تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 403 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

داره خودمونی میشه hill-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

[/COLOR]
    بهترین رام از نظر پایداری باطری (به نظر من) در تمام رام هایی که نصب کردم FroyoBread.v022 است
    با این رام 2روز باطریم کار میکنه با توجه به استفاده از بیشترین امکانات گوشی (تماس-پیامک-اینترنت-موزیک) خوب کار میکنه
    راستی منوهای فارسی تو GDX6 چجوریه و مشکلی با نگارش فارسی نداره
    در ضمن اون تصویر چی هست؟ آیا ارزش داره بخاطرش راممو عوض کنم
    توی منو فارسی رو خوب پشتیبانی میکنه
    توی اس ام اس هم هیچ مشکلی با فارسی نداره

عکسها هم چیز زیاد خاصی نیست
    اینجا واستون آپ کردم:

2. 2 کاربر از hill-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام عزیزان یه موردی هست میخام عزیزانم لطف کنن ترجمه کنن ببینم چیه چرا که مژده برای خودتون هم هست روش نصب آندورید 3 روی ایکس 8 و دبلیو 8 هست من خودم خوندم میدونم چی میگه اما با برنامه ها که کار نکردم نمیدونم چجوریه لطفه ترجمه کنید کامل و بگید چجوریه کار با این برنامه هایی که گفته ---در پایین متن رو میزارم

1. Install the ROM Manager on your Sony Ericsson W8 or X8. Get it from Android Marketplace Location, then install the clockwork mod recovery.

2. Connect your Sony Ericsson W8 to your PC employing the USB information cable. Copy the “hc_NS_test-8.1.zip” file you downloaded to the SD memory card.

3. Restart your device in the recovery mode using ROM Manager. As soon as in Recovery Mode, go to ROM Manager and select backup / restore to back-up your information.

4. From the Recovery Menu do a total data erase (including Delvik Cache). When completed, go back to Recovery Principal Menu and choose Flash ROM from SD Card. Navigate the location you copied the ” [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ” file and follow the directions for installing Android 3.0 HoneyComb on your Sony Ericsson W8. As soon as the installation is over, just reboot your Sony Ericsson W8 device and here you go, you’ve just upgraded it to the new Android 3.0 HoneyComb
    منتظرم دوستان عجله کنید به نفعمونه
    1- ROM Manager رو روی سونی اریکسون X8 یا W8 خودتون نصب کنید، میتونید از فروشگاه آندروید دریافت کنید،سپس clockwork mod recovery رو نصب کنید
    2- سونی اریکسون W8 خودتون رو با کابل USB به کامپیوتر وصل کنید، فایل "hc_NS_test-8.1.zip" رو که دانلود کرده بودید رو به SD Card منتقل کنید
    3- گوشیتون رو به حالت ریکاوری ROM Manager ریستارت کنید، بعد وارد حالت ریکاوری میشید، برید به ROM Manager و backup / restore رو انتخاب کنید و از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید
    4- از منوی ریکاوری کل اطلاعات رو پاک کنید(محتویات Delvik Cache)، زمانیکه به پایان رسید، برگردید به منوی اصلی ریکاوری و "Flash ROM from SD Card" رو انتخاب کنید،مسیری رو که فایل رو توش کپی کردید رو دنبال کنید(hc_NS_test-8.1.zip) و دنبال یه دایرکتوری بگردید که توش Android 3.0 HoneyComb رو روی سونی اریکسون W8 تون نصب کنید، به زودی نصب شدن به پایان میرسه، فقط کافیه که سونی اریکسون W8 تون رو ریبوت کنید، شما گوشیتون رو به Android 3.0 HoneyComb جدید بروز رسانی کردید

اینم لینک دانلود فایل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز اگه میشه لینک منبع رو هم بذارید

4. 3 کاربر از hill-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام دستت درنکنه میگم راه نیست که بشه با بر نامه خود گوشی pc sony ericsson به نت کانکت شد
    نه نمیشه.
    ولی شما با استفاده از نرم افزارهای PDAnet و easytether و...می تونین با استفاده از کابل USB اینترنت گوشی رو به کامپیوتر بدین.
    در ضمن نرم افزار BlueTether هم هست که میگن میشه اینترنت گوشی رو از طریق Bluetooth به کامپیوتر منتقل کرد(همونی که میخواستین قبلا)؛اینجا رو ببینین:
    کد:

6. 2 کاربر از mehdi_halla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من منظورم رام GingerDX هست که باید 2بار در روز بزنمش به شارژ
    ولی با سری فلویو یک روز در میان شارژش میکنم
    سلام.
    این رامی که شما گفتید رو تست نکردم.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    به نظرتون مصرفی که cell standby از باتری میکنه زیاد نیست ؟؟
    یه سوال دیگه هم اینکه میشه کاری کرد که 2 تا رام رو گوشی نصب کرد ؟؟؟
    Last edited by Extreme-Forces; 07-08-2011 at 16:35.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.
    این رامی که شما گفتید رو تست نکردم.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    به نظرتون مصرفی که cell standby از باتری میکنه زیاد نیست ؟؟
    با آندروید هیچ کاری نشد نداره
    با The Multiboot thread میتونی این کار رو انجام بدی
    ورژن جدیدش هم دیروز اومده:
    کد:

9. 4 کاربر از hill-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

کسی اندروید3 روی x8 نصب کرده ؟!
    چرا توی xda حرفی ازش نیست؟

ممکنه اما مموریت حداقل باید کلاس 6 باشه

11. 2 کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خب
    مثل اینکه مشکل دوربین توی آندروید ورژن 2.3 دیگه برطرف شده

kuyaDROID | v3.1.149 | CM 7.1.0-pre [Android 2.3.5] | updated 06-08-11

:Feature
    (Latest CM7 nightly feature (not everything
    LED notification
    Power option reboot to xrecovery
    FM Radio and VGA Camera/Video
    (Auto Brightness and new Performance setting (thanks nobodyAtall
    Dual recovery with multiboot option
    SD and Ext App2sd
    Transparent Statusbar
    (MDDI, overclock, undervolt, gesture (thanks to doixanh
    (Multitouch and smartass governor (thanks to AnDyX
    • :Requirements
      • Latest baseband version xxx15
      • xRecovery
      • CWM recovery (since v2.6.xxx and above)

• :Instructions
      • It is important to backup your latest Rom
      • Be careful to select the recovery for the update.zip
      • In recovery select "install custom zip", or you can rename it first to "update.zip" then "select "install update.zip from SD Card
      • If you came from CM7, the update zip would not remove your data partition, its only removed cache and dalvik-cache.
      • "(If you upgrading from eclair or froyo, do "Factory reset (full wipe
      • Reboot. first boot will take a while and wait for a moment before using it.
    :: Now with 3MP Camera. thanks to doixanh ::

:v3.1.149 :: download for xRecovery
    کد:
    کد:

13. 8 کاربر از hill-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farshid9920062006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

رامم الان floyo 20 هست.نمیدونم شما اینترنت میرید با گوشی یا نه. ولی من که نمیرم مصرف باتریش برام خوبه. 2 ماه اول 1 روز بیشتر شارژ نگه نمیداشت. ولی الان تا 2 روز نگه میداره و نسبت به کارایی که باهاش انجام میدم مصرفش خوبه.(یه جورایی لمش دستمه)
    Brother In Arm 2 رو هم دارم ولی مال من همه جاش کند اجرا میشه. مثل اینکه مال هرکس یه جوره. مثلا مال من بازی gt racing moto academy کلا با لگ اجرا میکنه مگه اینکه رو 825 اوور باشه در حالیکه چند نفر از دوستان گفتند روون اجرا میکنن.
    به نظرم تغییر مصزف باتری شاید به کالیبره شدن باتری یا تطابق با رام جدید مربوط باشه
    راجبه بازی ها هم به نظرم مشکل از apk هاست
    من خودم 2 تا بازی ای که گفتید حتی بدون اور روون پخش میکنم
    البته بازی Brother In Arm 2 رو وقتی بدون اور اجرا کنم فقط توی صحنه هایی که خیلی شلوغ میشه و تیر اندازی زیاده کمی لگ داره

15. 3 کاربر از Farshid9920062006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abtin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

می خواستم بدونم x8 مثل x10 نمی شه قسمت گالری رو پوشه بندی کرد

17. این کاربر از abtin1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه he200619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

1- ROM Manager رو روی سونی اریکسون X8 یا W8 خودتون نصب کنید، میتونید از فروشگاه آندروید دریافت کنید،سپس clockwork mod recovery رو نصب کنید
    2- سونی اریکسون W8 خودتون رو با کابل USB به کامپیوتر وصل کنید، فایل "hc_NS_test-8.1.zip" رو که دانلود کرده بودید رو به SD Card منتقل کنید
    3- گوشیتون رو به حالت ریکاوری ROM Manager ریستارت کنید، بعد وارد حالت ریکاوری میشید، برید به ROM Manager و backup / restore رو انتخاب کنید و از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید
    4- از منوی ریکاوری کل اطلاعات رو پاک کنید(محتویات Delvik Cache)، زمانیکه به پایان رسید، برگردید به منوی اصلی ریکاوری و "Flash ROM from SD Card" رو انتخاب کنید،مسیری رو که فایل رو توش کپی کردید رو دنبال کنید(hc_NS_test-8.1.zip) و دنبال یه دایرکتوری بگردید که توش Android 3.0 HoneyComb رو روی سونی اریکسون W8 تون نصب کنید، به زودی نصب شدن به پایان میرسه، فقط کافیه که سونی اریکسون W8 تون رو ریبوت کنید، شما گوشیتون رو به Android 3.0 HoneyComb جدید بروز رسانی کردید

اینم لینک دانلود فایل:
    کد:
    دوست عزیز اگه میشه لینک منبع رو هم بذارید

خیلی ممنون واسه کمک کردن مرسی چشم حتما میزارم فقط اگه میشه اول جواب سوالات منو بگید لطفا
    عرض کنم چجوری این برنامه clockwork mod recovery رو نصب کنم و از کجا دانلودش کنم
    بعد گزینه سوم یعنی چی منظورم گزینه ی پاییه:

مورد چهارم هم توضیح بدید چجوری انجام بدم بالایی هم لطفا به زیبان ساده بگید چجوری انجام بدم

در آخر قبل از تشکر فراوان یه سوال داشتم این آندورید 3 مثل همون آندورید 3 که روی گوشیهای دیگه هست کار میده یا ناقصه؟

منتظر راهنمایی های شما هستم ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •