نامحدود رو بر گردوند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سرعت دانلود حدود 110 kb/s با idm
    سرعت دانلود من متغیره بین120 تا220 کیلو بایت در ثانیه
    دوشبه اینترنت من رکورد میزنه شبی0کیلو بایت دانلود میکنم مال شما هم اینطوریه؟

داره خودمونی میشه erfangame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[QUOTE=amin1374;7628627]
    دقیقا برای منم همینجوری 2 شب 4.9 گیگ دان کرده بودم دقیقا همونو تو روز حساب کرده جالب تر اینه که 11.1 گیگ! زده برام آپلود !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا جمع کردم مقادیر آپلود رو شدش 1 گیگ یعنی 10.1 گیگ دزدی 1گیگم دانلود کرده زده میشه 9 گیگگگگگ!!!!1
    4 گیگه دانلود شبانم که از حسابم کم شده بود رو بعد از 5 روز به حسابم برگردوندن.
    ماله شما رو چطور؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چند وقتی هست در یه ساعات محدودی هیچ سایتی بجز چند سایت خاص مثل سایت خود مخابرات برای من باز نمیشه، ربطی هم به پروتکل ها و پورتهای مختلف و باز بسته بودنش و این عدم دسترسی های فعلی نداره. بذارین یه مثال بزنم مثلا همین صبحی که برای من این اتفاق افتاد خبرگزاری مهر رو باز می کرد ولی فارس رو نه! هر دو هم دولتی هستند و... یه حالت خاصی دقیقا مثل اینترنت ملی که تصور می کنید یعنی فقط یه سری سایت های خاص که خودشون می خوان رو باز می کنه، دانلود هم که تعطیل از هرجا میخواد باشه! این حالت قبلا هم برای من اتفاق می افتاد ولی اخیرا بیشتر شده میخواستم ببینم شما هم همچین مشکلی رو داشتید یا نه؟!

8. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

چند وقتی هست در یه ساعات محدودی هیچ سایتی بجز چند سایت خاص مثل سایت خود مخابرات برای من باز نمیشه، ربطی هم به پروتکل ها و پورتهای مختلف و باز بسته بودنش و این عدم دسترسی های فعلی نداره. بذارین یه مثال بزنم مثلا همین صبحی که برای من این اتفاق افتاد خبرگزاری مهر رو باز می کرد ولی فارس رو نه! هر دو هم دولتی هستند و... یه حالت خاصی دقیقا مثل اینترنت ملی که تصور می کنید یعنی فقط یه سری سایت های خاص که خودشون می خوان رو باز می کنه، دانلود هم که تعطیل از هرجا میخواد باشه! این حالت قبلا هم برای من اتفاق می افتاد ولی اخیرا بیشتر شده میخواستم ببینم شما هم همچین مشکلی رو داشتید یا نه؟!
    سیستم جدید فیلترینگ به گونه ای هست که حرام و حلال بودن سایتها رو هوشمند تشخیص میدهد ممکن هست در ان زمان اشتباهی رخ داده

10. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SMNsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برای من هم بعضی وقت ها اینجوری می شه. از سازمان فیلترینگ نیست. از خود همین مخابراته. در بدترین شرایط که هیچ سایتی باز نمی شه سایت iran.ir با سرعت بالا باز میشه!!!!!!!

------------------------------------------------------------------------------

از کجا باید بفمیم خط تلفن، نوری هست یا مسی؟ اگه نوری باشه، فقط می شه از مخابارت خرید؟

12. این کاربر از SMNsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برای من هم بعضی وقت ها اینجوری می شه. از سازمان فیلترینگ نیست. از خود همین مخابراته. در بدترین شرایط که هیچ سایتی باز نمی شه سایت iran.ir با سرعت بالا باز میشه!!!!!!!

از کجا باید بفمیم خط تلفن، نوری هست یا مسی؟ اگه نوری باشه، فقط می شه از مخابارت خرید؟
    زنگ بزن مخابرات بهت میگه.اگر نوری باشه فقط از مخابرات می تونی بگیری

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

معلوم نیست دارن چیکار میکنن این مخابرات چی ها!

یک راهش اینه که پیش شماره ات رو توی یکی از این سایتهای شرکتهای خصوصی مثل شاتل چک کنی، اگه بگه نمیتونن بهت سرویس بدن یعنی فیبر نوری. بله اگه نوری باشه فقط باید از مخابرات بگیری متاسفانه!

15. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •