فرانک جون سلام خسته ناشی خانومم![]()
سلام عزيزم . مرسي
بزار منم چنتا سوال بپرسم البت نه از این سوالای عجیب غریب که معلوم نیس از کجا درمیارن؟البته بعضیاش با مزس
![]()
بپرس شما هم . من كلي سوال جواب دادم علمي شخصي بامزه تكراري به قول يكي از دوستان جواد ...........![]()
1. به نظرت چه جوری خانما می تونن حقوق از دست رفتشونو به دست بیارن و از حق خودشون دفاع کنن؟
متحد باشن و زيرك . عاقلانه به مسائل نگا كنن باور كنن كه به اندازه پسرا حق دارن . وقتي كسي خودش خودشا باور كرد و براي حقوقش تلاش كرد بقيه هم باورش مي كنن و ديگه جرعت قلدري نخواهند داشت![]()
2. به نظرت تو این دوره زمونه دخترا چه جور باشن خوفه؟ مقید یا راحتو ازاد؟
راحت اما نه خيلي زياد . بايد راحت بود اما حد و مرز مشخصي براي خودت معلوم كني و نذاري كسي ازش عبور كنه
3. مشخصات 1 شوهر خوف چیه و از کجا میشه فهمید واقعا طرفت مرد زندگی هست یا نه؟
اين كه از نظر فرهنگي و عقيده اي با تو هم خوني داشته باشه . راست گو و مسئوليت پذير باشه- بزرگ شده باشه و هنوز تو عالم بچگي سير نكنه- دوست داشته باشه- تيپش قابل قبول باشه- بد دهن نباشه- وقتي باهاشي احساس خوشبختي كني
نمي شه فهميد مگر اين كه طرف را مدتي بشناسي . به خصوص نه خيلي نزديك مثلا دوست پسرت نباشه توي يك گروه دوستي باشين همكار يا اشناي خانوادگي باشين
4. دوست پسر داشتن خوبه یا بده ؟اگه خوفه چرا اگه داریم می ترسیم به شوهر ایندمون بگیم و اگه بده چرا میگیریم؟
بد نيست - خوب البته الان ديگه حساسيتا مثل قديم نيست خيلي ها راحت با موضوع كنار مي يان . اما در كل به نظر من گفتنش درست نيست . بالاخره هميشه تو ذهن ادم هست كه به جاي من كس ديگه اي بوده
مثلا من خودم ممكنه خيلي راحت قبول كنم كسي كه شوهرمه قبل از من با كسي دوست بوده اما نمي تونم تحمل كنم كه بياد بهم بگه خودش
5. چرا پسرا تا با 1 دختر صحبت می کنن یا چت سریع یا شماره ازش می خوان یا عکس یا نهایتا سوء استفاده؟
بايد حتما اينا از يك پسر صندلي نشين پرسيد . نمي دونم به خدا - كاشك فقط تو چت بود اخه - همه جا همين طوره تا يك ذره باهاشون حرف بزني اكثرا يك عالمه خيالاي خوشگا مي كنن برا خودشون اما نه همه
6. چرا اصفهانیا اینقده خسیسن ؟ اخه ما داریم که میگم .شمارو نمی دونم؟ باید مهمونت شیم تا بفهمیم.![]()
اينا حرفاي دشمنه شما باور نكن واسمون حرف در اوردن - شما تشريف بيارين در خدمتيم![]()
7. پیدا کردن کارت با پارتی بود یا بی پارتی ؟ اخه اگه پارتی داری برا منم پیدا کن!
نه . تو روزنامه اگهي دادن منم رفتم مصاحبه . اما كار گيراوردن با پارتي يك چيز ديگه است![]()
8. چرا دخترا و پسرا خدا خدا می کنن ازدواج کنن اما بعد از ازدواج میگن عجب غلطی کردیم؟
چون قبل از ازدواج فقط لحظه هاي خوب را تصور مي كنن همه چيز رويايي . ولي بعد از ازددواج همه چيز واقعي مي شه . بالاخره انسان به يك هم زبون احتياج دار اما وقتي دردسراي اين هم زبونا ديد مي شينه سبك سنگين مي كنه ايا مي ارزيد ؟![]()
9. ایا این فرهنگ غرب که 1 مدتی با هم زندگی می کنن اگه به درد هم خوردن با هم ازدواج می کنن خوبه یا بده؟
خيلي خوبه . اما ايران جنبه اش هنوز نيست ادم تا با كسي زير يك سقف نباشه اونا نمي شناسه . حالا اگه نه كامل به اون صورت بايد يك جوري مطابق فرهنگ و دينمون يك چنين چيزي را ايجاد كنيم تو فرهنگ ازدواج
10. چرا دیدگاه افراد نسبت به خانومای بیوه یا مطلقه بده؟ مردا می خوان سوء استفاده کنن و زنا هم میترسن که شوهرشونو بدزدن؟ چه جوری این دیدگاهارو عوض کنیم؟
ان ديد هم به مرور زمان اصلاح مي شه . طلاق هميشه بد نيست خيلي وقتها بهترين راهه حتي . نمي دونم چرا اين طوريه شايد مردم هم چون مورد بد زياد ديدن بدبين شدن . نمي دونم اين كار يكي 2 نفر نيست برگدوندن ديد جامعه بايد فرهنگ سازي بشه مثلا از طريق صدا و سيما . خانم هايي با اين وضعيت هم سعي كنن خوب رفتار كنن و افراد خارج از اين دسته خودشون را تو اين شرايط فرض كنن بعد راجع به اونا فكر كنن
11. چرا مدام شعار میدن حق با خانوماس اما در عمل میبینی اینطور نیس؟
همين شعار دادن هم خوبه واسه گام اوليه- فداكاري تو روح خانم هاست لااقل توي ايران از بچگي تو ذهن دختراي ما جا مي افته كه اين فقط اونا هستن كه بايد توي دعوا كوتاه بيان و پسرا ياد مي گيرن هميشه يكي مقابلشون كوتاه مي ياد
12. هیچ دقت کردی چرا اون حسادتی که تو خانما هست تو اقاون نیس؟
به نظر من اصلا اين طور نيست . بعد از رفتن به دانشگاه تازه عمق حسادت اقايون را درك كردم .
13. چرا تو 1 اداره بری اگه خانوم باشه جونش بالا می یاد کارتو را بندازه ولی اقاهه کارتو انجام میده؟ در حالی که اون زنه چون همجنسته باید زودتر کارتو را بندازه ، اما اینطور نیس؟
واقعا كه سوال خوبيه . قبول دارم ادم كارش به يك كارمند زن گير نكنه . اميدوارم نسل جديد بهتر باشه دفاع دييگه اي ندارم . حرف حق جواب نداره ك ه
14. یه خانوم با 1 سرمایه کم چه کاری می تونه بکنه تا خرج خودشو در بیاره؟
خوب اگه سوادشا داشته باشه مشغول تدريس يا يك كار اين جوري بشه- اگه هم نه كاراي ساده تر مثل تايپ يا يك همچين چيزي ياد بگيره . بازم نه تو كارگاهيي كه محيطش زنونه است كار كنه
15. چرا 90 درصد اگهی های کار به خانوم نیازمدن؟
چند وقت پيش يكي از هم كلاسي هاي پسرم اينا ازم پرسيدولي من هر چي مي بينم مال اقايونه. نمي دونم چرا اگهي استخدام خانوما به چشم من نمي ياد
16. چرا خانوما تو اجتماع امنیت کاری ندارن و حقوق خوبی بهشون نمیدن؟
حقوقشون كه فرقي نداره اما امنيت نيست نمي دونم شايد چون هنوز خيلي از مرداي ما ديدشون را اصلاح نكردن چون شايد هنوز خيلي از خانم هاي ما به زيباييشون و... متكي هستن تا استعدادشون
17. چرا چرا چرا![]()
![]()
چراهاي دنيا تمومي نداره عزيزم . يعني چرا ؟
بسه بابا چقد چرا چرا میکنی ? خسش کردی![]()
امیدوارم همیشه خوش باشی و خوشبختو سربلند![]()
ممنون عزيزم . شما هم همين طور
جوابمو دادی بهم پی ام بده چون من گهگداری میام اینجا![]()
ممنون
منتظرم
حتما