تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 555 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من هم ایفون دارم هم گالاکسی 2 به نظرم اندروید خیلی بهتره

2. 4 کاربر از Mr.Vahid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه compi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این رامی که گذاشتین مشکلاتی داره مثل force close تو وب بروزر و همچنین هنگ کردن تو وب بروزر که توصیه نمیشه.

دوست عزیز مبارک باشه.
    دو تا رام خوب برات معرفی میکنم.
    یکی بالایی که گفتم رام کوک شده خوب با ساپورت فارسی.
    یکی هم رام DR.AKRIM که منوها رو هم میتونی فارسی کنی.
    به نظرم همین DR.AKRIM رو نصب کن.
    طزیقه نصب:

اول کرنل زیر رو دانلود کن و نصبش کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طریقه نصبش:unzip کرده و فایل tar رو تو برنامه odin قسمت pda انتخاب کرده و تیکش رو زده و استارت رو بزن فلش کنه.20 ثانیه طول میکشه.
    بردن گوشی به حالت دانلودینگ رو هم بالا گفتم.
    نصب این کرنل باعث میشه ClockworkMod Recovery نصب بشه تا از طریق اون بتونی رامها رو نصب کنی.
    دوم هم این کرنل رو نصب کن:

کد:
    طریقه نصب این کرنل هم دقیقا مثل بالاییه.
    بعد از اینکه نصب شد گوشی رو خاموش کن و با نگه داشتن (power+volume up +home)
    گوشی به حالت ریکاوری مد میره.
    مثل شکل زیر:

حال reboot system now رو بزن تا گوشی ریستارت بشه.
    رام عربی رو دانلود کن:

کد:
    رام رو به حافظه گوشی کپی کن.
    باز گوشی رو به حالت ریکاوری مد ببر.یه بار wipe data/factory reset رو بزن تا وایپ کامل بشه.(توجه داشته باش که اگه میخواهی از اطلاعات گوشی بکاپ داشته باشی حتما قبلش با گزینه backup/restore یه بک آپ بگیر)
    خب الان به قسمت install zip from sd card رفته و choose zip from sdcard رو انتخاب کن و برو رام رو انتخاب کن تا فلش کنه.
    چند تا عکس از این رام:

منابع:
    XDA-DEVELOPERS.com
    ce4arab.com

ویرایش:دوستان این رام عربی و فارسی یک مشکل تو بروزر داره که اونم موقع زوم و اسکرول کردن سرعتش به شدت کاهش پیدا میکنه.
    برای رفع این مشکل این فایل زیر رو نصب کنید و از طریق ریکاوری نصبش کنید.
    این فایل توسط دوست خوبمون alisun تو سایت android-ir تهیه شده.
    لینک دانلود:
    کد:
    موفق باشید.

سلام دوستان اهل فن .
    من تجربه نصب رام ها رو دارم . رامی که در بالا نصب میشه عربی است و مشکل فارسی نداره ولی swype تایپ نمیکنه و در منوی خاموش کردن گوشی چند گزینه دیگر اضافه کرده و از همه مهمتر درصد باطری رو نشون میده که خیلی کاربردی است. ولی با نصب رام فارسی jpkf3 که تولید خود gingerbread.jpkf3 هستش قابلیت های بالا حذف میشه ( از این سایت گرفتم - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . ولی من تجربه نصب رام فارسی همزمان با رام build number - akrimjpkf1 را دارم . حالا میخوام بدونم اخرین رام چه برتری به رام akrim داره ؟ آیا مشکلی برای گوشی بوجود نمیاد؟

4. این کاربر از compi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

یه حرفو ار من کنکوری گوش کنین!(یعنی اینکه دیگه نمیام اینجا واسه خودتون میگم!)

جواب اونهایی که میگن آیفون بهتره یا بدتره رو توی پخ بدین!
    اگه یادتون باشه سنسیشنی ها یه زمونی ریخته بودن اینجا و چه بحثایی پیش اومد

خوب این گوشی یه گوشی شاخه مسلمه که همه میخوان با هم رده نشون دادن گوشی مورد علاقشون با اون گوشیشون رو بکشن بالا!

فعلا!

راستی برام دعا کنین دانشگاه خوب قبول شم

6. 5 کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iman206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ظاهرا پارس مایکروتل گوشی رو به قیمت نجومی 931 تومن وارد کرد:
    کد:

8. 4 کاربر از iman206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

چه خبره بابا...
    همیشه سامی با قیمتی خوب وارد میکرد که...ما رو باش که منتظر بودیم مایکروتل بیاره تا بخوره توسر بی گارانتی بعدش برم بخرم
    البته اولشه شاید تا2 -1ماه دیگه با گارانتی 800 بشه خدا میدونه
    دوستدار شما یاشار

10. 4 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein-sam81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تائيد ميشه
    الان با مايكروتل صحبت كردم با قيمت 931 تومن داره ميفرشه
    رامش همون رام فارسيه كه تو فروم گفتن بچه ها
    با اين قيمت الان بدون گارانتي ها دوباره گرون ميشن و به قيمت 880 ميرسن
    پس الان كه 800 بخرين تا فردا پس فردا دوباره گرون ميشه
    اينم از مايكروتل كه همه ميگفتن قيمت خوب ميده
    اين مملكته داريم
    يه روز خوب مياد اينو ميدونم

12. 7 کاربر از hossein-sam81 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

گوشی جدید سامسونگ با پردازنده ای 1.4 گیگا هرتزی

گروه خبری GSM: شایعات منتشر شده حاکی از آن است که شرکت سامسونگ قصد دارد مدل به‌روزشده گوشی هوشمند Galaxy S II که این روزها محبوبیت فراوانی دارد را با پردازنده 1.4 گیگاهرتزی روانه بازار کند.

به گزارش ایستنا، این گوشی به‌روز شده علاوه بر آنکه پردازنده قوی‌تری را شامل می‌شود، قابلیت NFC مربوط به سیستم ارتباطی کوتاه‌برد دستگاه‌های الکترونیکی همراه برای پرداخت پول از طریق گوشی را نیز در خود جا داده است و در کل به عنوان گوشی جدید محسوب می‌شود که با مدل قبلی خود کاملا متفاوت است.

بر اساس اخبار رسیده شرکت سامسونگ در این گوشی جدید سیستم Exynos SoC را نیز به روز خواهد کرد و پردازنده گرافیکی Mali-400MP و رم یک گیگابایتی را به‌کار خواهد برد. در حالی که پردازنده مرکزی مدل قبلی این گوشی هوشمند با توان 1.2 گیگاهرتز فعالیت می‌کرد، مدل جدید این محصول به پردازنده پرقدرت 1.4 گیگاهرتزی مجهز شده است.

به گفته منابع آگاه این گوشی هوشمند جدید می‌تواند رقیبی سرسخت برای گوشی هوشمند iPhone 5 اپل باشد که قرار است در ماه سپتامبر وارد بازار شود.
    دوستدار شما یاشار

14. 2 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

گوشی جدید سامسونگ با پردازنده ای 1.4 گیگا هرتزی

گروه خبری GSM: شایعات منتشر شده حاکی از آن است که شرکت سامسونگ قصد دارد مدل به‌روزشده گوشی هوشمند Galaxy S II که این روزها محبوبیت فراوانی دارد را با پردازنده 1.4 گیگاهرتزی روانه بازار کند.

به گزارش ایستنا، این گوشی به‌روز شده علاوه بر آنکه پردازنده قوی‌تری را شامل می‌شود، قابلیت NFC مربوط به سیستم ارتباطی کوتاه‌برد دستگاه‌های الکترونیکی همراه برای پرداخت پول از طریق گوشی را نیز در خود جا داده است و در کل به عنوان گوشی جدید محسوب می‌شود که با مدل قبلی خود کاملا متفاوت است.

بر اساس اخبار رسیده شرکت سامسونگ در این گوشی جدید سیستم Exynos SoC را نیز به روز خواهد کرد و پردازنده گرافیکی Mali-400MP و رم یک گیگابایتی را به‌کار خواهد برد. در حالی که پردازنده مرکزی مدل قبلی این گوشی هوشمند با توان 1.2 گیگاهرتز فعالیت می‌کرد، مدل جدید این محصول به پردازنده پرقدرت 1.4 گیگاهرتزی مجهز شده است.

به گفته منابع آگاه این گوشی هوشمند جدید می‌تواند رقیبی سرسخت برای گوشی هوشمند iPhone 5 اپل باشد که قرار است در ماه سپتامبر وارد بازار شود.
    دوستدار شما یاشار
    والله من میخوام این S2 رو بخرم سر این داغیش موندم.سامسونگ به جای اینکه هی بیاد فرکانسو ببره بالا بیاد این مشکلات این تیپی رو حل کنه.
    این داغی زیاد هم بی تاثیر نیست مطمئنا همونطور که دوستمون گفت بعد از یک مدت اثرات خودشو نشون میده.

---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

اینم از مایکروتل.
    باز گلی به گوشه جمال یاس که سنسیشن رو با قیمتی پایین تر از بی گارانتی وارد بازار کرد همه مجبور شدن قیمتا رو بکشن پایین.
    حالا با این وضع دیگه بی گارانتی بعیده کسی زیر 850 بده.همه دنبال سوء استفاده هستن.

16. 5 کاربر از mehdixp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein-sam81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Samsung در حدود 3 میلیون Galaxy S II در 55 روز فروخته است و رکورد شکسته است

این نوار را برای دیدن تصویر به اندازه واقعی 590x383 پیکسل کلیک کنید.

این خبر برای شما نباید سوپرایز باشد چون همه انتظار موفقیت چشمگیر Galaxy S II را داشته ایم.در حدود 43 میلیون در کمتر از 2 ماه یعنی 55,545 در هر روز.
    البته این موفقیت را مدیون اروپا نیز است و این را هم فراموش نکنیم که 1 میلیون Galaxy S II فقط در خانه آن یعنی در کره به فروش رفته است.
    با عرضه این گوشی در کانادا که به زودی رخ خواهد داد و عرضه آن در حدودا ماه آینده(علت تاخیر درگیری با اپل است)در امریکا انتظار شکستن رکورد Galaxy S میرود که در حدود 10 میلیون بوده است.

منبع:
    کد:

18. 4 کاربر از hossein-sam81 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iman206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این قیمت خیلی گرونه. گارانتی اصلی اصلا مراعات مصرف کننده رو نکرد و ماکس قیمت که میتونست بفروشه رو تعیین کرد. در حالی که یاس برای سنسیشن کلی قیمتها رو شکست و پایین آورد.
    من مطمئنم قیمتهای بازار بالا میکشه با این کارشون. حال من یکی که گرفته شد. وزنه قیمتی سنسیشن داره سنگین و سنگین تر میشه. شاید از لج اینا هم که شده برم سنسیشن بگیرم.
    بابا چه خبره 931 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟

20. 2 کاربر از iman206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •