تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 416 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    18.02.2011

PUYOL, YES

Everyone is absolutely sure about him being able to play against Arsenal

Puyi is close to be fit again and, if necessary, he will force himself to play

Top secret. Alves, about to say “yes” to Barça

Cesc, to his hairdresser. Arsenal’s crack told him that his only wish is to play in Barça

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    February ‎18, ‎2011

The Front: Sport
    18.02.2011

ZUBI’S HIDDEN SIGNINGS

A center back, a winger and a midfielder if Cesc is not coming

Gareth Bale (Tottenham)

Borja Valero (Villarreal)

Vertonghen (Ajax)

Sure of their comeback

Mourinho: God thinks I’m amazing

کد:
    February 18, 2011

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

رشوه 100 هزار يورويي پيكه

دعوت از خواننده كلمبيايي در جشن تولد پيكه جدا از هزينه‌هاي نجومي منتشر شده براي يك عكاس حداقل 100 هزار يورو درآمد داشت.

جرارد پيكه مدافع جوان تيم فوتبال بارسلونا كه در جريان جام جهاني 2010 آفريقايي جنوبي به همراه شكيرا خواننده مشهور پاپ چند كليپ تبليغاتي ضبط كرده، چندي پيش به بهانه جشن تولد خود وي را دعوت و با او چند عكس يادگاري گرفت.

فارس، پيكه جوان هرگز پيش بيني‌ نمي‌كرد اين عكس‌ها به سرعت براي او دردسرساز شود به طوري كه براي جلوگيري از انتشار آنها در قدم اول و آنطور كه خودش ادعا مي‌كند حداقل 50 هزار يورو خرج كرد.
    اين هزينه‌ها مانع انتشار تصاوير وي در كنار شكيرا نشد و بالاخره عكس معروف ميهماني پيكه در تمام رسانه‌هاي اروپا و پس از آن جهان منتشر شد.

يكي از عكاسان حاضر در آن ميهماني كه بدون اجازه و هماهنگي وارد شده بود به خاطر انتشار ساير تصاوير ميهماني آن شب مبلغ 100 هزار يورو رشوه گرفته و اين در حالي است كه خود پيكه به دنبال راهي براي تماس با اين عكاس است تا شايد بتواند با مبلغي بيشتر وي را از اين كار منصرف كند.
    مردم اسپانيا به خصوص هواداران كاتالونيايي زير بار رفتارهاي غير ورزشي يا غير اخلاقي بازيكنان به خصوص در طول فصل نمي‌روند و معمولا انتظار محكوميت سنگين براي اين بازيكنان را دارند.

کد:

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

رئال مادرید به دنبال آندریاس بک

سایت گل – رئال مادرید در تابستان به دنبال خرید آندریاس بک، مدافع هوفنهایم خواهد بود.

اسکای اسپورتس نیوز به این نکته اشاره کرده که این مدافع کناری متولد روسیه، که بازی ملی هم برای آلمان انجام داده، گزینه احتمالی برای بازیکن ذخیره سرخیو راموس خواهد بود.

چندین باشگاه بزرگ اروپایی این بازیکن 23 ساله را زیر نظر دارند و بایرن مونیخ، بروسیا دورتموند و یوونتوس بیش از همه او را می خواهند.

قرارداد او با هوفنهایم در تابستان 2012 تمام می‌شود و باشگاهش ترجیح می‌دهد به جای آن که او را یک سال بعد به صورت رایگان از دست بدهد، از فروشش پول به دست بیاورد.

گفته می‌شود پیشنهاد حدود 6 میلیون یورویی برای خرید این مدافع سابق اشتوتگارت کافی است. البته در پایان فصل احتمالا جنگ قیمت بر سر او در بگیرد.

گفته می‌شود مادرید همچنین به دنبال مایکون هم هست.

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مارسلو: اگربخواهم از بارسا یکی را انتخاب کنم، پدرو انتخاب من است

مارسلو در صحبتهایی اعلام کرد که پدرو کلید آرام قدرت بارسلوناست

سایت گل- مارسلو، مدافع برزیلی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی زبان به تمجید از حریف همیشگی تیمش، بارسلونا و یکی از بازیکنان این تیم گشوده و به اهمیت پدرو در ترکیب آبی اناری پوشان اشاره کرده است.

ستاره باشگاه رئال در صحبتهایی اعلام کرد که پدرو یکی از ستاره های تیم پپ گواردیولا و بازیکنی کلیدی برای این تیم است. مارسلو به آ.اس گفت: «اگر من این شانس را داشتم که یکی از بازیکنان بارسلونا را به رئال بیاورم، پدرو را انتخاب می کردم. او به عنوان یک مهاجم شناخته شده است ولی کارهای فراوانی در خط دفاعی برای کمک به تیمش انجام می دهد. صحبت زیادی در مورد پدرو به گوش نمی رسد ولی در واقع او یکی از بازیکنان کلیدی کاتالونیایی هاست.»

پدرو در رقابتهای این فصل در کنار لیونل مسی و داوید ویا گلهای فراوانی را به ثمر رسانده و تا به اینجا توانسته 19 گل به ثمر برساند.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/19

بویان: یادگرفتم بخشی از نیمکت نشینان باشم و امیدوار بمانم

احساس غرور می کنم که در این برهه از فوتبالم در کنار گواردیولا هستم. او به من ارزشهایی را آموخته که پیش از این بلد نبودم

سایت گل- بویان کرکیچ، ستاره جوان باشگاه بارسلونا در گفت و گویی با وب سایت رسمی این باشگاه به بررسی شرایط کنونی ورزشی اش پرداخت. بویان در رقابتهای این فصل به ندرت در ترکیب بارسا به میدان می رود. او در صحبتهایی در این رابطه گفت: «کاملا روشن است که بهترین روزهای زندگی یک فوتبالیست زمانی است که دقایق زیادی برای تیمش بازی کند و زمانی است که در زمین مسابقه لذت می برد. الان شرایط من اینچنین نیست. ولی به این آسانی دست از تلاش برای رسیدن به این هدف نمی کشم. من یادگرفته ام که بخشی از تیم نیمکت نشین باشم و روحیه و انگیزه ام را از دست ندهم و به خودم اعتماد داشته باشم و افت نکنم. »

با وجودی که گواردیولا به ندرت روی بویان حساب باز می کند، این ستاره جوان از مربی تیمش تمجید می کند: «افتخار می کنم که در این دوره در کنار گواردیولا هستم. او به من ارزشهایی را آموخت که قبلا نمی شناختم و مرا مبدل به فوتبالیست بهتری کرده است.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/18

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

دُن فابیو کاپلو:تا آخرین بازی،لالیگا زنده خواهد بود

دیگر پیشخوانها:

مصاحبه اختصاصی مارکا با فابیو کاپلو

سرمربی تیم ملی انگلیس اعتقاد دارد که جنگِ مادرید-بارسا همانند دومین قهرمانی اش در مادرید به پایان خواهد رسید

دُن فابیو:مادرید در مجموع ترکیبِ کاملتری نسبت به بارسا دارد

:داشتنِ CR7 و مسی در کنار همدیگر داشتن نهایتِ قدرت است

رئال مادرید - لوانته 20:00 به وقتِ اسپانیا (22:30 به وقتِ ایران)

آدان

مارسلو.....کاروالیو.....آلبیول ....راموس

خدیرا.......ژابی

کاکا

کریستیانو......بنزما......دی ماریا

مادرید میخواهد به فاصله 2 امتیازی بارسا برسد

اوزیل،آدبایور،آربلوآ و په په استراحت میکنند

کاکا و بنزما در ترکیبِ اصلی خواهند بود

مورینیو در صورتِ عدم شکست در بازی امشب آمار !!!9سال!!! شکست ناپذیری در بازیهای خانگی لیگ را به جا میگذارد

پیش نمایه آاس:

پیشخوانِ برجسته:

مورینیو،آقای شکست ناپذیر

دیگر پیشخوانها:

رئال مادرید - لوانته 20:00 به وقت اسپانیا
    (22:30 به وقت ایران)

اگر مادرید امشب ببرد یا مساوی کند مورینیو 9مین سالِ شکست ناپذیری اش را در بازیهای خانگی لیگ جشن میگیرد

مورینیو در طول دوران مربیگری اش فقط یک بار با پورتو در فصل 2001/02 در خانه مغلوب شده است

مورینیو از عدم توجه سازمانِ لیگ به خواسته هایش ناراضیست:به خواسته های ما توجه نمیکنند

(اینجوری که مارکا و آاس نوشته بودن مو از سازمانِ لیگ خواسته بود که بازی رئال رو اجازه بدن دیروز برگزار شه که تیم اندازه لیون وقتِ استراحت داشته باشه،چون لیون دیشب بازی کرد،ولی سازمان لیگ اجازه نداد که خب معلوم هم بود یه همچین اجازه ای رو به رئال نمیدن)

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

احتمال غیبت لوپز مقابل رِئال مادرید

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

احتمال غیبت مهاجم باشگاه لیون در دیدار بزرگ این هفته تیمش مقابل رِئال مادرید در چارچوب بازی های لیگ قهرمانان اروپا به دلیل مصدومیت.

به گزارش فرانس فوتبال لوپز 27 ساله در جریان تمرین روز 5شنبه از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شده و در دیدار لیون مقابل نانسی هم غایب بود.

با این اوصاف حضور لوپز در مرحله یک شانزدهم لیگ قهرمانان اروپا برابر رِئال مادرید در حاله ای از ابهام قرار گرفت.

دروازه بان باشگاه لیون هوگو یوریس هم به دلیل بیماری در بازی مقابل نانسی غایب بود ولی احتمال می رود در دیدار مقابل رِئال حضور د اشته باشد.

کد:
    مورینیو : "اگر رئال مادرید مرا اخراج نکند خواهم ماند"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

ژوزه مورينيو اشتياق زيادي دارد تا در رئال مادريد بماند و با اين تيم به موفقيتهاي بسياري دست يابد

مورينيو به طور قاطع اعلام كرد كه قصد دارد در برنابئو بماند و با اين تيم اسپانايي به موفقيت برسد

مورينيو در گفتگو با Radio Cope گفت :

"اگررئال مادريد من را اخراج نكند ميخواهم در اين باشگاه بزرگ بمانم"

وقتي كه من با باشگاه رئال قرارداد 4 ساله امضا كرده بودم قصدم احترام گذاشتن به اين قرار داد بوده است"

زماني كه شما تيمي همانند اينتر را ترك ميكنيد و به رئال ميرويد نميتوان در 1 سال به همه چيز رسيد و بايد تلاش بيشتري كرد"

"من ميخواهم در رئال بمانم و اگر همه ما در اين پروژه متحد باشيم واضح است كه من نيز خواهم ماند و اميدوارم در اين تيم اسپانيايي همانند اينتر به موفقيتهاي زيادي دست پيدا كنم"

کد:

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

بابا این شبکه 3 هم دیگه مسخره کرده خودشو. امشب که میخواد اینتر-کالیاری رو پخش کنه. پس رئال چی؟

البته یهو دیدی زدن زیر جدول پخش برنامه هاشون. صاحب که نداره

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

Live
    Real Madrid 1-0 Levante
    7′
    Goal Karim Benzema
    Assist Ángel Fabián Di María

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از چه سایتی انلاین ببینیم؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

Live
    Real Madrid 2-0 Levante
    41′
    Goal Carvalho
    Assist Cristiano Ronaldo
    از چه سایتی انلاین ببینیم؟
    هیچی!
    رادیو!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •