راس میگه من الآن با ManU رتبه دهم هستم یه نامه شدید الحن به من زدن و گفتن تو جلسه بعدی برات برنامه و داریم و از این حرفها...
راس میگه من الآن با ManU رتبه دهم هستم یه نامه شدید الحن به من زدن و گفتن تو جلسه بعدی برات برنامه و داریم و از این حرفها...
ایده ی Match Highlights که به تازگی اضافه شده فوق العاده است ( اما چرا فقط 5 ثانیه ؟ )
... ای کاش زودتر اضافه میشد ... چه گل های قشنگ و لذت بخشی که در فیفا 10 نزدم!
تغییرات تا اینجا همگی مثبت یا در جهت بهتر شدن بودن ...
We are 11
چرا وقتی تو منیجر مود میخوان مربی رو اخراج کنن اول یه پیغام میدن مبنی بر این که میخوان اخراج کنن ولی یه بازی فرصت میدن بعد حتی اگر اون بازی رو هم ببریم باز هم هم اخراج میکنن پس چرا همون اول اخراج نمیکنن یه بازی فرصت میدن بعد هم بدون توجه به اینکه اون بازی رو هم بردی اخراج میکنن لطفا یه توضیحی بدین بعد در مورد analog sprint دوستمون توضیح دادن من متوجه نشدم on باشه یا of فرقشون چیه لطفا جواب بدین
چند ماه پیش بچه های تالار گفتگوی ea همین مساله رو به پترسن گفتن و کلی هم در موردش بحث شد . پترسن میگفت این مساله بخاطر محدودیت های ایکس باکسه .
آنلوگ اگه فعال باشه میتونه با توجه به مقداری که پدال تریگر رو فشار میدی سرعت دویدن بازیکن رو تنظیم کنی از مهمترین مزایاش اینه که میتونی با کاهش سرعت زاویه چرخیدن به راست و چپو افزایش بده علاوه بر این میشه با اینکار سبب شد بازیکن کمتر خسته بشه . اگه خوب متوجه نشدی بیشتر توضیح میدم .
Last edited by 4039; 10-10-2010 at 10:38.
من عادت دارم دکمه سرعت را روی RB تنظیم کنم پس با این توضیحات شما دکمه سرعت روی همون RT باشه بهتره چون RT رو بیشتر میشه فشار داد.
تو منیجر مود سختی هیئت مدیره یا همون board رو رو چی بزارم ایا فرقی هم تو حساسیت بازی میکنه کلا فرقش چیه
فکر کنم منظور حسین رو اشتباه فهمیدی! منظورش اینه که شما اگر LT رو هرچه قدر بیشتر فشار بدی, سرعت دویدن بازیکن هم بیشتر میشه. حالا اگه شما روی RB میزاری که دیگه نمیتونی سرعت بازیکن رو تنظیم کنی. چون اصطلاحاً یک Button هست و همیشه یا سرعت بازیکن صفر ه یا ماکزیمم.
کلا تو منیجرمود سطح توقعات خیلی بالاست مثلا با Fulham من باید تو لیگ جز 4 تا تیم اول می شدم که خوب خیلی سخته
البته تقصیر خودم بود که درجه سختی هیات مدیره رو هم گذاشتم رو legendary
اتفاقاً من هم با همین Fulham دارم بازی میکنم منتها من سطح مدیریت رو گذاشتم رو Worldclass واسه همین باید توی 6 تیم بالای جدول باشم.
جالب اینجاست که تویه منیجر مود بازیکنان به اندازه ای که پسرفت میکنند پیشرفت نمی کنن!!!!!!!!
مثلا من تویه 8 بازیه اول! یکی از بازیکنام 1 شماره پیشرفت داشت دو یا 3 تایه دیگه 1 شماره پسرفت! حتی یکی که 2 شماره پسرفت داشت!!! ( با اینکه هر 2 بازی یک بار بازیش میدادم )
Growth همه ی این ها هم High Potential بود!!!
کلا منیجر مود از نظره من یک سری پیشرفت هایه هنگفت و یک سری پسرفت هایه شدید داشته!!
الان به جایی رسیده که هر بازی مربیه کمکیه تیم میگه این بازیکنان پسرفت داشتن در حالیکه من تابحال یک پیشرفت دیدم!!!! آخه جالبه انتظار داره که بازیکن 58 رو تویه بازی بزارم اگه نزارم زرت و زرت ازش کم میشه!!! ( اگه High Potential باشه ! )آخرشم میفروشمشون!! والا ما تویه واقعیت دیدیم حتی یک بازیکن کل 2 یا 3 بار بیشتر در فصل بازی نیمکنه اما اینطوری نیست!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)