اگه انلاین بازی میکنید این را نصب کنی بعید میدونم بتونی انلاین بازی کنی
اگه انلاین بازی میکنید این را نصب کنی بعید میدونم بتونی انلاین بازی کنی
چرا میشه داداش![]()
آخر میشه یا نه دوستان....؟؟؟؟
یک سایت لیچر معرفی کن
آپدیت 1.5 با لینک مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از شما دوست گرامی ، فقط بعد باید کجا نصب بشه که اجرا بشه؟![]()
سلام
میگم اه این داورم واسه خودش اعصابیه ها. همش مزاحمه توو بازی. هی توپ بش میخوره. الان چندبار جلویه ضدحمله هامو گرفته. اخه این چ داورییه اه. بعدشم یه خطاهایی میگیره که اصلا رو روانه ادم راه میره. ازتون یه سوال دارم . من الان دوره پنجمه لیگم. بعضی از بازیکنام مثه دروگبا(من با چلسی دارم میرم) بازنشست شدن. من تا الان نتونستم بازیگنی بیارم که جاشو حسابی پر کنه. هیچ بازی کنیو به قدرت بدنیه اون پیدا نکردم. کسی می تونه بم کمک کنه بگه من کیو می تونم بیارم که مثه دروگ باشه؟ یه چیزه دیگه، چرا بازیکناییو که میخرم میارم توو تیمم قدرتشون میاد پایین.ضعیف می شن. من الان مسیو کریس رونالدورو خریدم اما هیچکدومشون اون طوری که توو تیماشون بازی می کردن اینجا بازی نمی کنن. اصلا با تورسم مچ نمی شن.
بروبچ باید فیفا رو بیخیال بشید برید دنبال pes چون دیگه هیچ اسکلی فیفا بازی نمیکنی منظورم شما نیستی دوست عزیر![]()
درسته اسکلا بازی نمیکنند
4ملیون فروش نسخه 40 هزار تومنی یه بازی نشون میده چه بازی بدیه
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
من وقت نکردم دان کنم
PESرو که دیگه بی خیال شین اصلا. خداوکیلی من موندم به چه امیدی شرکت Konami این بازیو ساخته. اولا دروازش که اندازه باباشونه. اخه لامسب اون دروازتو من قربون. دروازش که اصلا استاندارد نیس. دوما تورم که دیگه قربونش برم ژلست. کافیه یه انگشت بخوره تمامه تور میلرزه،انگار که زلزله شده. بازی کنام که دیگه فبها. هیچکدوم اصلا حاله دوییدن ندارن. اصلا نه قدرت بدنیه درستی ، نه تکنیکه درستی به کل هیچی ندارن. شوتارو که دیگه نگو، همه یه حالتن. وقتی داری شوت می کنی توپ از پایین مثه اینکه یه هواپیما می خواد بپره میره بالا. تماشاگرام که انگار اومدن سینما، نه شلوغ بازیی ن سروصدایی هیچی، گزارشگرم که اصلا خوابه انگار. گل می زنی اصلا حال نداره یکم هیجان بده به بازی. تصویر برداریم که به درد عمش می خوره. خداوکیلی من که هیجانی که فیفا دارهو با هیچ نسخه PES عوض نمی کنم. تا اونجاییم که می دونم از وقتی فیفا11 اومده اوناییم که PESباز بودن اومدن توو خط فیفا.اقا شرمنده ها انقد ایراد گرفتیم.خو ایراد داره دیگه. اخه فیفا کجا PES کجا
این مشکل فقط توی لیگهایه اوپایی که میری هست. من خودمم این مشگل رو داشتم.
با شالکه میرفتم توی چمپیونز لیگ همین مشکل رو داشتم که میگفت تیم کامل نیست.
حالت مربی کمکی رو راه انداختم (گزینه سوم توی قسمن نرکیب تیم یه off زده اون رو on کردم) رفتم تو بازی بعد از انتخاب لباس رفتم تو ترکیب، دیدم متذلدر که میزد کارت زرد داره، محرومه.
ب احتمال زاد شما هم همین مشکل رو داری اگه تو ترکیب بازیکنی رو کارت زرد زده بزار بیرون مشکل حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)