دوستان چطور میشه این کنترل های حرکتی رو غیر فعال کرد؟
مثلا تا گوشیم رو کمی کج میکنم سرچ گوگل باز میشه. میخوام برش دارم بذارم رو میز یهو یه ویبره میزنه و go sms باز میشه. هر وری که کج میکنم یه چیزی باز میشه!!!
دوستان چطور میشه این کنترل های حرکتی رو غیر فعال کرد؟
مثلا تا گوشیم رو کمی کج میکنم سرچ گوگل باز میشه. میخوام برش دارم بذارم رو میز یهو یه ویبره میزنه و go sms باز میشه. هر وری که کج میکنم یه چیزی باز میشه!!!
رامتون چیه !؟
هر چی باشه تو تنظیماتش میتونی پیدا کنی . چیزی به نام gesture تو تنظیمات باید باشه .
با سلام به دوستان....من می خواستم گوشی دفی رو بخرم این تاپیک رو پیدا کردم...دوستان در تهران از کجا بخرم؟ با گرانتی بخرم یا بی گارانتی؟ چه گارانتی خوبه؟
سلام
خوشبختانه مشکل 100%شدن سی پی یو با سیانوژن حل شده
واقعا از لحاظ سرعت و کارایی با 2.2 رسمی اصلا قابل مقایسه نیست
یه مشکل هست که بعضی برنامه ها و بازیها که قبلا رو 2.2 نصب بوده و با تیتانیوم بکاپ گرفته بودم نصب نمیشن چه restore کنم چه بخام دوباره بنصبم؟؟
از همه دوستان بخاطر کمکشون متشکر بخصوص اون دوستی که لینک فیلتر نشده سیانوژن برام گذاشت![]()
الان چندتا بازی جدیدم گرفتم نصب نمیشن مثل biofrenzyyfragthzombies یا herman the hermit چریان چیه مشکل کجاست ؟؟
تو رو خدا فقط نگید وایپ!![]()
بکهام جان مشکل نصبی دارید
حالا یا فایلا به گوشی نمیخوره یا ...
بهتره از خود کاربرای اون سایتی که دانلود کردی بپرسی که جواب دقیقتری میگیری![]()
پاساژ علائدين طبقات با لا يا بازار موبايل تو خيابون حافظ كمي پائئين تر از علائدين....گارانتي اين گوشي در ايران معتبر نيست پس پول بيخود بابت گارانتي خرج نكن و قيمت هم بالاي 385 نيست...پستهاي راهنماي خريد ديفاي رو هم كه توي همين تاپيك وجود داره حتما بخون تا بعدا از خريدت پشيمون نشي و حتما با رام 2.2 بگير و شديدا سعي كن با لنز قرمز گير بياري.....
اگه ميشه يكم در مورد اين لنز قرمز توضيح بده!
ممنون
امروز رفتم علائدین...دفی رو 375 پیدا کردم....xt720 هم بود 380....یه زره دو دل شدم بین دفی و xt720.... دفی سی پی یو و وزنش و ضد آبش نسبت به xt720 بهتره...ازاونور دوربین 8 و hdmi اون بهتره...حالا دوستان بنظرتون بین این دو تا کدومو بگیرم؟؟؟
خوب لنز دوربین رو خوب نگاه کن، دقیقا وسطش یه نقطه کوچیکه، دقت کن رنگش قرمز باشه، چون کیفیت لنز قرمز رنگ از لنز سبز رنگ بالاتر هستش و میتونی فیلمبرداری 720p انجام بدی باهاش. در کل اگه دوربین برات زیاد مهم نیست همون سبز هم بد نیست. مال من سبزه و در کل ازش راضیم ( فقط وقتی نور کم باشه کیفیتش جالب نیست )اگه ميشه يكم در مورد اين لنز قرمز توضيح بده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)