دوستان یاری کنید
دوستان یاری کنید
این مرحله night shift چه غلطی باید کرد ؟![]()
اون که تابلوعه !
با اسنایپ باید دشمنا رو بزنی.
سرعت عمل توش مهمه.
سریع پیدا کن دشمنا کجان![]()
اگه اولش رو میگی که باید با اسنایپ چراغ های پارکینگ رو بزنی و به قول دوستمون خیلی باید سرعت عملت زیاد باشه![]()
اگر به تبلیغات دایس و اونطور که درباره داستان بازی گفته بود توجه میکردی باید خیلی بهتر از این ها بود... بتلیفد 3 هم از چه نظر بهتر از بقیه هست؟ گرافیک و البته مولتی پلیر شاهکار که هیچ عنوانی کیفیت این بخش رو نداره ولی این دو مورد برای بهتر بودن هست؟MW و سری COD به طور کل میتونه بهتر باشه البته این رو هم در نظر بگیرید که اگر MW رو با بتلیفید در نظر بگیریم یا BO هر دو از داستان خوب و بهتر در بخش تک نفره نسبت به بتلفیلد برخوردار هستن و اینکه گیم پلی خیلی خوبی هم داره البته نه اینکه بتلیفد گیم پلی خوبی نداشته باشه اینطور نیست منظروم این هست که کیفیت کلی بالاتری نسبت به بتلفیلد داره و البته بتلیفد بخش چند نفره شاهکار و بهتر رو نسبت به MW داره!کی گفته اونطور که باید ظاهر نشد ؟ یه بازی اسم ببر که تو این سبک بهتر از BF3 باشه ...
این طور موارد با توجه به نظر مخاطب هست یکی بتلیفید رو شاهکار میدونه یکی هم سری COD رو و نمیشه واقعا گفت کدوم بهتره هر کدوم کیفیت خودش رو داره ولی به نظر من هر دو شاهکار هستن.
حرف عرفان عزیز هم در آخر همین تبلیغات دایس بود که اینطور هم انتظار میرفت نیست یعنی داستان خیلی بهتر از عنوان های اول شخص و همینطور دیگر موارد که میشد بهتر هم باشه.
بعد اینکه یک نقد هست دیدگاه یک نفر دیگه اینطور برداشت کردن داره؟ شما نقد رو گذاشتی باید ایراد گرفت چرا این رو گفتی؟ نظر هر کسی برای خودش قابل احترام هست و چیزی هم که عرفان جان گفت هم قابل احترام و هم منطقی هست!
دوستان یه سوال .؟؟ سیستمی که BF3 رو خیلی خوب جواب داده به نظرتون MW3 رو ساپورت میکنه ؟![]()
mw3 رو میخوره !
من خودم سری های قبلی بتل فیلد رو اصلا قابل مقایسه نمیدونستم با سری cod . همیشه هم طرفدار cod هستم اما این نسخه از بتل فیلد واقعا فرق کرده و دیگه مثل قبل نیست
تو این نسخه به نظرم گیم پلی بهتر از مدرن وار شده و گرافیکش هم که واقعا عالیه
داستان بازی و ورند پیش روی بازی هم من نمیدونم چرا میگید قوی نیست ؟ به نظر من خیلی جالب بوده و در حد عالی
طرفدارهای cod چون احساس میکنن این بازی رقیب MW هست ممکنه با یه دید بدی بهش نگاه کن و در حال بازی توقعشون بره بالا . ولی من فن هیچ کدوم نیستم و هر بازی بهتر باشه میرم سمت اون
BF 3 هم نشون داد واقعا روش کار شده و خیلی بیشتر از اون چیزی که ازش انتظار داشتم شد ...
همینطور که من هم اشاره کردم گرافیک واقعا شاهکار و البته این مورد رو هم باید گفت که این رو هم اشاره کردم بخش چند نفره واقعا شاهکار حتی نسبت به بد کمپانی هم خیلی بهتر شده و در کل عنوانی هم نیست اینطور با کیفیت باشه تو بخش چند نفره...
گیم پلی از چه نظر بهتر از COD ؟ نمیشه گفت واقعا بهتر بود اگر هم گفته بشه شبیه به هم هست این هم زیاد درست به نظر نمیرسه در کل گیم پلی COD خاص خودش هست و گیم پلی بتلیفد هم برای خودش که مخاطب میتونه از هر دو یا فقط یکی که بیشتر باهاش ارتباط برقرار میکنه لذت میبره.
این مورد رو هم گفتم دیگه! دایس رو این مورد تبلیغ زیاد داشت که باعث میشه با یک شاهکار در داستان روبرو باشیم که اونطور باید نبود ولی نگفتم که خوب نیست خیلی خوب بود ولی اونطور که میشد باشه نیست و اینکه در کل داستان MW رو در نظر بگیرید نسبت به شخصیت پردازی و دیگر موارد بهتر هست.
کسی شیراز این بازی را داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)