احتمالا همون بوده (البته اگه نسخه ژاپنیش نبوده باشه)
گرافیک این بازی خیلی پایینه ولی وقتی بری تو بازی دیگه بیرون نمیای
من این بازی 6 یا 7 سال پیش بازی میکردم
احتمالا همون بوده (البته اگه نسخه ژاپنیش نبوده باشه)
گرافیک این بازی خیلی پایینه ولی وقتی بری تو بازی دیگه بیرون نمیای
من این بازی 6 یا 7 سال پیش بازی میکردم
یه سوال دیگه
این همسر که هیچ کاری نمی کنه فقط راه میره؟ :d
چجوری به کارگرا کار بدم؟
باید بری تو خونه هفت کوتوله اونجا باهاشون صحبت کنی بهشون کار بدی فکر کنم چون قلبشون کم بوده نتونستی بهشون کار بدی
فکر کنم دو تا HERVEST MOON رو با هم قاطی کردید توی پلی استیشن 1 تمام شهر از همان ابتدا باز است و گرافیک بازی پایین تر است ولی توی نسخه ی Wii اینطور نیست نسخه ی مخصوص کامپیوتر رو هم من ندیدم ولی امیدوارم یک بازی بر همین مبنا با گرافیک بالاتر و وسعت بیشتر برای کامپیوتر و کنسول های جدید بزنند
سجاد جان!
سلام
اینی که ما بازی میکنیم همون نسخه پی اس 1 ــه که فایل بازی رو با یک برنامه اجرامیشه و هیچ فرقی با نسخه پی اس 1 نداره
من میرم حرف میزنم ولی هیچی نمیشه همش حرف میزنن قلبشون هم کامل 10 تاستباید بری تو خونه هفت کوتوله اونجا باهاشون صحبت کنی بهشون کار بدی فکر کنم چون قلبشون کم بوده نتونستی بهشون کار بدی
ممنون![]()
سلام،
دوستان همونه! الانم روی دستگاه ps1 قدیمیم نشستم دارم بازی میکنم ای حالی میده!
یه بازی به همین اسم برای ps2 اومده بود! گرافیکش عالی بود نسبت به این دنبلاشم امیدوارم پیدا کنم!
اما نفهمیدم چطوری میشه زن گرفت!
علی جون!
سلام
اگه بخوای زن بگیری باید خونت رو دو درجه بزرگتر کنی و پر آبی رو داشته باشی و اون رو به دخترا نشون بدی تا اگه خواستن قبول کنن![]()
خوب من خیلی وقت پیش بازی میکردم یادم نمیاد که چی نوشته بود و باید چی میزدی!
ولی اگه یکم بخونی چی میگه حتما متوجه میشی
شایدم کاری تو مزرعه نداری که نمیان
آقای sajjadgameactor از این 233 صفحه این تاپیک حداقل 180 صفحش در مورد این بوده که آیا این بازی شهری داره یا نه.
اونوقت شما میگین که از همون اول شهر باز هست.
میشه بگین منظورتون از شهر کجاست؟؟میشه یه خورده توصیفش کنید؟؟
تاحالا خیلیا گفتن که شهر وجود داره ولی حتی یه مدرکم نشون ندادن که ما باور کنیم شهری وجود داره.
اگه شهری وجود داره شما یه مدرک نشون بدین تا ما باور کنیم.![]()
Last edited by hpk34; 01-05-2008 at 19:02.
سلام،
پر ابی چیه؟؟ چطوری به دست میاد؟؟؟
چجوری خونمو بزگر کنم(از اون نجاریه؟؟؟)
میگم چیتی چیزی ندارین؟؟؟!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)