تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 258 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

اگه نباشه جاش خالی می مونه van123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

با سلام و خدا قوت
    ديروز واسه من از ياهو يه ميلي اومد كه متنش رو در زير قرا ميدم
    نوشته وارد ميل من شدن از آلمان
    من سري بعدش رمزم رو عوض كردم
    و لي چند تا سوال
    1- چطور مي تونم هويت طرف رو شناسايي كنم؟
    2-چطور بفهمم اون طرف چه كارايي با ميلم انجام داده؟
    3-آيا با تغيير پسورد كار ديگه اي هم بايدانجام بده؟

Hi reza,

On Sat, Nov 22, 2014 4:35 PM GMT+1, we noticed an attempt to sign in to your Yahoo account ........................................ from an unrecognized device in Germany.

If this was you, please sign in from your regularly used device.

If you haven't recently signed in from an unrecognized device and believe someone may have accessed your account, please visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to change your password and update your account recovery information.

Thanks for taking these additional steps to keep your account safe.

Yahoo

2. این کاربر از van123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با سلام و خدا قوت
    ديروز واسه من از ياهو يه ميلي اومد كه متنش رو در زير قرا ميدم
    نوشته وارد ميل من شدن از آلمان
    من سري بعدش رمزم رو عوض كردم
    و لي چند تا سوال
    1- چطور مي تونم هويت طرف رو شناسايي كنم؟
    2-چطور بفهمم اون طرف چه كارايي با ميلم انجام داده؟
    3-آيا با تغيير پسورد كار ديگه اي هم بايدانجام بده؟

Hi reza,

On Sat, Nov 22, 2014 4:35 PM GMT+1, we noticed an attempt to sign in to your Yahoo account ........................................ from an unrecognized device in Germany.

If you haven't recently signed in from an unrecognized device and believe someone may have accessed your account, please visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to change your password and update your account recovery information.

Yahoo
    سلام. شما نمیتونید تشخیص بدین . ممکنه خود شما باشید ( فیلترشکن روشن کرده باشین و در اون موقع ایمیل رو چک کردین )
    و یاهو داره بهتون میگه بهترین کار اینه که هرچه سریعتر پسورد اکانت رو تغییر بدین
    موضوع خاصی نیست.
    به راحتی نمیشه به اکانت دسترسی پیدا کرد. این ایمیل هم جهت امنیت اکانت ارسال شده. به نظر من بهتره پسورد اکانت رو عوض کنید وغیر از عدد و حروف از سمبل ها یعنی !@#$%^&*)(_+-= استفاده کنید.

4. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام و خدا قوتديروز واسه من از ياهو يه ميلي اومد كه متنش رو در زير قرا ميدمنوشته وارد ميل من شدن از آلمانمن سري بعدش رمزم رو عوض كردمو لي چند تا سوال1- چطور مي تونم هويت طرف رو شناسايي كنم؟2-چطور بفهمم اون طرف چه كارايي با ميلم انجام داده؟3-آيا با تغيير پسورد كار ديگه اي هم بايدانجام بده؟
    Hi reza,
    On Sat, Nov 22, 2014 4:35 PM GMT 1, we noticed an attempt to sign in to your Yahoo account ........................................ from an unrecognized device in Germany.
    Yahoo
    سلام
    وارد نشده . فقط سعی کرده وارد بشه اما تونسته
    مثلا چند تا پاسوورد رو امتحان کرده
    اگر وارد شده بود دیگه پیامی نمیاد براتون
    موقعی پیام میدن که سعی بشه برای ورود اما نتونه وارد بشه
    بنده خودم وقتی میام ایران و از کامپسوتر دیگه میخوام وارد ایمیل بشم , ازم سوال امنیتی رو میخواد و یا ایمیل جایگزین رو میخواد تا مطمئن بشه خودم هستم
    برام هم ایمیلی ارسال نمیشه که یکی از یه جا دیگه وارد شده چون میدونند خودم هستم
    این پیام فقط موقعی ارسال میشه که یکی تلاش کنه برای ورود انا نتونه وارد بشه ( try to sign in - attemp to sign in )

6. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور شما کدوم قسمت هست ؟ میشه با عکس نشون بدین؟؟؟
    منظورم همون ایمیل خود یاهو هست که هروز اخبارو میل میکنه

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قبلا برنامه ياهو مسنجر قابليتي داشت كه وقتي ايميل برات ميامد بالاي ساعت كامپيوتر نشون ميداد اما حالا اين قابليت حذف شده -راهي هست كه بشه برنامه روي ويندوز يا پلاگين مرورگر نصب كرد كه ايميل ها را فوري اعلام كنه -من تو طول روز حدود ٨٠ تا ١٠٠ ايميل برام مياد كه بايد چك كنم

Sent from my iPhone

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

قبلا برنامه ياهو مسنجر قابليتي داشت كه وقتي ايميل برات ميامد بالاي ساعت كامپيوتر نشون ميداد اما حالا اين قابليت حذف شده -راهي هست كه بشه برنامه روي ويندوز يا پلاگين مرورگر نصب كرد كه ايميل ها را فوري اعلام كنه -من تو طول روز حدود ٨٠ تا ١٠٠ ايميل برام مياد كه بايد چك كنم

Sent from my iPhone
    تا اینجایی که من میدونم این قابلیت هنوز هم وجود داره و هنوز هم کار میکنه. ممکنه ورژن مسنجر شما قدیم باشه. چون این قابلیت جزو قسمت های اصلی مسنجر هست و قابلیت حذف نداره!
    برای پلاگین مرورگر در انجمن مرورگرها مطرح کنید تا بهتر به جواب برسید.

10. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تا اینجایی که من میدونم این قابلیت هنوز هم وجود داره و هنوز هم کار میکنه. ممکنه ورژن مسنجر شما قدیم باشه. چون این قابلیت جزو قسمت های اصلی مسنجر هست و قابلیت حذف نداره!
    برای پلاگین مرورگر در انجمن مرورگرها مطرح کنید تا بهتر به جواب برسید.
    من ازاخرین ورژن استفاده میکنم حتی پاکش کردم و از سایت یاهو دئباره دانلود کردم اما بازم فایده نداشت
    ممنون میشم یک راهی پیشنهاد بدین

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من ازاخرین ورژن استفاده میکنم حتی پاکش کردم و از سایت یاهو دئباره دانلود کردم اما بازم فایده نداشت
    ممنون میشم یک راهی پیشنهاد بدین
    این قابلیت به احتمال زیاد حذف شده .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی میتونین روش زیر رو بررسی کنید . اما اگر جوابگو نبود بدونین که این قابلیت حذف شده .

وارد نرم افزار یاهو مسنجر بشین .
    از منوی Messenger گزینه Preferences رو انتخاب کنید .

در پنجره باز شده در Category در سمت چپ پنجره چندین گزینه وجود داره که شما باید Alerts & Sounds رو انتخاب کنید .

در صفحه نمایان شده در قسمت Alert me when شما باید به دنبال گزینه ای به نام I receive a message in Yahoo Mail بگردین و اون رو انتخاب کنید که لیستی از موارد مختلف رو در پایین و در قسمت Alert me by برای شما نمایش میده .

در قسمت Alert me by میتونین گزینه مد نظرتون رو برای زمانی که ایمیل جدیدی برای شما ارسال میشه رو انتخاب کنید . فقط بهتره در صورت انتخاب گزینه مورد نظر بقیه موارد رو غیر فعال کنین .

بهترین گزینه به نظر من اینه که Showing an icon in the system tray رو انتخاب کنید .

روش دیگه اینه که از افزونه ها استفاده کنید یا این که میتونید از نرم افزار poppeeper استفاده کنید . این نرم افزار مثل یاهو در Taskbar شما فعالیت میکنه و هر وقت ایمیلی به شما ارسال بشه اعلام میکنه .

از سرویس های زیر هم پشتیبانی میکنه .

POP3, IMAP , SMTP, GMail, HotmailMSNLiveMail, Yahoo, Mail.com, MyWay, Excite, Lycos.com, RediffMail, Juno, NetZeroPOP3, IMAP , SMTP, GMail, HotmailMSNLiveMail, Yahoo, Mail.com, MyWay, Excite, Lycos.com, RediffMail, Juno, NetZero

13. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پسوردم رو یادم رفته.شماره رو الکی دادم ولی سوال امنیتی رو می دونم.یاهو مسنجرم هم سیوه و می تونم باهاش وارد شم.2 هم ندارم.چکار کنم؟

داره خودمونی میشه aliram38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم دادن شماره موبایل که هر از چندی خواسته میشه , درست هست یا نه؟
    از نظر ایمنی میگم. بعدا مشکلی برام پیش نمیاد , مثل لو رفتن یا سو استفاده از شماره موبایل.
    تشکر میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •