Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
دوست عزیز
من منوال شما را مطالعه کردم باید در منوی شما شبکه وجود داشته باشد .و شما می توانید هم فریمور و هم منوال فارسی تلویزیون تان را از این سایت بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منوال فارسی و انگلیسیم گرفتم دیروزم به اخرین فریمور اپدیت کردم ولی اصلا اون گزینه شبکه تو منو نیست اون دانگل وایرلس که اینا ساپورت میکنن از کجا میشه تهیه کرد؟قیمتشون چنده؟
دوست عزیز
فکر می کنم از نمایندگی سامسونگ بتوانید تهیه کنید.
سلام
اگه به صورت اتفاقي تغيير در گزينه هاي سرويس مد به وجود بياد آيا امكان داره تو كيفيت تصوير هم تاثير بزاره؟ من وارد سرويس مد شدم و از زماني كه خارج شدم احساس ميكنم كيفيت تصويرم تغيير كرده. اگه اينطوريه چطور ميشه اونو به حالت اوليه برگردوند؟ led 32 f4450
دوست عزیز
وارد یا خارج شدن تاثیری ندارد مگر اینکه آن آیتم را تغییر داده باشید که در این صورت باید به همان حالت و آیتم اول برگردانید. و برای اینکار لازم است که اطلاعات همان آیتم را قبلا یادداشت می کردید و اگر یادداشت نکردید در همان منوی مخفی اطلاعات مدل تلویزیونتان را که حالا است بطور کامل بنویسید تا کمک تان کنم
آیتمی را تغییر ندادم ولی فقط از زمانی که وارد منوی مخفی برای تنظیم ساعت epg شدم احساس میکنم رنگش بیشتر به سمت آبی رفته چیزی که شک دارم اینه که front color :n/a نوشته که نمیدونم از اول این بوده یا من تغییرش دادم wifi region :a بود که اینم مطمئن نیستم البته ساعتم نتونستم درست کنم... یک بار هم از منوی مخفی ریست فکتوری کردم..ممنون میشم راهنمایی کنید (گارانتی سام سرویسم هست)![]()
Last edited by arash-khan; 03-11-2013 at 00:33.
چگونه میشه کارکرد 6980 را دید؟ مثلا چند ساعت تا الان کار کرده.....
متشکرم
دوست عزیز
ساعت كاركرد
منوی مخفی که بازشد
به منويcontrol وزيرمنوي suboptions بريدروبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو بایدنوشته باشه
یا
Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
یاکد:
Service Menu >> SVC >> Panel Display Time
Service Menu >> SVC >>SVC INFO>>OK
یک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.
Last edited by matinpour; 03-11-2013 at 20:18.
دوست عزیز
ظاهرا تلویزیون شما مشگلی ندارد و اگر تغییر جزی کرده می توانید از منو --->:تصویر میزان رنگ و روشنایی و کنتراست را مطابق سلیقه خود تان تنظیم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)