آقا من رفته بودم عیادت سجاد..........
عوضی اونقد خودشو میچسبوند به آدم که منم ازش گرفتم....
خلاصه کلام:
هم اکنون نیازمند تشکر سبزتان هستیم![]()
آقا من رفته بودم عیادت سجاد..........
عوضی اونقد خودشو میچسبوند به آدم که منم ازش گرفتم....
خلاصه کلام:
هم اکنون نیازمند تشکر سبزتان هستیم![]()
آموزش تکنیک های مد DDRace - بخش دوم
-بخش دوم تکنیک ها و حرکات مخصوص مد DDRace:
ادامه ی این قسمت از بخش اول:
11.DUMMY
در قسمت هایی از مپ کاربرد دارد که برای رفتن به قسمت مورد نظر مپ از یک قسمت باریک و Unhookable استفاده شده باشد و معمولا با گذاشتن لیزر های درون مپ از HAMMER FLY نیز جلوگیری می شود و فقط با تکنیک DUMMY می شود از آن قسمت رد شد.روش انجام آن هم این است که یک Tee قسمتی از سطح بالایی مپ را Hook می کند (و Hook را ول نمی کند) و Tee دیگر باید Tee ای که قسمت بالایی را Hook کرده را به پایین بکشد و به قسمتی که DUMMY نیاز باشد برساند و خودش اول به داخل آن قسمت می رود و Tee دیگر به عنوان آخرین Tee وارد می شود و می توانند با Hammer زدن یکدیگر به بالای قسمت مورد نظر برسند.
-آموزش کاربرد Weapon های بازی در مد DDRace:
در زیر آموزش کاربرد های Weapon های مختلف در مد DDRace آمده است(عکس یکی از Weapon های بازی یعنی Pistol در قسمت زیر نیامده است).
1.Hammer
پر کاربرد ترین Weapon بازی در مد DDRace است.اصلی ترین کاربرد آن نیز امکان ضربه زدن به Tee های دیگر در حالت Freeze یا Unfreeze است و با کاربرد هایی که دارد می توان بسیاری از قسمت های مپ را به پیش برد.یکی از کاربرد های دیگر این Weapon هم Unfreeze کردن سریع دیگر Tee ها (بدون صرف مدتی که یک Tee به طور معمولی از حالت Freeze بیرون می آید تا به حالت Unfreeze بیاید) با ضربه زدن به آن ها به وسیله ی Hammer در بازی است.
2.Pistol
کم کاربرد ترین Weapon بازی در مد DDRace است.فقط در بعضی قسمت ها برای علامت دادن Tee ها به هم یا تسلط بیشتر داشتن برای Hook کردن (به علت کوچک تر بودن این Weapon نسبت به سایر Weapon ها) است.
دو Weapon معرفی شده در بالا از همان اول مپ در اختیار پلیر هستند.اما Weapon هایی که در زیر معرفی می شوند فقط در طول مپ (در صورت وجود داشتن در مپ مورد نظر) کسب می شوند.
3.Shotgun
یکی از تفاوت های این Weapon در مد DDRace با دیگر مد ها نوع تیر آن است.تیر این Weapon در مد DDRace به صورت لیزر است و مستقیم حرکت می کند.کاربرد آن نیز نزدیک تر کردن Tee مورد هدف (چه در حالت Freeze و چه در حالت Unfreeze) از مکان قبلی خود به سمت Tee شلیک کننده است.
4.Grenade Launcher
شلیک با این Weapon توسط یک Tee به Tee مورد هدف یا اطراف آن بر روی Tee مورد هدف (چه در حالت Freeze و یا در حالت Unfreeze) تاثیر می گزارد و آن Tee را در جهت مخالف پرتاب می کند.
5.Laser Gun
این Weapon می تواند Tee مورد هدف را (در حالت خارج بودن از قسمت های سیاه مپ,که در کل یک Tee با هر Weapon یا روشی اگر در قسمت های سیاه مپ باشد نمی تواند به حالت Unfreeze بیاید) سریعا به حالت Unfreeze وارد کند.برتری آن نیز نسبت به روش معمولی و یا با Hammer این است که اولا از نواحی دور نیز می توان این کار را انجام داد و دوما این که تیر این Weapon با برخورد به سطوح کناری مپ با زاویه منعکس می شود و در قسمت هایی که به طور مستقیم نمی شود به Tee مورد هدف تیر زد هم کاربرد دارد.
6.Ninja
این Weapon که Ninja's Sword یا Sword هم نامیده می شود در مقدار بسیار کمی از مپ ها و آن هم در نقاط بسیار کمی وجود دارد.یک فرق آن با دیگر Weapon ها این است که در صورت کسب این Weapon فقط در مدت کوتاهی می شود از آن استفاده کرد و بعد خاصیت آن از بین می رود (کسب این Weapon در موقعی که Tee این Weapon را در اختیار دارد ظاهر Tee را عوض می کند) و برای کسب مجدد باید دوباره آن را بگیرد.این Weapon با کلید خاصی بر روی Keyboard هم قابل انتخاب نیست و موقع کسب آن در همان مدت کوتاه فقط می توانید از این Weapon استفاده کنید.کاربرد آن نیز سرعت دادن و جهش Tee در مپ است و در صورتی که روشی یا Weaponی برای عبور از قسمتی از مپ کار ساز نباشد با این Weapon می شود از قسمت های سیاه هم با سرعت عبور کرد (البته اگر Tee در قسمتی خارج از قسمت های سیاه مپ بیاید).
Last edited by Aryan007; 22-08-2011 at 16:32.
واسه چی اموزش میدی؟ اینا بلد و نابلدشون فرق نداره!
اصلا مگه میشه مپ رفت؟ روزی از هر 20تا یکیش به اخر میرسه!
کافیه یک روز برین ببینین چه خبر تو سرور ddrace .....
به عنوان مثال:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mntkal; 22-08-2011 at 18:30.
مسابقات چه زمانی بر گزار میشود؟
۱.بعدن ۲.قبلا ۳.الان ۴.هرگز
لطفا عدد گزینه مورد نظر را به شماره ۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۳۱۰ ارسال نمایید
مرد حسابی این که خود منم تو این دمو بلوکت می کنه.
خیلی با حال بود.
آقا منم بازی می کنم
بازیش فقط یه ذره سریعه
لامصبا پینگ اونا زیر 70 من 180!
بازی دیگه چی پیشنهاد میدین؟
عزیز دلم خوش اومدی درسته بازی یه ذره سریعه ولی لذت بخشه
تنها راه آموزش هم اینه که شما با یک نفر که وارده ( مثه من ) تو سرور تنها باشی بعد با حوصله یاد بگیری![]()
جملم فک کنم اشکال داره![]()
متاسفانه طول روز پینگم میره بالای 400
بعد اونا خیلی سریع از درو دیوار میرن بالا !
کنترلش رو تغییر میدن؟
یا با همون موس و کیبورد دیفالت؟
من نمیدونم چی بگم دیگه خودتون عقل دارین میفهمین بلاک کردن در ddrace یعنی چی؟
تازه اعترافم کرده دیگه من بودم جای ادمین .....![]()
رازهایی برای داشتن پینگ کمتر
اگه دقت کرده باشین پینگ من همیشه زیر 40 هست و بیشترین موقع 39 هست
و بعضی از مسائل هستن که پینگ رو میبرن بالا و سهل انگاری از طرف خود شماست که پینگ بالا هست.
1.دانلود :
اول از همه اینکه هیچ چیزی در حال دانلود نباشه مثلا برای من nod32 میزنه وسط بازی اپدیت میکنه یا adobe reader یا هر چیزی که میخوان اپدیت بشن و گجتهای توی ویندوز سون و ویستا رو ببندید
2.برنامه های در حال اجرا
دوم هر برنامه ای رو ببندید هیچی نباشه مثل گجت ها همه چی رو ببندید ترجیحا اهنگ هم گوش ندید که لگ میندازه برای شما
در taskmanger هر چیزی که اضافی هست رو end processes کنید تا cpu usage به 1% برسد
3.راهکار کم پینگ در صورتی که قبلا پینگ مناسب بود
موقعی که دیدید پینگتون بالای 200 هست از بازی بیاین بیرون مودم رو ریست کنین
بیاین دوباره توی بازی اگه نشد ویندوز رو log off کنین و همزمان مودم رو ریست
4.نکات مودم و adsl
گه میتونین از قابلیت lan مودم استفاده کنین تا usb
باز هم اگه نشد سیم و مقدار کابل استفاده شده رو چک کنین که طولانی نباشه
استفاده از لینوکس ubuntu به جای ویندوز
من سه سال پیش این بازی رو توی ubuntu دیدم و از اونجا بازی رو شروع کردم ولی به خاطر کنکور 1.5 سال و نیم نبودم و الان برگشتم و یادمه توی اوبنتو بازی روون تر و خیلی با پینگ کمتری بود طوری که با سرورهای خارجی پینگ 100 بود و در کل پیشنهاد میکنم این سیستم عامل هم امتحان کنید.
در پایان میگم که انجام یکی از کارها شاید 10 تا پینگ کم کند ولی انجام رازهای 1 تا 4 مطمئنا تا 50 پینگ شما را پایین میاورد جز اینکه مشکل از مخابرات شما باشد.
سپاس از تمامی دوستان.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)