تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 827 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا کسی جواب این سوال مار نمیدونه؟؟؟
    خب كسي امتحان نكرده
    اگه بگم ميشه ، اونوقت هاردت بسوزه كي بايد پولشو بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام- بنده جديدا يك هارد اكسترنال سي گيت 1 ترابايت خريده ام (Seagate External Expansion 1T). رسيورم اين هارد را شناسايي مي كند( رسيور من iclass 9696 hdmi) ولي متاسفانه سينماي خانگي من( sony DAV-DZ940K) اين هارد را شناسايي نمي كند. چه كاري بايد انجام دهم تا سينماي خانگي من اين هارد را شناسايي كند.
    با سلام- لطفا اگر كسي در مورد موضوع گفته شده فوق اطلاعاتي دارد بيان نمايد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان سلام خسته نباشید

من میخوام 1 هارد اکسترنال 1 ترابایت پرتابل برای ارشیو فیلم هام بگیرم به نظر شما چه برندی و چه مدلی را بگیرم ؟
    حداکثر قیمتی ک میتونم بدم 140 تومن هست میخوام usb3.0 داشته باشه اگه esata هم داشته باشه دیگه بهتر اگه هم ک نه زیاد مهم نیست

ممنون میشم هر چه سریعتر کمکم کنید
    در ضمن میخوام سرعت خیلی خوبی داشته باشه هاردی هست ک هم usb 3.0 باشه و هم سرعتش 7200 دور باشه ؟!!!1

بچه ها کسی نیست جواب منو بده ؟
    این 2 مدل چطوره ؟ کدوم را بگیرم ؟
    1- Seagate Freeagent goflex portable drive 1tb/usb3
    2- western digital my passport essential se 1tb/usb3

قیمت هاشون چنده ؟ مدل بهتری نیست ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

منم همین امروز رفتم و سیگیت 1ترا FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive خریدم(119تومن)(2سال گارانتی سازگار)(اداپتور usb3)

این هم از محتویات برنامه های داخل درایو هارد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/COLOR]
    دوست عزیز سلام . خسته نباشید .
    این مدل هاردی را ک گرفتین راضی هستین ؟ سرعت انتقال اطلاعاتش خوبه ؟ هم با usb 2 و هم با usb 3 ؟

داخل پرانتز نوشتین اداپتور usb 3 یعنی چی ؟ هرد یو اس بی 3 نیست با تبدیل مخصوص با یو اس بی 3 تبدیل میشه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها کسی نیست جواب منو بده ؟
    این 2 مدل چطوره ؟ کدوم را بگیرم ؟
    1- Seagate Freeagent goflex portable drive 1tb/usb3
    2- western digital my passport essential se 1tb/usb3

قیمت هاشون چنده ؟ مدل بهتری نیست ؟
    دوست عزیز سلام . خسته نباشید .
    این مدل هاردی را ک گرفتین راضی هستین ؟ سرعت انتقال اطلاعاتش خوبه ؟ هم با usb 2 و هم با usb 3 ؟

داخل پرانتز نوشتین اداپتور usb 3 یعنی چی ؟ هرد یو اس بی 3 نیست با تبدیل مخصوص با یو اس بی 3 تبدیل میشه ؟
    سلام
    از بین دو مدلی که نوشتین تفاوتی نداره و من هردو رو به شما پیشنهاد میدم،تصمیم با شماست(البته پیشنهاد خودم هم یکی از بین این دو مدلی هست که نوشتین)
    قیمت:
    1.Seagate Freeagent goflex portable drive 1tb/usb3==119
    من همین مدل رو شنبه خریدم
    2.western digital my passport essential se 1tb/usb3==138

در مورد هاردی که خریدم:
    من دقیقا مدل Seagate Freeagent goflex portable drive 1tb/usb3 رو خریدم که در بازار مدل Seagate Freeagent goflex portable drive 1tb/usb2 نیز موجود هست.(این دو با هم تفاوت قیمتی ندارند،بعضی از مغازه ها مدل اول و بعضی ها مدل دوم رو داشتند)
    داخل پرانتز نوشتم یعنی این==Seagate Freeagent goflex portable drive 1tb/usb3
    تویه 2تا تاپیکی که میذارم سرعت هاردم رو با دو برنامه تست کردم و گذاشتم(البته اتصال=usb2 لپ تاپم ولی usb3 ندارم که تست بگیرم و بذارم)
    آ)
    پست 2 و 28 تاپیک زیر رو بخون:
    کد:
    ب)پست 245 تاپیک زیر:
    کد:
    تذکر:هر کدوم را خواستی بگیری با گارانتی سازگار بگیر(نظر شخصی من!!!)
    Last edited by aref10; 18-07-2011 at 12:38.

6. 2 کاربر از aref10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اگه اینا هیچ فرقی ندارن مدل اولی را ک بگیرم بهتره 20 تومن ارزون تره

بعد فکر کنم سرعت هارد به مشخصات کامپیوتر هم بستگی داره اخه عکس زیر را ببینید :

تو این عکس 2 نفر مدل w. digital my passport essential se 1tb/usb3 را دارن هر دو سرعت خوندن یکسانی دارن اما سرعت نوشت با هم خیلی فرق میکنه

بهترین مدل همین هاست ؟ مدل وسترن هیچ مزیتی نسبت به مدل سیگیت نداره ؟ یا برعکس ؟

تو عکس بالا مدل وسترن نسبت به مدل سیگیتی ک انتخاب کردم سرعت بهتری داره !!! نظرتون چیه ؟

8. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو این عکس 2 نفر مدل w. digital my passport essential se 1tb/usb3 را دارن هر دو سرعت خوندن یکسانی دارن اما سرعت نوشت با هم خیلی فرق میکنه

دقیقا دوست من:به مشخصات سیستم هم بستگی داره(من هم لپ تاپم دیگه قدیمی شده) ولی در حد چشمگیری نیست این تفاوتها...
    اون تفاوت کم مثلا 30 با 32 مهم نیست چون هم مشخصات سیستم مهمه برای این تفاوتهای کم و هم اینکه پست 28 منو دانلود کن تو کمتر از یک دقیقه ببین چه اتفاقی افتاده هنگام تست گرفتن
    Last edited by aref10; 18-07-2011 at 13:05.

10. این کاربر از aref10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

البته نظر شخصی من روی وسترن هست چون یکمی جا افتاده تره و داره پول مارکشو هم میگیره.
    نظر دیگه من:ارزش نداره 20 تومن بیشتر داد برای یه هارد(چون کیف هم اگر بخری میشه 150)

اینو هم در نظر داشته باش گه هر دو رو سازگار گارانتی میکنه
    بنظر من تفاوتها محسوس نیست و این شمایید که تصمیم گیرنده هستین

عطا خان منتظر شما هم هستیم

12. این کاربر از aref10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lonely--boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14

تو عکس بالا مدل وسترن نسبت به مدل سیگیتی ک انتخاب کردم سرعت بهتری داره !!! نظرتون چیه ؟

دوست عزيز در اينكه شركت WD از سيگيت سرتره كه شكي نيست درمورد سرعت ها هم usb 2 نميتونه از سرعت 26 مگ بيشتر ترنسفر داشته باشه

خوب همون اختلاف قيمت 20 هزار تومن هم دليلي داره در كيفيت ساخت و مواد استفاده شده و عمر مفيد يه دستگاه
    ولي خوب شركت سيگيت هم درمورد هارد خيلي مطرحه
    اين ديگه بستگي به سليقه شما داره كه كدوم رو ميخواين انتخاب كنين والا هردو دركل ميشه گفت در يه سطح هستن

14. 3 کاربر از lonely--boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دقیقا دوست من:به مشخصات سیستم هم بستگی داره(من هم لپ تاپم دیگه قدیمی شده) ولی در حد چشمگیری نیست این تفاوتها...
    اون تفاوت کم مثلا 30 با 32 مهم نیست چون هم مشخصات سیستم مهمه برای این تفاوتهای کم و هم اینکه پست 28 منو دانلود کن تو کمتر از یک دقیقه ببین چه اتفاقی افتاده هنگام تست گرفتن
    اره دیدم عکس هایی ک اپ کرده بودی .

مشخصات سیستم من خوبه اینه :

core i7 720qm
    ram 4 gb ddr3 1333mhz
    ati mobility 5730 1gb
    hard wd 640 gb 5400 rpm
    usb 3 هم داره

راستی برای ارشیو فیلم این مدل هایی ک امده مثل western digitall multimedia elements play چطوره ؟ البته مشخصاتش پائینه ولی همه فرمت هارو پخش میکنه به صورت فول اچ دی ، 1 ترابایت 5400 دور در دقیقه قیمت 205 تومن.

الان 1 مدلی پیدا کردم از سیگیت hd tv media player همه فرمت هارو پخش میکنه فقط نمیدونم حافظه داخلی داره یا از اینترنت میگیره پخش میکنه؟ قیمتش 129 تومنه با گارانتی سازگار
    اینم لینک :
    کد:
    Last edited by You Were Mine; 18-07-2011 at 13:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •