بچه های کسی از صبانت با مودم linksys wag120n استفاده می کنه ؟ بلد نیستم کانفیگش کنم :( فقط تو dlink بلدم![]()
بچه های کسی از صبانت با مودم linksys wag120n استفاده می کنه ؟ بلد نیستم کانفیگش کنم :( فقط تو dlink بلدم![]()
آقا این صبانت گندشو درآورده!!!
از وقتی که بعضی از بچه ها گفتن که بیشتر از حجم مصرفیمون،حجم کم میکنه منم الان حرف دوستان رو تایید میکنم.
امروز ساعت 11 رفتم حجمم رو نگاه کردم دیدم یک گیگ و 385 مگ دیگه حجم دارم رفتم یه فایل 10 مگی دانلود کردم بعدش سریع رفتم حجم رو نگاه کردم بجاش 35 مگ ازم کم کرده بود.
من تازه داشتم با صبانت کنار میومدم اما حالا به فکر اینم که هرچه سریعتر جمعش کنم!!!
دوستان هم امتحان کنن و نتیجه رو بگن.
محاسبه حجم صبا در هربار قطع و وصل کردن انجام میشه
یعنی شما باید اول قطع کنید بعد وصل کنید حجم رو ببنید بعد فایل 10 مگی رو دانلود کنید بعد قطع کنید بعد از وصل مجدد حجم رو ببنید همین کار رو کردید؟
برای من هم همین طوره.بطور خیلی عجیبی 1 گیگ رو تموم کرد!
با هر چی نرم افزار تست کردم نتونستم پاک بودنشونو ثابت کنم !!!
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
منم همین کارو کردم.
متاسفانه فقط میخوان بکنن از کاربرا...!
اره اینو خودم میدونستم.همین کارو کردم ولی متاسفانه نتیجه همونی هست که توی پست قبل زدم.
همسایمون رفته از ارم نت یه سرویس3 ماهه 6 گیگ 128 گرفته ،منم هروقت صبانت خراب میشه میرم از اونجا استفاد میکنم بعدش هر چی رو که دانلود میکنم دقیقا همونقدر کم میکنه.
من یه سرویس 3 ماهه 9 گیگ دارم ولی بعد از گذشت یک ماه و 22 روز فقط 1گیگ و 200 تای دیگه ای برام مونده.
زیاد اهل دانلود فایلهای پرحجم هم نیستم.
Last edited by hossein-gh; 27-02-2011 at 16:47.
سلام. دیروز هم برا من 1.5 گیگ کم کرده.زنگ زدم پشتیبانی گفت فردا صبح زنگ بزن.من که راضی نیستم.اصلا 10 روزه که وصل شده 300مگ بیشتر مصرف نکردم.هر روز هم چک میکردم.بعد دیروز 1.5 گیگ کم کرده .البته بیشتر از 1.5 گیگ.چقدر این سیستمشون زاقارته که هر نه نه قمری میتونه با داشتن شماره تلفن شما اکانت شما ببینه.
منم همین مشکل رو چند بار داشتم ( البته زیاد پیش نیومده )
زنگ زدم شرکت گفتم پسوردم رو عوض کنند بعدش مشکل حل شد.
مشکل پسورد نیست چون به قول خودشان مک روی سرور نصب هست پس کسی پسورد شما را هم داشته باشد نمی تواند وصل بشود این را از این جهت گفتم که دوستان بدانند پسورد و فلان.... چرندی بیش برای خفه کردن کاربر نیست ما که 100000 سال پیش گفتیم اینها د........ می کنند اما همه گفتند سند و مدرک کو حرف بچه ها هم سند و مدرک![]()
دوستان درست میگن ،مشکل با عوض کردن پسوورد درست نمیشه چون من خودم به تازگی پسوورد رو عوض کردم ولی جوابگو نیست!
الان هم داشتم وبگردی میکردم اومدم حجمم رو نگاه کردم دیدم 100 مگ دیگه کم کرده!
واقعا که خیلی دز...شدند
من بلافاصله که حجمم تموم شد میخوام برم با یه شرکت دیگه بگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)