سلام قیمت سامسونگ تلويزيون ال سي دي مدل 32D455
.
سلام قیمت سامسونگ تلويزيون ال سي دي مدل 32D455
.
سلام کسی تلویزیون Super lcd شرکت JVC را خریده؟ مدل 40z20 حدود قیمتش 1200 و JVC ادعا کرده که با کمک تکنولوژی super lcd تونسته که مصرف انرژی بسیار پایین و تصویر فوق العاده درخشانی رو ایجاد کنه
من میخوتم که واقا این تی وی ها( lg 2012)رو انتخاب کنم خیلی تحقیق کردم و فکر می کنم از active ها بهتره و واقعا ارزشش و رو داره اما میخوام بدونم واقعا ارزششو داره که ادم 4 یا 4.5 بده؟ در ضمن من کاتالوگ ها رد دیدم به همش نوشته mci1000 در صورتی در سایت lg mci 800 نوشته در ضمن میخوام بدونم مدل 9600 کی میاد ؟ و قیمت اون چنده چون اسپیکر مدل 9600 سه بعدی و چند تا چیز متفاوت داره. کسی میتونه برام بگه این تفاوت ها چقدر ارزش دارن؟
می تونی به این فروم سر بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این فروم بیشتر در مورد تلویزیون های 2011 ال جی هست ، ولی در کل باهم تفاوت زیادی ندارند.
سلام قیمت سامسونگ مدل C7000 سایز 40 ,46 و 55 اینچ رو می خواستم. ممنون.
سری C تولید 2010 هست و دیگه تولید نمیشه. الان کم کم سری E داره میاد.
سلام به دوستان . کسی می دونه قیمت تلویزیون سه بعدی LED مارشال با مدل marshal ME 4718 چند هست ؟ اصلا مارشال تو تلویزیون حرفی واسه گفتن داره ؟ من قیمت 47 اینچ اش رو می خوام . این مدلی که من دیدم تیونر دیجیتال داخلی و عینک سه بعدی هم باهاش بود و یارو می گفت 1.5 میلیون . می خواستم بدونم قیمت مناسب هست یا اصلا این مارک یعنی مارشال ارزش این قدر پول دادن رو داره یا نه ؟
سلام دوستان
یه سوال از خدمتتون داشتم
من کل پولم حدود 900 تومنه
به نظر شما ال ای دی بگیرم یا ال سی دی؟میشه مدل مناسب رو هم معرفی کنید
اندازه هم 37 میخام باشه.
ممنون
سلام
lcd 37 LG مدل 4500 می تونه انتخاب خوبی باشه برای شما قیمتش هم حدود 900 تومان اگر هم اینچ بالا تار بخواهید تو پلاسما ها سایز 42 و 43 سامسونگ . ال جی دارند تو این حدود.
آیا سامسونگ در تابستان امسال جشنواره خواهد داشت؟کسی اطلاع داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)