داداش میگم لیست جک جونورایی که میشه بهشون تبدیل شد رو میدی؟مثلا بزنیم ست ریس ورولف یا گرگ میشه؟ ترول و...
همه رو لطف کن !
داداش میگم لیست جک جونورایی که میشه بهشون تبدیل شد رو میدی؟مثلا بزنیم ست ریس ورولف یا گرگ میشه؟ ترول و...
همه رو لطف کن !
help race 0 رو بزن تمامی race ها میاد با page down.up بالا پایین میشه. هر کدومو میخوای استفاده کن. چون هیچ سایتی تمامی race هارو نزاشته. ولی مشکلی که در در حالت سوم شخص دوربین مشکل داره. باقی کدهای race رو بهت میدم امتحان کن همشون یک کارو میکنن
setplayerrace
player.setrace
امکان داره با استفاده از این کدها لول هات در مراحل از دست بره.
این صفحه کل کدها
بهترینش اینه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
showracemenu
میتونی مدل موت رو عوض کنی. بدون اینکه لول هات خراب شه.ولی تغییر نژاد جنسیت و اسفاده از کاکتر های ساخته بازی یا همون preset ها همه چیزو باز خراب میکنه.
سلام
من توی کالج موندم نمی دونم چکار باید بکنم میگه برو با Tolfdir اگه اشتباه نکم حرف بزن که میرم هی میگه هیس.....
توی مپ هم علامت بالای کالج هست که باید یه توماری رو یاد بگیرم بعد بیام
منظورم بیشتر همون تبدیل شدن به جک جونور بود نه مدل مو و...
یادم بمونه یه عکس از دواکینم میارم![]()
آقا من تو MZoulf یا یه همچین اسمی گیر کردم، به یه در میرسم که کلید میخواد تا باز بشه، هر جارو هم گشتم پیدا نکردم، کسی میدونه کلیدش کجاست؟ ببخشید که عکس ندارم بذارم
سلام دوستان تو رو خدا یکی بگه سگ از کجا میشه خرید خواهش میکنم کمک کنید؟
یه شهر هست به اسم markarth، جلوی دروازه ی شهر سگ می فروشن، این شهر تو غربی ترین قسمت نقشه واقع است.
Markarth غرب نقشه هست میرید اونجا دم ورودی شهر یه اصطبل هست اونجا یه نفر یدونه میفروشه ولی اصلا بدرد نمیخوره سگ...![]()
سلام
چندتا سوال داشتم
۱.بعد من تازه اول بازیم و یه اژدها کشتم یه شات بهم داد.ایم شات به چه دردی میخوره و چه فرقی با پاور داره؟
۲.تو جیبش(اژدها)!!چندتا استخون و ات اشغال بود اینا به چه دردی میخورن؟
۳.یه ترژر مپ پیدا کردم.این به چه دردی میخوره؟
۴.تو بازی کلا چندتا اژدها هست و ابا همشون مثل اژدهای اول پیداشون میشه یا باید بگردیم پیدا کنیم؟
ممنون میشم همشو جواب بدید.
Last edited by Azhang; 23-12-2011 at 15:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)