توی منو فارسی رو خوب پشتیبانی میکنه
توی اس ام اس هم هیچ مشکلی با فارسی نداره
عکسها هم چیز زیاد خاصی نیست
اینجا واستون آپ کردم:
![]()
توی منو فارسی رو خوب پشتیبانی میکنه
توی اس ام اس هم هیچ مشکلی با فارسی نداره
عکسها هم چیز زیاد خاصی نیست
اینجا واستون آپ کردم:
![]()
1- ROM Manager رو روی سونی اریکسون X8 یا W8 خودتون نصب کنید، میتونید از فروشگاه آندروید دریافت کنید،سپس clockwork mod recovery رو نصب کنید
2- سونی اریکسون W8 خودتون رو با کابل USB به کامپیوتر وصل کنید، فایل "hc_NS_test-8.1.zip" رو که دانلود کرده بودید رو به SD Card منتقل کنید
3- گوشیتون رو به حالت ریکاوری ROM Manager ریستارت کنید، بعد وارد حالت ریکاوری میشید، برید به ROM Manager و backup / restore رو انتخاب کنید و از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید
4- از منوی ریکاوری کل اطلاعات رو پاک کنید(محتویات Delvik Cache)، زمانیکه به پایان رسید، برگردید به منوی اصلی ریکاوری و "Flash ROM from SD Card" رو انتخاب کنید،مسیری رو که فایل رو توش کپی کردید رو دنبال کنید(hc_NS_test-8.1.zip) و دنبال یه دایرکتوری بگردید که توش Android 3.0 HoneyComb رو روی سونی اریکسون W8 تون نصب کنید، به زودی نصب شدن به پایان میرسه، فقط کافیه که سونی اریکسون W8 تون رو ریبوت کنید، شما گوشیتون رو به Android 3.0 HoneyComb جدید بروز رسانی کردید
اینم لینک دانلود فایل:
دوست عزیز اگه میشه لینک منبع رو هم بذاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه نمیشه.
ولی شما با استفاده از نرم افزارهای PDAnet و easytether و...می تونین با استفاده از کابل USB اینترنت گوشی رو به کامپیوتر بدین.
در ضمن نرم افزار BlueTether هم هست که میگن میشه اینترنت گوشی رو از طریق Bluetooth به کامپیوتر منتقل کرد(همونی که میخواستین قبلا)؛اینجا رو ببینین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
این رامی که شما گفتید رو تست نکردم.
---------------------------------------------------------------------------------------------
به نظرتون مصرفی که cell standby از باتری میکنه زیاد نیست ؟؟
یه سوال دیگه هم اینکه میشه کاری کرد که 2 تا رام رو گوشی نصب کرد ؟؟؟![]()
Last edited by Extreme-Forces; 07-08-2011 at 16:35.
با آندروید هیچ کاری نشد نداره
با The Multiboot thread میتونی این کار رو انجام بدی
ورژن جدیدش هم دیروز اومده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی اندروید3 روی x8 نصب کرده ؟!
چرا توی xda حرفی ازش نیست؟
ممکنه اما مموریت حداقل باید کلاس 6 باشهیه سوال دیگه هم اینکه میشه کاری کرد که 2 تا رام رو گوشی نصب کرد ؟؟؟
خب
مثل اینکه مشکل دوربین توی آندروید ورژن 2.3 دیگه برطرف شده
kuyaDROID | v3.1.149 | CM 7.1.0-pre [Android 2.3.5] | updated 06-08-11
:Feature
(Latest CM7 nightly feature (not everything
LED notification
Power option reboot to xrecovery
FM Radio and VGA Camera/Video
(Auto Brightness and new Performance setting (thanks nobodyAtall
Dual recovery with multiboot option
SD and Ext App2sd
Transparent Statusbar
(MDDI, overclock, undervolt, gesture (thanks to doixanh
(Multitouch and smartass governor (thanks to AnDyX
:Requirements
Latest baseband version xxx15 xRecovery CWM recovery (since v2.6.xxx and above)
:Instructions
It is important to backup your latest Rom Be careful to select the recovery for the update.zip In recovery select "install custom zip", or you can rename it first to "update.zip" then "select "install update.zip from SD Card If you came from CM7, the update zip would not remove your data partition, its only removed cache and dalvik-cache. "(If you upgrading from eclair or froyo, do "Factory reset (full wipe Reboot. first boot will take a while and wait for a moment before using it.:: Now with 3MP Camera. thanks to doixanh ::
:v3.1.149 :: download for xRecovery
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم تغییر مصزف باتری شاید به کالیبره شدن باتری یا تطابق با رام جدید مربوط باشه
راجبه بازی ها هم به نظرم مشکل از apk هاست
من خودم 2 تا بازی ای که گفتید حتی بدون اور روون پخش میکنم
البته بازی Brother In Arm 2 رو وقتی بدون اور اجرا کنم فقط توی صحنه هایی که خیلی شلوغ میشه و تیر اندازی زیاده کمی لگ داره
می خواستم بدونم x8 مثل x10 نمی شه قسمت گالری رو پوشه بندی کرد
خیلی ممنون واسه کمک کردن مرسی چشم حتما میزارم فقط اگه میشه اول جواب سوالات منو بگید لطفا
عرض کنم چجوری این برنامه clockwork mod recovery رو نصب کنم و از کجا دانلودش کنم
بعد گزینه سوم یعنی چی منظورم گزینه ی پاییه:
3- گوشیتون رو به حالت ریکاوری ROM Manager ریستارت کنید، بعد وارد حالت ریکاوری میشید، برید به ROM Manager و backup / restore رو انتخاب کنید و از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید
مورد چهارم هم توضیح بدید چجوری انجام بدم بالایی هم لطفا به زیبان ساده بگید چجوری انجام بدم
در آخر قبل از تشکر فراوان یه سوال داشتم این آندورید 3 مثل همون آندورید 3 که روی گوشیهای دیگه هست کار میده یا ناقصه؟
منتظر راهنمایی های شما هستم ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)