تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 329 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    گوشی اس 3 خود به خود خاموش میشه و روی صفحه مشکی که گوشی میخواد روشن بشه میمونه و دوباره همون صفحه میاد ومیره که اسم گوشی ومدلش رو زده با کلنجار رفتن به هر حال گاهی اوقات روشن میشه.2ماه پیش اینجوری شد ریست فکتوری کردم درست شد تا چند روز پیش که اینجوری شد دوباره دوبار هم ریست کردم اما جواب نداد.خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنید
    به این حالت به اصطلاح بریک brick گفته میشه وقتی این حالت پیش میاد دیگه کاریش نمیشه کرد باید ریست کنی منم این مشکلو با تبلتم دارم تا حالا چندین بار بردمش نمایندگی دفعه آخر یه قطعه شو حتی عوض کردن ولی دوباره بریک شد منم دیگه بیخیالش شدم شما هم ببر نمایندگی شاید مشکل شما حل بشه سامسونگ خدمات پس از فروشش بهتره

2. این کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مرسی. پاک کردم و از سورسهای مختلف مثل بازار پلی استور و خود سایت اصلی ریختم بازم نشد.کلا این ارور برای چی میتونه باشه؟
    بعضی از اوقات وقتی حافظه پر باشه این مشکل پیش میاد حافظه برای نصب وجود نداره حافظه رو یه چک کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در تکمیل صحبت دوست عزیزمون اندروید از طریق بدافزار ویروس میگیره که شما اگه از مارکت های رسمی مثل پلی استور برنامه های مورد نیازتونو دانلود کنین احتمال آلوده شدنتون خیلی کم هست!
    در تکمیل صحبت دوستان باید بگم اگر میخاید از ویروسی شدن در امان باشید نرم افزارهایی مثل comodo mobile security و یا security 360 دانلود کنید من کمودو دارم ازشم خیلی راضیم این نرم افزارها به جز آنتی ویروس قابلیتهای دیگه ای هم دارند اگه یه جستجو تو اینترنت کنید یا اگر نصب بفرمایید خودتون میبینید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

به این حالت به اصطلاح بریک brick گفته میشه وقتی این حالت پیش میاد دیگه کاریش نمیشه کرد باید ریست کنی منم این مشکلو با تبلتم دارم تا حالا چندین بار بردمش نمایندگی دفعه آخر یه قطعه شو حتی عوض کردن ولی دوباره بریک شد منم دیگه بیخیالش شدم شما هم ببر نمایندگی شاید مشکل شما حل بشه سامسونگ خدمات پس از فروشش بهتره
    یعنی ندم فلش کنن؟؟؟؟منظورم اینه که فلش هم بی فایده هست؟

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

Brick شدن گوشی زمانی هست که دیگه هیچ فعالیتی نمیکنه گوشی حتی نمیتونین ریستش کنین
    شما در حالت خاموش گوشی رو وصل کن به کامپیوتر اگه صدای اتصال اومد با اودین و رام رسمی فلش بزنین و باز باش کارکنین ببینین چی میشه
    یا اگه براتون سخته ببرین نمایندگی

7. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میروم و هر 2 تا imei گوشی htc one e8 رو میزنم. بهش LG رو نشون میده.
    جریان چیه؟
    چرا این گوشی ها 2 تا imei دارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

Brick شدن گوشی زمانی هست که دیگه هیچ فعالیتی نمیکنه گوشی حتی نمیتونین ریستش کنین
    شما در حالت خاموش گوشی رو وصل کن به کامپیوتر اگه صدای اتصال اومد با اودین و رام رسمی فلش بزنین و باز باش کارکنین ببینین چی میشه
    یا اگه براتون سخته ببرین نمایندگی
    ممنون از راهنماییت

10. این کاربر از میثم خ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام. من یه سوالی دارم. گوشی من sony experia Z1 compact هست و من سیم کارت رایتل دارم، بقیه زمانی که آنتن رایتل میره، گوشی هاشون خود بخود روی اپراتورای دیگه مثل ایرانسل یا همراه اول تنظیم میشه، اما گوشی من آنتنش کاملا میره! بنظرم تنظیم خاصی وجود داره که من نمیدونم میشه راهنماییم کنید؟ ممنونم

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام. من یه سوالی دارم. گوشی من sony experia Z1 compact هست و من سیم کارت رایتل دارم، بقیه زمانی که آنتن رایتل میره، گوشی هاشون خود بخود روی اپراتورای دیگه مثل ایرانسل یا همراه اول تنظیم میشه، اما گوشی من آنتنش کاملا میره! بنظرم تنظیم خاصی وجود داره که من نمیدونم میشه راهنماییم کنید؟ ممنونم
    شما باید رومینگ رو فعال کنید. از بخش network

13. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میروم و هر 2 تا imei گوشی htc one e8 رو میزنم. بهش LG رو نشون میده.
    جریان چیه؟
    چرا این گوشی ها 2 تا imei دارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •