به این لینک مراجعه کنید اطلاعات خوبی دریافت می کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این لینک مراجعه کنید اطلاعات خوبی دریافت می کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام--
من طبق تنظیمات صفحه 3 این اینترنت سکوریتی را پیکربندی کردم اما حالا نمی توانم با IDM دانلود کنم خطای مجوز می دهد(نمی تواند سوکت اینترنت را باز کند)حالا من چکار کنم-----متشکر
شما idm را کر کردید و این باعث شده که md5 این برنامه تغییر کنه و این باعث میشه که هم به عنوان یک فایل الوده شناسایی بشه و هم از لیست سفید کومودو خارج میشه و برای همین اجازه اجرا به idm داداه نمیشه.
بهترین را این هست که idm را به صورت پست زیر اکتیو کنید:
که بهترین راه هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا شما میتونید انتی ویروس و دیفنس کومودو را غیر فعال کنید و idm را نصب و کرک کنید و بعد از ان در سربرگ anti virus روی گزینه settings کلیک کنید و د ر سربرگ exclution وارد ان شوید و در پوشه idm واقع در c:/program file فایل idm را به لیست استثناعات اضافه کنید و یا در سربرگ defense + وارد قسمت trus بشوید و باز وارد پوشه نصب idm شوید و فایل idm را به لیست سفید اضافه کنید.
تا دیگر مشکلی پیش نیاد و بعد از این کار انتی ویروس و دیفنس پلاس را فعال کنید.
ولی روش اول بهترین روش هست.
پیروز باشید.
ممنون --از روش دوم کاملا جواب داد اما چرا حجم این نرم افزار 33mb است اما من حالا می خواهم اپدیت کنم حجم اپدیت 91mb است؟؟؟
![]()
من دانلودش کردم ولایسنسش 365 روزه هست الان دارم تست میکنم خوبیش الان اینه که الان COMODO GeekBuddy همیشه دردسترسه
Last edited by saegheh67; 06-05-2011 at 12:52.
خب این مربوط میشه به دیتابیس که شما دارید دانلود میکنید..درسته حجم خوده ستاپ کم هست ولی این دلیل نمیشه که حجم اپدیت کم باشه,
اپدیت اصلی 90 مگ هست.
موفق باشید.
تاپیک کمودو گفته شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دونکته کوچیک در مورد نصب وژنهای جدید بگم:
1-قبل از حذف ورژن قبلی از دیتابیس کومودو یک کپی بگیرید تا بعد از نصب ورژن جدید جایگزین کنید (آپدیت آفلاین بکنید).با این کار دیگه از شر آپدیت دیتابیس راحت میشید.
2-قبل از حذف ورژن قبلی به مسیر: More و بعد Manage My Configurations برید و تنظیمی را که فعال است را کیک کنید و بعد دکمه Export را بزنید و در جایی آنرا سیو کنید.و بعد از نصب ورژن جدید دوباره در همین مسیر میتوانید تنظیمات قبلی را Import کنید.با این کار هم تنظیمات قبلیتون را حفظ کردید و هم دوباره وقت برای تنظیم کردن کومودو صرف نمیکنید.
سلام
من کمودو اینترنت سکیوریتی رو 5.3 رو سیستمم دارم، میخواد چیز دیکه ای هم کنارش نیب کنم ؟
آخه 3-2 صفحه پیش دوستان در مورد اسکنر و ... صجبت کرده بودن، سئوال برام پیش اومد
اگر آره، چی نصب کنم ؟ (کلا کار این اسکنر چیه؟)
و اینکه
اگر ورژن جدید رو نصب کنم فایل آپدیتی که الان دارم روش کار میده ؟
و باز:
یه بار قبلا در مورد اینکه تو شبکه یه کومودو بتونه خودش رو از یه کومودو دیگه و نه از سرور کومودو آپدیت کنه سئوال کرده بودم که به جوابی نرسید، هنوز هم راه حلی نیست براش ؟ تو نسخه pro هم (همون یه سال free) هم راهی نداره ؟
و آخرین سئوال:
کومودو تو ایران نماینده ای هم داره ؟
اسکنر به معنای آنتی ویروس های هست که گارد فعال ندارند (یا خاموش میکنیم) همزمان 2 گارد فعال آنتی ویروس باعث تداخل میشه.سلام
من کمودو اینترنت سکیوریتی رو 5.3 رو سیستمم دارم، میخواد چیز دیکه ای هم کنارش نیب کنم ؟
آخه 3-2 صفحه پیش دوستان در مورد اسکنر و ... صجبت کرده بودن، سئوال برام پیش اومد
اگر آره، چی نصب کنم ؟ (کلا کار این اسکنر چیه؟)
اسکنر های زیادی هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگر تنظیمات سندباکس رو درست انجام داده باشید و کاربر حرفه ای از جهت کار با cis باشید نه خیر ضروری نیست اما به هر حال میتونید نصب کنید.
بله کاملا. حتی اگر نسخه pro نصب کنید.و اینکه
اگر ورژن جدید رو نصب کنم فایل آپدیتی که الان دارم روش کار میده ؟
نسخه پرو هیچ تفاوتی با پرمیوم از این لحاظ نداره.یه بار قبلا در مورد اینکه تو شبکه یه کومودو بتونه خودش رو از یه کومودو دیگه و نه از سرور کومودو آپدیت کنه سئوال کرده بودم که به جوابی نرسید، هنوز هم راه حلی نیست براش ؟ تو نسخه pro هم (همون یه سال free) هم راهی نداره ؟
خیر نداره.و آخرین سئوال:
کومودو تو ایران نماینده ای هم داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)