اقا ممنون از همتون می خواستم من ساکن یه شهر دیگم نمی تونم برم بیام می خواستم بدونم میشه مثلا برم بیرون و 2 ساعت بعد از ساعت 5 که می گید میشه برم خونه ، برگردم تو پادگان 01 . بعد بعضی جاها پنج شنبه عصر و جمعه مرخصی می دن اینجا چطور ؟
اقا ممنون از همتون می خواستم من ساکن یه شهر دیگم نمی تونم برم بیام می خواستم بدونم میشه مثلا برم بیرون و 2 ساعت بعد از ساعت 5 که می گید میشه برم خونه ، برگردم تو پادگان 01 . بعد بعضی جاها پنج شنبه عصر و جمعه مرخصی می دن اینجا چطور ؟
منم وضعیت شما رو دارم
منتها بهت پیشنهاد میکنم که بری و حداقل تا نتایج آزاد که آخر شهریور میاد حداقل آموزشی رو تموم کنی
چون بعدا پشیمون میشی که ای بابا وقتم الکی تلف شد
ضمنا بعید میدونم اگر هم بخوای تمدید کنی اجازه ی تمدید رو بهت بدن
چون تا اونجا که من میدونم بعد از کد خوردن تقریبا محال هستش که بتونی تمدید کنی
من کدم مازاد خورده کجا می فتم؟ هر کی میدونه راهنمایم کنه
راست میگه به چشم یه اردوی یکی دو ماه نگاه بکنی اردویی بدی نیست این دفعه که اموزشی بری و تموم کنی دفعه بعد یه ماه اموزش میبینی .
مازاد روز تقسیم هر کجا سرباز کم داشته باشه میندازنت اونجا مازاد هم فرقی با کسی که کد خورده نداره فقفط دو سه هفته دیرتر تکلیفش معلوم میشه.
خواهش میکنم!
پنج شنبه و جمعه اگه نگهبان نباشی میتونی بری بیرون ! ساعتی یا روزیرگ!
اما تو 01 قانونشون اینه که اولویت مرخصیها با تهرانیهاست! من چون خودم منشی فرمانده بودم اینو علنا بهمون میگفتن! ولی اگه بتونی با منشی هماهنگ کنی راحت میتونی بری بیرون! یکار دیگه هم میتونی بکنی موقع نوشتن لیست حضور و غیاب آدرست رو تو تهران بدی! البته اگه میتونی!
من که اسفند اعزام شده بودم بیشتر مرخصیها رو به تهرانیها دادم و فقط تو عید 2 روز اونا رو نگهبان گذاشتم ولی اونم براشون راحت بود!
اگه هم بتونی منشی بشی از لحاظ مرخصی راحتی! اولویت منشی شدن هم با فوق لیسانس ها و تهرانیهاست، ولی اگه یکم زرنگ باشی میتونی منشی بشی! البته منشی مزایای خوبی داره وای مسئولیت هم داره!
بچه ها منم آموزشی افتادم نیرو زمینی ارتش پاسداران دوستمم همونجا افتاده ما جفتمون مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) خوندیم فکر کنم بر اساس رشته بوده؟ کسایی که افتادن اونجا رشته شون چیه؟
مطمئنا نمیتونم ناراضی باشم هر چی باشه تهرانه خدا رو شکر جای بد و دورافتاده نیفتادیم
میشه کسایی که اونجا بودن تعریف کنن چجوریه؟
مرخصی آخر هفته داره تو آموزشی؟
یعنی اگه الان دو ماه برم آموزشی، دوباره بعدا باید یک ماه دیگه آموزشی برم؟
البته من شنیدم میگن اونجا سخت میگیرن!
بازم مرسی!
من شهری ام که فاصلم تا افسریه حدود 1.5 - 2 ساعته بازم نمی زارند برم ؟ اخه روزای دیگه نمی تونم 4 صبح پاشم برم طرف پادگان ماشین طرف ما این ساعت پیدا نمیشه !
اگر یه جوری به جای این مرخصی ها پنجشنبه و جمعه رو می شد پیچوند امد خوب بود راستی پنجشنبه و جمعه از چه ساعتی مرخصی می دن ؟
سلام
من افتادم نیروی زمینی ارتش نزاجا (پاسداران)
چه جور جائیه؟؟
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)