نه با عابر بانک نمیشه.
اره دیگه بانک صاحب کارت میشناسه با مدرک شناسایی.
حتما نمیخواد خود شعبه صادر کننده عابر بانک بری هر شعبه ای که نزدیکه برو(البته از شعبات بانک کارتت نه هر بانکی).
نه با عابر بانک نمیشه.
اره دیگه بانک صاحب کارت میشناسه با مدرک شناسایی.
حتما نمیخواد خود شعبه صادر کننده عابر بانک بری هر شعبه ای که نزدیکه برو(البته از شعبات بانک کارتت نه هر بانکی).
Last edited by M o h a m m @ d; 23-07-2013 at 13:19.
نمیشه من با مدارک صاحب کارت برم و بگم؟
کار زیاد داره یا سریع رسیدگی می کنن؟
نه مگه اشنا داشته باشین.اره سریع کارت راه میندازن بدون نوبت یه لحظه با سیستم قفلش باز میکنه
آیا حساب 5 ساله بانک کشاورزی میشه بست؟؟؟
همنطور که دستمون گفتند باید تشریف ببرید بانک اگر مسدود شده باشد براتون خارج از نوبت فعال میکنند شاید کل کار 5 دقیقه طول نکشه
اما اگر کارت سوخته باشه ( چون بعضی از بانک ها کارت هاشون مسدود نمیشه بلکه میسوزه ) باید فرمی پر کنید که بعد از دو هفته کارت جدید به نام صاحب کارت صادر و در اختیار مشتری قرار میگیرد
کلیه مراحل رایگان میباشد - حتما صاحب کارت با مدارک شناسایی مثل کارت ملی یا شناسنامه باید حضور داشته باشید در غیر این صورت به هیچ وجه نمیشه کاری کرد البته اگر وکالت قانونی داشته باشید هم میتوانید به جای صاحب کارت مراحل رو طی کنید
بله امکانش هست اما یه مقدار جریمه و کسر از سود سپرده شامل این کار میشود که مقدار دقیق اون رو اطلاع ندارم
خیلی ممنون
فقط یه چیز: باید دفترچه حساب رو هم ببریم یا خود کارت با کارت ملی ببریم کافیه؟
نه فقط کارت ملی کافیه با کارت عابر بانک
سلام
تا آنجا که من میدونم پول صدور کارت جدید را میگیرند. (در بانک ملی حتا با افزایش کارمزد بعضی خدمات مابه التفاوت خدمات انجام شده ماههای قبل را هم از حساب کم میکنند)
به شخصه تا حالا دو مرتبه کارت بانک ملی ، یک مرتبه بانک پارسیان و یک مرتبه بانک ملت رو تعویض کردم هیچ هزینه ای دریافت نشد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)