واقعا یعنی الان این رفیق سازگاریم میگه لنوو 1260 با گارانتی سازگار برات جور میکنم بخرم ازش؟؟؟
واقعا یعنی الان این رفیق سازگاریم میگه لنوو 1260 با گارانتی سازگار برات جور میکنم بخرم ازش؟؟؟
والا چیز خاص دیگه ای نداره درایوراستو نمیدونم عیبیابیو و ...
ولی اگه درمورد لپ تاپت کنجکاوی یه سری اینجا بزن:
یه فروم با 6264 پست در مورد n61jq تو پست اولم مطالب مهم رو جمع کرده خلاصه فکر نکنم سوالی داشته باشی که اینجا بحث نشده باشه درموردش...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه روز نبودم چند صفحه موندم جا،ماشالا بچه های پر انرژی
نه آقا نری n61 Jv بگیری
خیلیا با گرافیکش مشکل دارن
شانس ما تا اومدیم لب تاپ بگیریم بازار خالی شد
کلی تحقیق کردم تا به n61 jq رسیدم
حالا هم که نیست تو بازار
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز والا 14 روز هست که این مدل رو خریدم و هموم موقع هم داشت کمیاب میشدگفتم که بیام و در مورد معایب و ..... بگم :
به نظر من:
1- کیبوردش میتونست این مدل قوی تر باشه
2- سی پی یو هم در حالت اینترتیمنت 91 هست در بازی ها واسه 3 ساعت . که مشکلی نداره اما یکمی داغ هست .اما به بدنه گرما نفوذ نمیکنه
3- آداپتور برق من گرم میشه یکمی زیاد . حالا نمیدونم مشکل از من هست یا بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟
5- ولی ویندوز 7 اورجینالش واقعا سنگین هست که من باهاش رابطه خوبی ندارم
در کل لپ تاب بسیار خوبی هست
Last edited by farzadshekoohi; 20-09-2010 at 00:15.
در مورد کیبرد نمیدونم چطوریه
کلا سی پی یوهای Core i7 دمای بالایی دارند و این مشکل این مدل نیست
در مورد آداپتور هم با دوستان مقایسه کنید
مورد 4 هم که نداشتی
مورد پنجم هم که مربوط به ویندوز سون هست که میتونی یه سری قابلیت ها و سرویسها رو غیر فعال کنی تا سبکتر بشه
میشه بگید توی چه بازی دما میره 92؟ فکر نکنم عادی باشه لپتاپتون زیرش هوا جریان داره؟ یعنی باد پشت فنت هست؟ وقتی داره کار میکنه فنت یکمی ته لپتاپ رو بیار بالا با دست بعد ببین صدای فن فرقی میکنه یا نه؟
با بازی کزایسیس که ما ل من بالای 59 60 نمیره اکثرا این بازیها برای اجرا شدن نیاز به cpu dual core دارن پس نباید این همه بهi7 فشار بیارن . مگر اینکع بازی پزتابل باشه ....... راستی کسی gta رو روی 9ویندوز 7 . و همین 5730 تست کرده؟ خدا وکیلی چقدر فریم میده؟ ارزش بازی داره؟ با چه جزعیاتی میشه درست کار کرد؟
1- من تازه بعد از 1ماه و نیم به کیبردش عادت کردم
2- یه گیری داره دستگاهت مال من تاحالا از 80 بالا نزد(80 هم مال رندر 3D مکس بود)
3-مال منم خیلی داغه جای بخاری میشه ازش استفاده کرد.
4-.....
5-قبول دارم. اگه کسی راحی برای سبک کردنش بلده بگه استقبال میکنم
اونایی که با ویندوز و سنگینیش مشکل دارن این راهو ادامه بدن .... اگه از سنگینی برنامه ها باشه حتما درست میشه و فکر نکنم مشکل دیگه ای باشه . نیازی به پاک کردن برنامه ها هم نیست . از منوی start وارد run شوید اینجا بنویسید msconfig در برگه startup برید در اینجا برنامه های نصب روی کامپیوترتونو میبینید که اونایی هم که تیک خوردن یعنی ویندوز موظفه موقع بالا اومدن اینا رو هم لود کنه . مثل انتی ویروس و برنامه های دیگه . شمایی که نمیخوای برنامه هارو پاک کنی از نظر من همرو بجر انتی ویروس تیکشونو برداد و ویندوزتو رستارت کن . این دفعه دیگه خبری از منتظر ماندن طولانی برای بالا اومدن ویندوز نیست و مثل اینه که تازه ویندوزتو عوض کرده باشید . اگر هم اینکارو کردی و نتیجه نگرفتی بیا منو بزن! البته این باتری . و power managment و ان چیزایی که میسخوای رو تیکشون رو بر ندار.
بار جدید برسه نهایتش فکر کنم قیمتش بشه 1400. به نظر من بگیر ... مشکلاتش رو هم بالاخره یه جوری حل میکنی دیگه. بی دردسر که آخه نمیشه.
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
حسن جان اینجوری که گفتی الان دوستان همه رو دیزبل میکنن و بعدا شر میشه ها !!!!
من یه بار همه رو دیزبل کردم ویندوز سرعت لود شدنش یه سه چهار برابری شد منهتا میخواستم با دیلا آپ شماره گیری کنم برم اینترنت دیدم اصلا کانکشنی وجود نداره
ولی در کل راه خوبیه.![]()
خب اینم حرفیه ! اما من منظورم همون برنامه هایی هست که میترسن پاکش کنن و یا نمیخوان پاکش کنن من خودم روز اول حدود 4 دقیقه طول میکشید بالا بیاد همه اونایی که میدونستم رو دیزیبل کردم 1 دقیقه هم نمیشه دیگه .... اما خب خوبیش اینه اگه مشکلی پیش بیاد میرن دوباره اینیبلش میکنن و بیخطره سریع هم هست .
کسی gta iv رو روی ویندوز 7 بازی کرده؟ چند فریم میده ؟ خواهشن کمک کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)