تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 311 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در کل باید منیجر مود را بیخیال بشید هر کاری کنید بلاخره اخراج میشید مشکل حساب کتاب کامپیوتری داره اینم برای خودش یه نوبره
    راس میگه من الآن با ManU رتبه دهم هستم یه نامه شدید الحن به من زدن و گفتن تو جلسه بعدی برات برنامه و داریم و از این حرفها...

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

ایده ی Match Highlights که به تازگی اضافه شده فوق العاده است ( اما چرا فقط 5 ثانیه ؟ )
    ... ای کاش زودتر اضافه میشد ... چه گل های قشنگ و لذت بخشی که در فیفا 10 نزدم!
    تغییرات تا اینجا همگی مثبت یا در جهت بهتر شدن بودن ...
    We are 11

3. 5 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چرا وقتی تو منیجر مود میخوان مربی رو اخراج کنن اول یه پیغام میدن مبنی بر این که میخوان اخراج کنن ولی یه بازی فرصت میدن بعد حتی اگر اون بازی رو هم ببریم باز هم هم اخراج میکنن پس چرا همون اول اخراج نمیکنن یه بازی فرصت میدن بعد هم بدون توجه به اینکه اون بازی رو هم بردی اخراج میکنن لطفا یه توضیحی بدین بعد در مورد analog sprint دوستمون توضیح دادن من متوجه نشدم on باشه یا of فرقشون چیه لطفا جواب بدین

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ایده ی Match Highlights که به تازگی اضافه شده فوق العاده است ( اما چرا فقط 5 ثانیه ؟ )
    ... ای کاش زودتر اضافه میشد ... چه گل های قشنگ و لذت بخشی که در فیفا 10 نزدم!
    تغییرات تا اینجا همگی مثبت یا در جهت بهتر شدن بودن ...
    We are 11

چند ماه پیش بچه های تالار گفتگوی ea همین مساله رو به پترسن گفتن و کلی هم در موردش بحث شد . پترسن میگفت این مساله بخاطر محدودیت های ایکس باکسه .

چرا وقتی تو منیجر مود میخوان مربی رو اخراج کنن اول یه پیغام میدن مبنی بر این که میخوان اخراج کنن ولی یه بازی فرصت میدن بعد حتی اگر اون بازی رو هم ببریم باز هم هم اخراج میکنن پس چرا همون اول اخراج نمیکنن یه بازی فرصت میدن بعد هم بدون توجه به اینکه اون بازی رو هم بردی اخراج میکنن لطفا یه توضیحی بدین بعد در مورد analog sprint دوستمون توضیح دادن من متوجه نشدم on باشه یا of فرقشون چیه لطفا جواب بدین
    آنلوگ اگه فعال باشه میتونه با توجه به مقداری که پدال تریگر رو فشار میدی سرعت دویدن بازیکن رو تنظیم کنی از مهمترین مزایاش اینه که میتونی با کاهش سرعت زاویه چرخیدن به راست و چپو افزایش بده علاوه بر این میشه با اینکار سبب شد بازیکن کمتر خسته بشه . اگه خوب متوجه نشدی بیشتر توضیح میدم .
    Last edited by 4039; 10-10-2010 at 10:38.

6. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آنلوگ اگه فعال باشه میتونه با توجه به مقداری که پدال تریگر رو فشار میدی سرعت دویدن بازیکن رو تنظیم کنی از مهمترین مزایاش اینه که میتونی با کاهش سرعت زاویه چرخیدن به راست و چپو افزایش بده علاوه بر این میشه با اینکار سبب شد بازیکن کمتر خسته بشه . اگه خوب متوجه نشدی بیشتر توضیح میدم .
    من عادت دارم دکمه سرعت را روی RB تنظیم کنم پس با این توضیحات شما دکمه سرعت روی همون RT باشه بهتره چون RT رو بیشتر میشه فشار داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تو منیجر مود سختی هیئت مدیره یا همون board رو رو چی بزارم ایا فرقی هم تو حساسیت بازی میکنه کلا فرقش چیه

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من عادت دارم دکمه سرعت را روی RB تنظیم کنم پس با این توضیحات شما دکمه سرعت روی همون RT باشه بهتره چون RT رو بیشتر میشه فشار داد.
    فکر کنم منظور حسین رو اشتباه فهمیدی! منظورش اینه که شما اگر LT رو هرچه قدر بیشتر فشار بدی, سرعت دویدن بازیکن هم بیشتر میشه. حالا اگه شما روی RB میزاری که دیگه نمیتونی سرعت بازیکن رو تنظیم کنی. چون اصطلاحاً یک Button هست و همیشه یا سرعت بازیکن صفر ه یا ماکزیمم.

10. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلا تو منیجرمود سطح توقعات خیلی بالاست مثلا با Fulham من باید تو لیگ جز 4 تا تیم اول می شدم که خوب خیلی سخته
    البته تقصیر خودم بود که درجه سختی هیات مدیره رو هم گذاشتم رو legendary

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا تو منیجرمود سطح توقعات خیلی بالاست مثلا با Fulham من باید تو لیگ جز 4 تا تیم اول می شدم که خوب خیلی سخته
    البته تقصیر خودم بود که درجه سختی هیات مدیره رو هم گذاشتم رو legendary
    اتفاقاً من هم با همین Fulham دارم بازی میکنم منتها من سطح مدیریت رو گذاشتم رو Worldclass واسه همین باید توی 6 تیم بالای جدول باشم.

13. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

جالب اینجاست که تویه منیجر مود بازیکنان به اندازه ای که پسرفت میکنند پیشرفت نمی کنن!!!!!!!!
    مثلا من تویه 8 بازیه اول! یکی از بازیکنام 1 شماره پیشرفت داشت دو یا 3 تایه دیگه 1 شماره پسرفت! حتی یکی که 2 شماره پسرفت داشت!!! ( با اینکه هر 2 بازی یک بار بازیش میدادم )
    Growth همه ی این ها هم High Potential بود!!!
    کلا منیجر مود از نظره من یک سری پیشرفت هایه هنگفت و یک سری پسرفت هایه شدید داشته!!
    الان به جایی رسیده که هر بازی مربیه کمکیه تیم میگه این بازیکنان پسرفت داشتن در حالیکه من تابحال یک پیشرفت دیدم!!!! آخه جالبه انتظار داره که بازیکن 58 رو تویه بازی بزارم اگه نزارم زرت و زرت ازش کم میشه!!! ( اگه High Potential باشه ! )آخرشم میفروشمشون!! والا ما تویه واقعیت دیدیم حتی یک بازیکن کل 2 یا 3 بار بیشتر در فصل بازی نیمکنه اما اینطوری نیست!!

15. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •