تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 303 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    من منوال شما را مطالعه کردم باید در منوی شما شبکه وجود داشته باشد .و شما می توانید هم فریمور و هم منوال فارسی تلویزیون تان را از این سایت بگیرید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

من منوال فارسی و انگلیسیم گرفتم دیروزم به اخرین فریمور اپدیت کردم ولی اصلا اون گزینه شبکه تو منو نیست اون دانگل وایرلس که اینا ساپورت میکنن از کجا میشه تهیه کرد؟قیمتشون چنده؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من منوال فارسی و انگلیسیم گرفتم دیروزم به اخرین فریمور اپدیت کردم ولی اصلا اون گزینه شبکه تو منو نیست اون دانگل وایرلس که اینا ساپورت میکنن از کجا میشه تهیه کرد؟قیمتشون چنده؟

دوست عزیز
    فکر می کنم از نمایندگی سامسونگ بتوانید تهیه کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    اگه به صورت اتفاقي تغيير در گزينه هاي سرويس مد به وجود بياد آيا امكان داره تو كيفيت تصوير هم تاثير بزاره؟ من وارد سرويس مد شدم و از زماني كه خارج شدم احساس ميكنم كيفيت تصويرم تغيير كرده. اگه اينطوريه چطور ميشه اونو به حالت اوليه برگردوند؟ led 32 f4450

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    اگه به صورت اتفاقي تغيير در گزينه هاي سرويس مد به وجود بياد آيا امكان داره تو كيفيت تصوير هم تاثير بزاره؟ من وارد سرويس مد شدم و از زماني كه خارج شدم احساس ميكنم كيفيت تصويرم تغيير كرده. اگه اينطوريه چطور ميشه اونو به حالت اوليه برگردوند؟ led 32 f4450
    دوست عزیز
    وارد یا خارج شدن تاثیری ندارد مگر اینکه آن آیتم را تغییر داده باشید که در این صورت باید به همان حالت و آیتم اول برگردانید. و برای اینکار لازم است که اطلاعات همان آیتم را قبلا یادداشت می کردید و اگر یادداشت نکردید در همان منوی مخفی اطلاعات مدل تلویزیونتان را که حالا است بطور کامل بنویسید تا کمک تان کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    وارد یا خارج شدن تاثیری ندارد مگر اینکه آن آیتم را تغییر داده باشید که در این صورت باید به همان حالت و آیتم اول برگردانید. و برای اینکار لازم است که اطلاعات همان آیتم را قبلا یادداشت می کردید و اگر یادداشت نکردید در همان منوی مخفی اطلاعات مدل تلویزیونتان را که حالا است بطور کامل بنویسید تا کمک تان کنم
    آیتمی را تغییر ندادم ولی فقط از زمانی که وارد منوی مخفی برای تنظیم ساعت epg شدم احساس میکنم رنگش بیشتر به سمت آبی رفته چیزی که شک دارم اینه که front color :n/a نوشته که نمیدونم از اول این بوده یا من تغییرش دادم wifi region :a بود که اینم مطمئن نیستم البته ساعتم نتونستم درست کنم... یک بار هم از منوی مخفی ریست فکتوری کردم..ممنون میشم راهنمایی کنید (گارانتی سام سرویسم هست)
    Last edited by arash-khan; 03-11-2013 at 00:33.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

چگونه میشه کارکرد 6980 را دید؟ مثلا چند ساعت تا الان کار کرده.....
    متشکرم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چگونه میشه کارکرد 6980 را دید؟ مثلا چند ساعت تا الان کار کرده.....
    متشکرم
    دوست عزیز
    ساعت كاركرد
    منوی مخفی که بازشد
    به منويcontrol وزيرمنوي suboptions بريدروبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو بایدنوشته باشه
    یا
    Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
    یا
    کد:
    Service Menu >> SVC >> Panel Display Time
    Service Menu >> SVC >>SVC INFO>>OK
    یک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.
    Last edited by matinpour; 03-11-2013 at 20:18.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آیتمی را تغییر ندادم ولی فقط از زمانی که وارد منوی مخفی برای تنظیم ساعت epg شدم احساس میکنم رنگش بیشتر به سمت آبی رفته چیزی که شک دارم اینه که front color :n/a نوشته که نمیدونم از اول این بوده یا من تغییرش دادم wifi region :a بود که اینم مطمئن نیستم البته ساعتم نتونستم درست کنم... یک بار هم از منوی مخفی ریست فکتوری کردم..ممنون میشم راهنمایی کنید (گارانتی سام سرویسم هست)
    دوست عزیز
    ظاهرا تلویزیون شما مشگلی ندارد و اگر تغییر جزی کرده می توانید از منو --->:تصویر میزان رنگ و روشنایی و کنتراست را مطابق سلیقه خود تان تنظیم کنید.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •