دوستان چند روز بود لول من بدون بروکسی باز نمیشد. راه حل شو بلاخره پیدا کردم گفتم بزارم شما هم لذت ببرید!
وقتی سرور : Undefined یا Unavailable هست توی لانچر کلمه ی thereisnourflevel را تایپ کنید. بعد سرور Available میشه![]()
دوستان چند روز بود لول من بدون بروکسی باز نمیشد. راه حل شو بلاخره پیدا کردم گفتم بزارم شما هم لذت ببرید!
وقتی سرور : Undefined یا Unavailable هست توی لانچر کلمه ی thereisnourflevel را تایپ کنید. بعد سرور Available میشه![]()
من که امشب تازه میرو واسه Update
با سرعت 10 kb دانلود کردن 830 مگ آپدیت , کمتر از جهاد نیست !
Last edited by League OF Legends; 20-01-2013 at 04:31.
من پارس دارم بالاتر از 140دیگه نرفت...همون دوروور 40 50 تا 100 میره...هنوز تموم نشده..یه 100مگ دیگه مونده...الان فک کنم 4ساعت شده گذاشتم واسه دانلود...
سلام جناب احسان اقا من اد کن ای دی تون گشتم پیدا نکردم fusion008
شما رفتید پارس الان پینگ تقریبا چه حدود ؟!
فعلا من درگیر قطع رانژ یک مخبر تست کنیم ببینم چطور ...
اینم تغییراتی که قرار برای رانک انجام بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.2 تا سوال.
1-چطور میشه یه نفر رو تو بازی ignore کرد؟
2-چطور میشه فیلتر چت رو برداشت؟
تو بازی تب بزن اونجا اخرین گزینه هر پلیر بزنی قطع میشه
دومی که نمیشه فکر کنم؟!
سرور ها off شدن مثل اینکه!
برا من undefind میزنه!
سایته lol هم off شده
اره داداش بیا پارس خیلی بهتره(ولی باز منطقه با منطقه فرق میکنه)...واسه من دیگه اون لگ خفنه که هر 5 3 دیقه یه بار میدادو دیگه نمیده...ولی خوب پینگم دوروره 250 260...ولی من قبلا با همین پینگ مخابرات عجیب لگ بود...ولی حالا میبینم نه اشکال از پینگ نبوده..الان دارم با 250بازی میکنم بدون هیچ لگی...تازه فهمیدم بازی یعنی چی...دوروره یه سال بود داشتم با اون نت ت....می بازی میکردم...حالا شما میخوای یه یه ماهه بگیر.. یه تست کن...اخه همین الان بچه ها تو تایپیک پارس خیلی مینالن....ولی واسه من عالیه..نه تایم اوت نه چیزی...سرعت هم بزارم با IDM تا 450میره..ولی خوب باز تک لینک کمتره..اینم ایدیم خدمت شما Luck Gene..Euw
Last edited by Ehsan Fire; 21-01-2013 at 22:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)